76410 HUF

Babolat Pure Aero VS 2020 Teniszütő

A Babolat Pure Aero VS 2020 teniszütő az irányítás, a pörgés és a pontosság tökéletes kombinációjával, FSI Spin technológiával és Aero Modular 3 vázzal.

Ez a termék már nincs a kínálatunkban

Ennek a terméknek már lejárt a szolgálati ideje. Nézd meg a kínálatunkat és válassz egy új terméket, amely garantáltan jobban megfelel a jelenlegi sportolói igényeknek.

Termékazonosító: 77263

A modell további ajánlatai Pure Aero

Babolat Pure Aero VS 2020  Teniszütő

Babolat Pure Aero VS 2020 Teniszütő

Ez a termék már nincs a kínálatunkban

Tulajdonságok

Modellsor Pure Aero
Éves begyűjtések 2020
Húrozott ütő nem
Súlyosztály nehezebb ütők (300-314 g)
Teniszütő súlya 305 g
Az ütő kategóriája és egyensúlya 306 - 315 mm
Teniszütő kiegyensúlyozás 315 mm
Kategória és fejméret 630 cm2, (601-644 cm2)
Pontos fejméret 630 cm2 (98 in2)
Ütő hossz kategória standard hosszúság (661-689 mm)
Teniszütő hossza 685 mm
Húrozási sűrűség 16 x 20
Keretszélesség 21-23-22 mm
Lendítési súly (fonottal) 321
Racket keret anyaga: 100% Graphite
A keret merevsége: 67
Használt alapcsomagolás Babolat Syntec Pro
Ajánlott kötési feszültség 23.0 - 27.0 kg
Teniszütő csomagolás A CSOMAGOLÁS NEM AZ ÜTŐ RÉSZE!
Kategóriajátékosok számára készült versenyző és profi játékosok
Sűrűség Erősség
Szín Sárga, fekete

Ismertetés

Babolat Pure Aero VS 2020 teniszütőt olyan tapasztalt és versenyző játékosok számára tervezték, akiknek kiváló spin, sebesség és kivételes irányítás szükséges.  Az ütő a legújabb technológiákkal van felszerelve, mint például az Aero Modular 3, FSI Spin, Carbon Ply Stabilizer és Cortex Pure Feel. Ez egy olyan ütő az igényes játékosok számára, akiknek a pörgés és a sok energia mellett precíz ütésekre is szükségük van.

Az ígéretes kanadai teniszező, Félix Auger-Aliassime ezzel az ütővel játszik.

Kisebb javítások és változtatások

Az előző Babolat Pure Aero VS modellhez képest, amely szögletes ütőfejű vázzal rendelkezett, ez a modell visszatér a teljesen aerodinamikus Aero Modular 3 vázhoz. A fő különbség a vastagsága, amely 21-23-22 mm a klasszikus Pure Aero változathoz képest (23-26-23 mm). Ez nagyobb ütéspontosságot eredményez, ami a kisebb, 630 cm2-es ütőfejjel kombinálva magas szintű.

A jelentős, 70 RA vázmerevség hagyomány a Babolat ütőknél. A 16x20-as extrém spin mintázatának köszönhetően ez az ütő nem csak egy nagyon kemény, pontos ütő, de jelentős spin-t is generál a spin szerelmeseinek . Ez a rakéta a Pure Strike, Pure Drive és Pure Aero modellek hibridje.

Paraméterek:

  • Fej: 630 cm2
  • Hosszúság: 685 mm
  • Tömeg 305 g (szövés nélkül)
  • Egyensúly: 315 mm (szövés nélkül)
  • Anyag: 100% Graphite
  • Keretszélesség: 21-23-22 mm
  • String minta: 16x20
  • Játékstílus: rendkívül pontos, pörgős és kemény játék
  • Kinek szól: tapasztalt és versenyképes játékosoknak
  • Kötött: nem

Tervezés az új

Ezzel a modellel a Babolat elfeledteti veled az elmúlt évek jellegzetes sárga dizájnját. A kialakítás hasonló az új Babolat Pure Drive VS modellhez. A sárga elemeket feliratok és csíkok formájában őrizték meg a rakéta fején. 

Pontosabb Pure Aero

A Babolat ütők VS változataiban mindig van egy közös dolog - megpróbálnak egy elemet átvenni a többi modellből, és azt okos módon kombinálni. A Pure Aero VS ütők pontosabbak, mint a hagyományos Pure Aero, kisebb ütőfejjel és 5 g-mal nehezebbek. Az ütő 315 mm-re van kiegyensúlyozva (több a kézben) a jobb kezelhetőség érdekében. Bár ez a modell nem rendelkezik a zökkenőmentes és nagyon könnyű játszhatósággal, annál közelebb áll a hagyományos, nagyobb erőfeszítést igénylő professzionális keretekhez. A pontosságot a Pure Strike rakétákból, a sebességet a Pure Drive rakétákból, a pörgési potenciált pedig a Pure Aero rakétákból veszi át. Ez egy érdekes, kontrollra és pontosságra orientált hibrid, amely különösen az igényesebb, nagyon jó ütéstechnikával rendelkező játékosok számára lesz vonzó.


 

- Michal Bayerl, 2. osztályú teniszedző -

Technológia (5)

Babolat Aero Modular 3

Gyorsabb tőkeáttétel és lengés

A váz továbbfejlesztett Babolat Aero Modular 3 technológiával büszkélkedhet. A gyártók találkoztak az Ace Engineering aerodinamikai szakértőivel, akik a hadsereggel is együttműködnek. Az egyedülálló aerodinamika, amely több mint 11%-kal javítja a légáteresztő képességet, gyorsabb ütést és jobb pörgést biztosít a játékosnak labdajáték közben.

A technológia részletesen

Babolat Woofer System

Magas vezérlés és érzékenység

A szabadalmaztatott Babolat Woofer System technológia az első olyan technológia, amely arra készteti a vázat és a húr húrjait, hogy reagáljanak egymásra, amikor a labdát elütik. A Woofer System 25%-kal hosszabb érintkezési időt biztosít a labda és a húr között, jobb irányítást és kényelmes érzést biztosítva.

A technológia részletesen

Babolat Cortex Pure Feel

Tökéletesen csillapítja a rezgéseket

A Babolat márka a légi közlekedésben tevékenykedő francia SMAC céggel együttműködve kifejlesztette a legújabb Cortex Pure Feel technológiát. Aktívan szűri és csillapítja a nem kívánt magas frekvenciájú rezgéseket, amelyek a labda eltalálásakor keletkeznek, és fordítva, a labda érzését biztosító alacsony frekvenciájú rezgések ennek a rendszernek köszönhetően továbbadódnak a kéznek.

Az eredményt minden játékos értékelni fogja – tökéletes labdaérzés, több erő és kontroll minden lövés felett, valamint a játék egyedülálló élvezete.

Cortex Pure Feel

A technológia részletesen

Babolat Carbon Ply Stabilizer

Hallgat a szóra

A gyártók a Chomarat világcég nagy teljesítményű szénszálainak új generációját adták a ütő magjához. A Carbon Ply Stabilizer nevű technológiának köszönhetően az ütő minden lövésnél sokkal nagyobb irányítást és tökéletes stabilitást biztosít tulajdonosának. Ezek a jellemzők nagy hatással vannak a labda pontosságára, így most milliméteres lövésekkel látja el ellenfeleit a vonalak felé.

A technológia részletesen

Babolat FSI Spin

Maximális pörgés

A Babolat FSI Spin technológia a szélesebb keret és a szabadabb tér kombinációja az ütő tetején és szívében lévő tömítéseknél. Ezek szabadabb húrmozgást tesznek lehetővé a nagy pörgés és labdasebesség érdekében. A nagyobb labdapörgés kevésbé kiszámítható labdaviselkedést jelent az ellenfél számára ütközés után.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést