41490 HUF

Babolat Pure Drive Team teniszütő 2018

A Babolat Pure Drive Team 2018 teniszütő egy közepes súlyú teniszütő, amely manőverezhetőségével és erejével nyűgöz le.

Ez a termék már nincs a kínálatunkban

Ennek a terméknek már lejárt a szolgálati ideje. Nézd meg a kínálatunkat és válassz egy új terméket, amely garantáltan jobban megfelel a jelenlegi sportolói igényeknek.

Termékazonosító: 52898

A modell további ajánlatai Pure Drive

Babolat Pure Drive Team teniszütő 2018

Babolat Pure Drive Team teniszütő 2018

Ez a termék már nincs a kínálatunkban

Tulajdonságok

Modellsor Pure Drive
Éves begyűjtések 2018
Húrozott ütő nem
Súlyosztály 285 g, közepes nehéz ütők (280-299 g)
Az ütő kategóriája és egyensúlya 320 mm, kissé markolatnehéz (320-339)
Kategória és fejméret 645 cm2, (645-659 cm2)
Ütő hossz kategória standard hosszúság (661-689 mm), 685 mm
Húrozási sűrűség 16 x 19
Racket keret anyaga: Graphite / Tungsten
Teniszütő csomagolás A CSOMAGOLÁS NEM AZ ÜTŐ RÉSZE!

Ismertetés

Az új Babolat Pure Drive Team 2018 teniszütő a Pure Drive kollekcióból, amely az elmúlt években jelentős hatást gyakorolt a teniszvilágra, és minden képességű játékos körében népszerű. A Team modell egy közepesen nehéz modell az új kollekcióból, és 285 g-os súlyával jó kezelhetőséggel rendelkezik, miközben megtartja a kemény ütések képességét.

A teniszütő húrozása

Az ütőt a gyártótól húrozás nélkül kapjuk, de szívesen behúrozzuk neked. Az egyetlen dolog, amit tenned kell érte, hogy a kosárba tétel előtt, a jobb felső sarokban bejelölöd a kívánt feszességet és kiválasztod a javasolt húrozás egyikét.

Az ütő nagyon jól fog játszani egy középhaladó hobbi játékosnak, de a világ legjobb játékosai közül a legigényesebb profiknak is nagyon jól fog szolgálni. Könnyebb súlyának köszönhetően nők és junior játékosok számára is alkalmas.

Az új kollekció Pure Drive ütői először a 2017-es US Openen voltak láthatóak. A Pure Drive ütőkkel azonban már a korábbi modellek óta játszanak, például Karolina Pliskova és Agnieszka Radwanska.

Náhled videa

Alapvető paraméterek

  • anyag: grafit
  • a rakéta súlya: 285 g
  • Fejméret in2-ben 645 cm2
  • egyensúly: Nyélnehéz
  • hosszúság: 685 mm
  • Húrozási sűrűség 16/19
  • Grip: Syntec Pro

Fabio Fognini Babolat Drive teniszütővel

Mint Fabio Fognini

Tudtad, hogy a Babolat Drive ütőkhöz a következők tartoznak Karolina Pliskova, Fabio Fognini vagy Julia Görges? Nyúljon a Drive ütőkhöz, amelyek az erős tapintásra és az általános sokoldalúságra építenek.

TIP: Gondolj a tenisz stílusodra

Nem biztos benne, hogy a Drive Rockets megfelelő Önnek? Tudja meg, melyik stílus illik a legjobban más Babolat teniszütőkhöz.

Több információ a Babolat teniszütőkről "

Bevált technológiák és sok innováció

A bevált technológiák mellett az ütő olyan újításokat is alkalmaz, amelyek hozzájárulnak a játék kényelmének javításához.


A rakéta a következő technológiákat tartalmazza:

56

Technológia (4)

Babolat Woofer System

Magas vezérlés és érzékenység

A szabadalmaztatott Babolat Woofer System technológia az első olyan technológia, amely arra készteti a vázat és a húr húrjait, hogy reagáljanak egymásra, amikor a labdát elütik. A Woofer System 25%-kal hosszabb érintkezési időt biztosít a labda és a húr között, jobb irányítást és kényelmes érzést biztosítva.

A technológia részletesen

Babolat Cortex Pure Feel

Tökéletesen csillapítja a rezgéseket

A Babolat márka a légi közlekedésben tevékenykedő francia SMAC céggel együttműködve kifejlesztette a legújabb Cortex Pure Feel technológiát. Aktívan szűri és csillapítja a nem kívánt magas frekvenciájú rezgéseket, amelyek a labda eltalálásakor keletkeznek, és fordítva, a labda érzését biztosító alacsony frekvenciájú rezgések ennek a rendszernek köszönhetően továbbadódnak a kéznek.

Az eredményt minden játékos értékelni fogja – tökéletes labdaérzés, több erő és kontroll minden lövés felett, valamint a játék egyedülálló élvezete.

Cortex Pure Feel

A technológia részletesen

Babolat FSI Power

Optimális teljesítmény minden löketben

Az ütő FSI Power technológiával van felszerelve, amely biztosítja a lehető legnagyobb sweetspot területet. Ennek oka a rövid húrok közötti nagyobb rés. Ezenkívül a régebbi modellekkel ellentétben a sweetspot magasabban található. Az eredmény a maximális teljesítmény minden lövésnél, még akkor is, ha a középen kívül esik, valamint hosszabb lövések, példátlan pörgéssel.

A technológia részletesen

Babolat GT Technology

BABOLAT GT technológia

Babolat GT technológia Azinnovatív GT technológia az ütő keretébe integrált grafit és vékony volfrámszálak keresztrétegeit egyesíti. A volfrám egy csúcstechnológiás szál, amelyet repülőgépek és űrrakéták gyártásához használnak. Szilárdsága és szakító tulajdonságai miatt nagyra értékelik.

Az innovatív Graphite Tungsten technológia maximális torziós stabilitást biztosít az ütőfejen (= fokozott irányítás) és energia-visszanyerést az ízületben (= többleterő).

A technológia részletesen

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést