44890 HUF

Babolat Pure Drive Super Lite teniszütő 2018

A Babolat Pure Drive Super Lite 2018 a legkönnyebb ütő az új Pure Drive sorozatban

Ez a termék már nincs a kínálatunkban

Ennek a terméknek már lejárt a szolgálati ideje. Nézd meg a kínálatunkat és válassz egy új terméket, amely garantáltan jobban megfelel a jelenlegi sportolói igényeknek.

Termékazonosító: 52904

A modell további ajánlatai Pure Drive

Babolat Pure Drive Super Lite teniszütő 2018

Babolat Pure Drive Super Lite teniszütő 2018

Ez a termék már nincs a kínálatunkban

Tulajdonságok

Modellsor Pure Drive
Éves begyűjtések 2018
Húrozott ütő nem
Súlyosztály nagyon könnyű ütők (259 g-ig), 255 g
Az ütő kategóriája és egyensúlya 330 mm, kissé markolatnehéz (320-339)
Kategória és fejméret 645 cm2, (645-659 cm2)
Ütő hossz kategória standard hosszúság (661-689 mm), 685 mm
Húrozási sűrűség 16 x 19
Racket keret anyaga: Graphite / Tungsten
Használt alapcsomagolás Babolat Syntec White
Teniszütő csomagolás A CSOMAGOLÁS NEM AZ ÜTŐ RÉSZE!

Ismertetés

Az új Babolat Pure Drive Super Lite 2018 teniszütő a Pure Drive kollekcióból, amely az elmúlt években jelentős hatást gyakorolt a teniszvilágra, és minden képességű játékos körében népszerű. A Super Lite a legkönnyebb modell az új kollekcióban, és 255 grammos súlyával nagyszerű kezelhetőséget kínál, miközben megtartja a kemény ütőképességet.

Az ütő nagyon jól fog játszani egy középhaladó hobbi játékosnál, valamint junior versenyjátékosoknál is. Alacsony súlyának köszönhetően különösen alkalmas nők és junior játékosok számára.

Az új Pure Driveütőket először a 2017-es US Openen láthattuk. A Pure Drive ütőket azonban az előző modellek óta Agnieszka Radwanska és Karolina Pliskova is használja.

Náhled videa

Alapvető paraméterek

  • anyag: grafit
  • a rakéta súlya: 255 g
  • Fejméret in2-ben 645 cm2
  • hosszúság: 685 mm
  • egyensúly: Enyhén nyélnehéz
  • Húrozási sűrűség 16/19
  • Grip: Syntec Lite

Fabio Fognini Babolat Drive teniszütővel

Mint Fabio Fognini

Tudtad, hogy a Babolat Drive ütőkhöz a következők tartoznak Karolina Pliskova, Fabio Fognini vagy Julia Görges? Nyúljon a Drive ütőkhöz, amelyek az erős tapintásra és az általános sokoldalúságra építenek.

TIP: Gondolj a tenisz stílusodra

Nem biztos benne, hogy a Drive Rockets megfelelő Önnek? Tudja meg, melyik stílus illik a legjobban más Babolat teniszütőkhöz.

Több információ a Babolat teniszütőkről "

Bevált technológiák és sok innováció

A bevált technológiák mellett az ütő olyan újításokat is alkalmaz, amelyek hozzájárulnak a játék kényelmének javításához.


A rakéta a következő technológiákat tartalmazza:

56

Ha nem érdekli a legújabb technológia, és megelégszik egy egy generációval idősebb modellel, próbálja ki a kedvezőbb árú Pure Drive Super Lite 2015-öt.

Teniszütők kötése

Kötés

Az ütő SPLITING nélkül van, de felajánljuk ügyfeleinknek, hogy profi splicing szolgáltatásunkban splicinget végeztetünk. A Tecnifibre csúcs elektronikus töltőgépeket használjuk.

Technológia (5)

Babolat Woofer System

Magas vezérlés és érzékenység

A szabadalmaztatott Babolat Woofer System technológia az első olyan technológia, amely arra készteti a vázat és a húr húrjait, hogy reagáljanak egymásra, amikor a labdát elütik. A Woofer System 25%-kal hosszabb érintkezési időt biztosít a labda és a húr között, jobb irányítást és kényelmes érzést biztosítva.

A technológia részletesen

Babolat Cortex Pure Feel

Tökéletesen csillapítja a rezgéseket

A Babolat márka a légi közlekedésben tevékenykedő francia SMAC céggel együttműködve kifejlesztette a legújabb Cortex Pure Feel technológiát. Aktívan szűri és csillapítja a nem kívánt magas frekvenciájú rezgéseket, amelyek a labda eltalálásakor keletkeznek, és fordítva, a labda érzését biztosító alacsony frekvenciájú rezgések ennek a rendszernek köszönhetően továbbadódnak a kéznek.

Az eredményt minden játékos értékelni fogja – tökéletes labdaérzés, több erő és kontroll minden lövés felett, valamint a játék egyedülálló élvezete.

Cortex Pure Feel

A technológia részletesen

Babolat FSI Power

Optimális teljesítmény minden löketben

Az ütő FSI Power technológiával van felszerelve, amely biztosítja a lehető legnagyobb sweetspot területet. Ennek oka a rövid húrok közötti nagyobb rés. Ezenkívül a régebbi modellekkel ellentétben a sweetspot magasabban található. Az eredmény a maximális teljesítmény minden lövésnél, még akkor is, ha a középen kívül esik, valamint hosszabb lövések, példátlan pörgéssel.

A technológia részletesen

Babolat GT Technology

BABOLAT GT technológia

Babolat GT technológia Azinnovatív GT technológia az ütő keretébe integrált grafit és vékony volfrámszálak keresztrétegeit egyesíti. A volfrám egy csúcstechnológiás szál, amelyet repülőgépek és űrrakéták gyártásához használnak. Szilárdsága és szakító tulajdonságai miatt nagyra értékelik.

Az innovatív Graphite Tungsten technológia maximális torziós stabilitást biztosít az ütőfejen (= fokozott irányítás) és energia-visszanyerést az ízületben (= többleterő).

A technológia részletesen

Babolat Cortex Damping System

Babolat CortexTökéletesen csillapítja a rezgéseket

A Babolat Cortex System egy egyedülálló technológia, amely kiszűri és elnyomja a labda elütése során fellépő nem kívánt rezgéseket. A Cortex egy aktív rezgésszűrő a markolat és az ütőkeret között.

A Cortex rendszer csillapítja és kiszűri az összes nem kívánt magas frekvenciájú rezgést, amely megzavarja a labda érzését. Éppen ellenkezőleg, az alacsony frekvenciák, biztosítva a labda érzését, megtartják és elengedik.


cortexAz ütőn lévő szűrőt a markolat végén látható V alakú részről könnyen felismerheti.

cortexNem kívánt vibrációs szűrő nélkül minden rezgés a játékos kezére kerül.

A technológia részletesen

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést