56990 HUF

Yonex EZONE 100 Deep Blue 2020 teniszütő

A Yonex EZONE 100 Deep Blue 2020 teniszütő az Isometric technológiával és Torayca M40X grafittal a haladó, tapasztalt és versenyző játékosok számára alkalmas.

Ez a termék már nincs a kínálatunkban

Ennek a terméknek már lejárt a szolgálati ideje. Nézd meg a kínálatunkat és válassz egy új terméket, amely garantáltan jobban megfelel a jelenlegi sportolói igényeknek.

Termékazonosító: 79129

A modell további ajánlatai EZONE

Yonex EZONE 100 Deep Blue 2020 teniszütő

Yonex EZONE 100 Deep Blue 2020 teniszütő

Ez a termék már nincs a kínálatunkban

Tulajdonságok

Modellsor EZONE
Éves begyűjtések 2020
Húrozott ütő nem
Súlyosztály 300 g, nehezebb ütők (300-314 g)
Az ütő kategóriája és egyensúlya 320 mm, kissé markolatnehéz (320-339)
Kategória és fejméret 645 cm2, (645-659 cm2)
Ütő hossz kategória standard hosszúság (661-689 mm), 685 mm
Húrozási sűrűség 16 x 19
Keretszélesség 23,5-26-22 mm
Lendítési súly (fonottal) 322
Racket keret anyaga: H.M. Graphite, Chyba:509
A keret merevsége: 69
Használt alapcsomagolás Yonex Synthetic
Ajánlott kötési feszültség 20.0 - 27.0 kg
Teniszütő csomagolás A CSOMAGOLÁS NEM AZ ÜTŐ RÉSZE!

Ismertetés

Yonex EZONE 100 Deep Blue 2020 teniszütő a haladó, tapasztalt és versenyző játékosok számára alkalmas, akik szeretik az aktív, teljes pályás teniszt, és kiváló kontrollt, erőt és labdaérzéket igényelnek. Az innovatív izometrikus fejforma tovább növeli a sweetspotot, az új M40X anyag pedig javítja a váz stabilitását és rugalmasságát. Az új Liner Tech technológia kényelmet és extra szilárdságot biztosít.

Teniszütő Yonex EZONE 100 Deep Blue 2020 Teniszütő Yonex EZONE 100 Deep Blue 2020

A YONEX Ezone ütők 6. generációjának nagykövetei az ausztrál szupertehetség és érzelmi vihart kavart Nick Kyrgios és a 2019-es világelső japán Naomi Osaka.

Ezt a YONEX Ezone 100 modellt használja a svájci világelső teniszező, Belinda Bencic és a cseh feltörekvő csillag, Markéta Vondroušová.

Náhled videa

Kellemes energikus rakéta

Annak ellenére, hogy az ütőt tapasztalt és versenyző játékosoknak tervezték, nagyon jól játszhatnak vele a középhaladó teniszezők, akik folyamatosan fejlődni szeretnének. Ez számos olyan újításnak köszönhető, amelyek mindig meglepik a Yonexet.

Hogy csak néhányat említsünk, a kibővített sweetspot most a legszélesebb az Ezone sorozat történetében, és megbocsátja a középponton kívüli ütéseket. A karodat tehermentesíti a rugalmasabb keret a jobb rezgéselnyelés érdekében, valamint a stabilabb nyak kialakítása, amely pontosabb és érzékenyebb játékot eredményez.

Paraméterek:

  • Fej: 645 cm2
  • Hosszúság: 685 mm
  • Tömeg 300 g (szövés nélkül)
  • Egyensúly: 320 mm (szövés nélkül)
  • Anyag: HM Graphite + M40X
  • Vázkeménység: 69 RA
  • Keretszélesség: 23,5-26-22 mm
  • String minta: 16x19
  • Játékstílus: aktív, teljes pályás tenisz kontroll alatt
  • Kinek szól: haladó rajongóknak, tapasztalt és versenyző játékosoknak, nőknek és junioroknak
  • Kötött: nem
  • Made in Japan

Kényelmes támadó ütő

A YONEX soha nem szűnik meg meglepetést okozni innovatív gondolkodásával, és ismét egy olyan élvonalbeli keretet hozott létre, amely egy kicsit közelebb áll a hétköznapi halandókhoz. Az új Ezone 98 a kezdetektől fogva tökéletesen játszható. Kiváló egyensúlyt kínál a kényelem, a tapintás és a teljesítmény között, így a játékosok széles köre számára alkalmas. Azon kevés versenyütők egyike, amelyekkel még a tapasztalt, komolyan teniszező hobbijátékosok is nagy gond nélkül tudnak játszani. Az új technológiák elnézőbbek a hibákkal szemben, és a helyes irányba terelhetik az ütést. Az ütő kiváló irányíthatósága különösen a hálónál és az adogatásnál mutatkozik meg. Az alapvonalról az ütései biztosak, pontosak, kemények és mégis nagyon jól irányíthatóak. A nehezebb Ezone 98 modellel ellentétben az ütő keményebb, közvetlenebb erőátvitelt és kiváló stabilitást biztosít. A nagyobb rakétafej jobban megbocsátja a hibákat. Könnyű kezelhetősége miatt ambiciózus nők és juniorok számára is alkalmas. Ez a frissítés siker a Yonex számára, és ismét megmutatja a teniszütők fejlesztésének irányát.


 

- Michal Bayerl, 2. osztályú teniszedző -

Szeretné ennek az ütőnek egy nehezebb modelljét, kisebb fejjel a pontosabb és agresszívebb játékhoz? Válassza Nick Kyrgios és Naomi Osaka ütőjét - modell YONEX Ezone 98 Deep Blue 2020.

Technológia (8)

YONEX Liner Tech

YONEX Liner Tech

A tömítések újonnan kialakított, derékszögben történő fúrása úgy feszíti meg a húrokat, hogy az optimális találati zónán (sweetspot) kívül lejátszott lövések kényelme és teljesítménye megnő. Más szóval, az ütő most elnézőbb a nem egészen tiszta, középen kívüli ütésekkel szemben.

A technológia részletesen

YONEX Super Cushion Grip

Kerülje el a sérülést

A Super Cushion Grip technológiával ellátott pakolás minimálisra csökkenti a labda eltalálása során fellépő ütések által okozott vibrációt. A párnázó réteg segít megelőzni a csukló, alkar vagy könyök sérüléseit. Ugyanakkor kiküszöböli a kar izomszövetének túlzott sokkját, és ennek köszönhetően a játékos energiát takarít meg.

A technológia részletesen

YONEX Aero Shape Design

YONEX Aero Shape Design

A lágyabb és kényelmesebb játékérzet érdekében a keret külső része az ütő minden részében más-más szögben van kialakítva. Az ütőfej felső része és közepe puhább a nagyobb kényelem érdekében, míg az ütő alsó része keményebb a nagyobb stabilitás érdekében.

A technológia részletesen

YONEX New Isometric

Nagyobb édes hely

A technológia fejlődése még mindig előrehalad. A harminc éve ismert Yonex ISOMETRIC technológia ismét egy szinttel magasabb. Az ütő sarkai kiszélesítve lettek a hosszabb húrok érdekében, és ez egy tökéletes sweetspothoz vezet. Az a sebesség, amellyel az ellenfél térfelére küldi a labdát, a győzelem fele.

A technológia részletesen

YONEX OPS

YONEX Oval Pressed Shaft (OPS)

Az ütő középső része, amely a fejet (szárat) hordozza, lekerekített és enyhén szűkített kerettel rendelkezik a nagyobb rugalmasság érdekében a labda eltalálásakor. Így a teniszütő tovább marad a húrokon, és a játékos jobban tudja irányítani az elhelyezését, valamint megnő a pörgési potenciál is.

A technológia részletesen

YONEX M40X

YONEX M40X

Az ütő nyaka speciális Torayca M40X grafitból készül, a Toray Industries, Inc. műhelyéből. Ezt a japán céget 1926-ban alapították, és új generációs szénszálak fejlesztésével foglalkozik. Az ütő nyaka így erősebb és egyben rugalmasabb is, ami nagyobb stabilitást és az ütő hajlítását eredményezi a dinamikus lövések érdekében.

A technológia részletesen

YONEX VDM

Érzékeny és precíz markolat

A fogantyúba integrált VDM (Vibration Dampening Mesh) technológia növeli a kényelmet és akár 30%-kal is csillapítja a nem kívánt rezgéseket. A fogantyú külső és belső oldalához ragasztott rugalmas hálóanyag segít megelőzni a karok kifáradását, amely az ütés közbeni állandó ütésekből ered.

A technológia részletesen

YONEX Shockless Grommets tenis

YONEX Shockless Grommets

Az ütő rezgéscsillapító perselyekkel rendelkezik a váz oldalán és alján, amelyek minimálisra csökkentik az izomfáradást a hosszú mérkőzések során. Így lágy tapintást biztosítanak az ütközéskor, és védik a csuklót, az alkarot és a könyököt a rezgések elnyelésével.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést