Wilson Clash 98 teniszütő

ID {{ productCode }}

A Wilson Clash 98 egy forradalmi teniszütő, amely egyedülállóan rugalmas vázzal és FreeFlex technológiával rendelkezik, így minden ütésnél könnyedén termel erőt.

{{ prop.name }}

{{ prop.name }}

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 73877

{{ strokePrice || initialStrokePrice }} Ft Spórolsz vele {{ ((strokePrice || initialStrokePrice) - (price || initialPrice)) | formatPrice }} Ft cart:price:from {{ price || initialPrice | formatPrice }} Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 85 390 Ft

A modell további ajánlatai Clash

Tulajdonságok

Modellsor Clash
Technológia Wilson Parallel Drilling
Éves begyűjtések 2019
Súlyosztály nehezebb teniszütőknehezebb ütők (300-314 g)
Teniszütő súlya 310 g
Az ütő kategóriája és egyensúlya 306 - 315 mm
Teniszütő kiegyensúlyozás 306 mm
Kategória és fejméret (601-644 cm2)
Pontos fejméret 632 cm2
Ütő hossz kategória standard hosszúság (661-689 mm)
Teniszütő hossza 686 mm
Húrozási sűrűség 16 x 19
Húrozott ütő? nem
Keretszélesség: 24,5 mm
Lendítési súly (fonottal) 326
Racket keret anyaga: Graphite / Carbon
55
Használt alapcsomagolás Wilson Pro Performance
Ajánlott kötési feszültség 18.0 - 26.0 kg
Teniszütő csomagolás A CSOMAGOLÁS NEM AZ ÜTŐ RÉSZE!

Ismertetés

Nincs több várakozás - itt a forradalmi keret

Wilson Clash 98 teniszütő egy rendkívül jól manőverezhető ütő, egyedülállóan rugalmas vázzal és FreeFlex technológiával a könnyű erőfejlesztés és pontosság érdekében. A Clash termékcsalád új tagja a legkisebb ütőfejjel rendelkezik 632 cm2 -rel, és olyan tapasztalt és versenyző játékosok számára készült, akiknek pontos és kemény ütésekre van szükségük, jobb irányítás mellett. A Wilson Clash 98 megtöri a mítoszokat és feszegeti a határokat.

Ingyenes húrozás

Az ütőt húrok nélkül kapjuk meg a gyárból, de szívesen behúrozzuk Önnek ingyenesen. Mindössze annyit kell tennie, hogy a kosárba helyezés előtt kiválasztja a kívánt húrfeszességet a jobb felső sarokban, és kiválasztja az ajánlott húrok egyikét.

FIGYELEM: Csak a húrozás szolgáltatását kapja ingyen, magát a húrt meg kell vásárolnia.

Jellemzők és paraméterek:

 • Az ütő súlya 310 g (párnázás nélkül) az éles ütésekért és a nagy pontosságért
 • 632 cm2-es fejméret a pontos és kemény ütésekhez
 • 686 mm hosszúságú standard keret felnőtt férfi és női játékosok számára tervezve
 • A 306 mm-es egyensúlynak köszönhetően az ütő nagyon kényelmes a kézben és könnyen kezelhető
 • A leghajlékonyabb ütő a piacon, mindössze 55 RA értékkel az erőfejlesztés és a játékkomfort érdekében (normál esetben az ütők 68-72 RA értékkel rendelkeznek)
 • Keretszélesség: 24,5 mm
 • String minta: 16x19
 • Játékstílus: teljes pályás játék korlátozások nélkül
 • Kinek szól: tapasztalt és versenyző játékosoknak

Forradalmi rakéta

Wilson ezt tette. Olyan ütőt alkottak, amely úgy játszik és hangzik, mint a legjobb versenymodellek, miközben kivételes játszhatóságot, kiváló kontrollt és lendítési sebességet biztosít. Ezt a kisebb ütőfejjel rendelkező modellt különösen a tapasztalt, kiváló technikával rendelkező játékosok fogják értékelni, akiknek fontos a pontosság és az ütések gyorsasága. Az ütő hajlamos automatikusan alkalmazkodni az Ön játékstílusához, és minél többet próbálkozik és üt, annál jobban jutalmazza Önt az ütő sokoldalúságával és olyan egyedi játékérzetével, amelyet más ütőknél még nem tapasztaltunk.


 

- Michal Bayerl, 2. osztályú teniszedző -

Darwin örült volna, ha

Felejtse el a teniszütők szabványait. Ezzel a rakétával minden egy kicsit másképp működik. Az új FreeFlex technológia egy speciális karbonszerkezetet használ, hogy maximalizálja a váz rugalmasságát, és minden egyes ütésnél extra teljesítményt generáljon. Olyan, mintha egy turbóval játszanánk. A váz rugalmassága hasonló a korábbi fa ütőkhöz, de itt egy speciális karbonszerkezet támogatja, amely megerősíti a vázat.

Alkalmazkodni fog Önhöz

A váz rendkívüli rugalmasságát meg kellett szelídíteni a nem kívánt rezgések elkerülése érdekében. Ezt tovább fokozza a vadonatúj StableSmart technológia, amely stabilizálja az ütőkeretet, és fenntartja a tiszta energiaátvitelt az ütés során.  Az eredmény egy olyan érzés, amikor az ütő szinte pontosan ott játszik, ahol Ön szeretné. Bizonyos ütések nagy pontossággal és ütéssel nagyobb élvezetet jelentenek a játékban.

Első a kényelem

Eddig minden játékstílushoz egy adott típusú ütőhöz voltunk szokva. A választás nehezebb a teniszkönyökös játékosok számára, akik számára a játékfelszerelés kiválasztása gyakran alkímia kérdése. A Wilson Clash 98 olyan okosan van megtervezve, hogy mindenkinek megfelel, és rendkívül kíméletes a kézhez és a könyökhöz, így még az ilyen fogyatékosságban szenvedő játékosok is értékelni fogják.

A rakéta, amelyik bumm megy

Az egész Wilson Clash 98 váz szokatlan és innovatív, így nem csoda, hogy az ütőnek sajátos hangja van. Ez nagyon hangos és kielégítő, tökéletes középső találattal. Így minden kiváló ütés megkapja a hang által közvetített ütés és erő védjegyét. Úgy érzed, mintha minden jó találatot pezsgős koccintással ünnepelnél.

Top spin vagy röplabdát szeretnél?

Az egyedülálló keret lehetővé teszi, hogy korlátozások nélkül játsszon lengő ütéseket, és pontosan olyan erőt tudjon generálni, amilyenre szüksége van. A hosszú topspin ütések kiváló irányíthatóságuknak köszönhetően vágott labdákkal vagy stoplabdákkal kombinálhatók. A hálóőrök sem maradnak ki. Az ütő nagyon gyors és könnyen visszatér az eredeti pozícióba, így a villámgyors reakció röplabdák a csere befejezéseként élményt jelentenek.

Új technológiák:

 • FreeFlex egy speciális karbon vázszerkezet, amely nagyon rugalmassá teszi a vázat, így minden egyes ütésnél extra teljesítményt generál
 • StableSmart kiküszöböli a nem kívánt ütőrezgéseket, hozzájárul a játék kényelméhez és pontosabbá teszi az ütéseket
 • Az új ütőnyak kialakítása rugalmas tapintású és három színkombinációval minden játékost lenyűgöz majd 

Szeretne egy kicsit könnyebben kezelhető ütőt nagyobb fejjel? Nyúljon egy változatért Wilson Clash turné 645 cm2-es fejmérettel.

Technológia (1)

Wilson Parallel Drilling

Wilson Parallel Drilling

A Parallel Drilling technológia nagyobb kényelmet biztosít, növeli az édes pontot és javítja az általános közérzetet. Ez az úgynevezett tömítések (lyukak, ahol a húr kinyúlik) fúrása nem derékszögben, mint eddig, de ugyanolyan szimmetriában és szögekben a keret teljes hosszában.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása