48290 HUF

Babolat Pure Drive Tour 2018 teniszütő

A 2018-as Babolat Pure Drive Tour ütő megtartja az előző modell legjobb tulajdonságait, és még jobb játékérzetet ad hozzá

Ez a termék már nincs a kínálatunkban

Ennek a terméknek már lejárt a szolgálati ideje. Nézd meg a kínálatunkat és válassz egy új terméket, amely garantáltan jobban megfelel a jelenlegi sportolói igényeknek.

Termékazonosító: 52894

A modell további ajánlatai Pure Drive

Babolat Pure Drive Tour 2018 teniszütő

Babolat Pure Drive Tour 2018 teniszütő

Ez a termék már nincs a kínálatunkban

Tulajdonságok

Modellsor Pure Drive
Éves begyűjtések 2018
Húrozott ütő nem
Súlyosztály nagyon nehéz ütők (315 g és több)
Teniszütő súlya 315 g
Az ütő kategóriája és egyensúlya 316 - 325 mm
Teniszütő kiegyensúlyozás 320 mm
Kategória és fejméret (645-659 cm2)
Pontos fejméret 645 cm2 (100 in2)
Ütő hossz kategória standard hosszúság (661-689 mm)
Teniszütő hossza 685 mm
Húrozási sűrűség 16 x 19
Lendítési súly (fonottal) 324
Racket keret anyaga: Graphite / Tungsten
A keret merevsége: 71
Használt alapcsomagolás Babolat Syntec Pro
Teniszütő csomagolás A CSOMAGOLÁS NEM AZ ÜTŐ RÉSZE!

Ismertetés

Az új Babolat Pure Drive 2018 Tour teniszütő a Pure Drive kollekcióból, amely az elmúlt években jelentős hatást gyakorolt a teniszvilágra, és minden képességű játékos körében népszerű. A Tour modell még keményebb ütések lehetőségét kínálja a 15 g-os többletsúlynak köszönhetően.

Az ütő nagyon jól fog játszani egy középhaladó hobbi játékosnak, de a világ legjobb játékosai közül a legigényesebb profiknak is nagyon jól fog szolgálni.

Az ütőt először a 2017-es US Openen láthattuk. A Pure Drive ütőket azonban az előző modellek óta olyanok használják, mint Karolina Pliskova, Garbine Muguruza és Fabio Fognini, akik már 10 Grand Slam-tornát nyertek.

Náhled videa

Alapvető paraméterek

  • anyag: grafit
  • a rakéta súlya: 315 g
  • Fejméret in2-ben 645 cm2
  • hosszúság: 685 mm
  • Egyensúly: Nyélnehéz
  • Húrozási sűrűség 16/19
  • Grip: Syntec Pro

Bevált technológiák és sok innováció

A bevált technológiák mellett az ütő olyan újításokat is alkalmaz, amelyek hozzájárulnak a játék kényelmének javításához.


A rakéta a következő technológiákat tartalmazza:


 

 

Technológia (4)

Babolat Woofer System

Magas vezérlés és érzékenység

A szabadalmaztatott Babolat Woofer System technológia az első olyan technológia, amely arra készteti a vázat és a húr húrjait, hogy reagáljanak egymásra, amikor a labdát elütik. A Woofer System 25%-kal hosszabb érintkezési időt biztosít a labda és a húr között, jobb irányítást és kényelmes érzést biztosítva.

A technológia részletesen

Babolat Cortex Pure Feel

Tökéletesen csillapítja a rezgéseket

A Babolat márka a légi közlekedésben tevékenykedő francia SMAC céggel együttműködve kifejlesztette a legújabb Cortex Pure Feel technológiát. Aktívan szűri és csillapítja a nem kívánt magas frekvenciájú rezgéseket, amelyek a labda eltalálásakor keletkeznek, és fordítva, a labda érzését biztosító alacsony frekvenciájú rezgések ennek a rendszernek köszönhetően továbbadódnak a kéznek.

Az eredményt minden játékos értékelni fogja – tökéletes labdaérzés, több erő és kontroll minden lövés felett, valamint a játék egyedülálló élvezete.

Cortex Pure Feel

A technológia részletesen

Babolat FSI Power

Optimális teljesítmény minden löketben

Az ütő FSI Power technológiával van felszerelve, amely biztosítja a lehető legnagyobb sweetspot területet. Ennek oka a rövid húrok közötti nagyobb rés. Ezenkívül a régebbi modellekkel ellentétben a sweetspot magasabban található. Az eredmény a maximális teljesítmény minden lövésnél, még akkor is, ha a középen kívül esik, valamint hosszabb lövések, példátlan pörgéssel.

A technológia részletesen

Babolat GT Technology

BABOLAT GT technológia

Babolat GT technológia Azinnovatív GT technológia az ütő keretébe integrált grafit és vékony volfrámszálak keresztrétegeit egyesíti. A volfrám egy csúcstechnológiás szál, amelyet repülőgépek és űrrakéták gyártásához használnak. Szilárdsága és szakító tulajdonságai miatt nagyra értékelik.

Az innovatív Graphite Tungsten technológia maximális torziós stabilitást biztosít az ütőfejen (= fokozott irányítás) és energia-visszanyerést az ízületben (= többleterő).

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést