Babolat Pure Drive 107 2018

 

A termék ideiglenesen elfogyott

Termékazonosító:
52903

Ismertetés Tulajdonságok Legjobb értékelés Kérdések

Ismertetés

A Babolat Pure 107 teniszütő nagyobb fejjel, amely tolerálja a kevésbé tapasztalt játékosok hibáit.

A Babolat Pure Drive 107 teniszütő egy nagyobb fejű (690 cm2) modell a népszerű Pure Drive sorozatból . A nagyobb ütőfej segít megbocsátani a rosszul eltalált labdákat, és a kissé megnövelt 690 mm-es hossza növeli a hatótávolságot.

Az ütővel nagyon jól játszhatnak a középhaladó és junior játékosok. A kezdőknek is nagyon jó szolgálatot tesz. Karolina Pliskova és Agnieszka Radwanska is régóta Pure Drive ütőkkel játszik .

Jó erő és kontroll

Az ütő súlya mindössze 280 gramm, így kivételes irányíthatóságot biztosít a játékosnak, ugyanakkor nem nélkülözi a jó ütőerőt sem. Az ütő ideális a hálós játékhoz, a gyors váltásokhoz, de az alapvonalról kemény cserékre is számíthat. Az ütőt úgy tervezték, hogy a játékos uralni tudja a cseréket azáltal, hogy uralja és kontrollálja az erejét, mint még soha korábban.

A fej mérete (690 cm2) nagyobb felületet biztosít a labda ütéséhez, a kézméret (330 mm) pedig nagyszerű irányíthatóságot biztosít. Nagyon stabil és maximális kényelmet nyújt a játékosoknak. Ennek a modellnek a hossza kissé megnőtt, 690 mm-re. A 280 g-oskisebb súly nagyon jó manőverezhetőséget biztosít.

Fabio Fognini Babolat Drive teniszütővel

Mint Fabio Fognini

Tudtad, hogy a Babolat Drive ütőkhöz a következők tartoznak Karolina Pliskova, Fabio Fognini vagy Julia Görges? Nyúljon a Drive ütőkhöz, amelyek az erős tapintásra és az általános sokoldalúságra építenek.

TIP: Gondolj a tenisz stílusodra

Nem biztos benne, hogy a Drive Rockets megfelelő Önnek? Tudja meg, melyik stílus illik a legjobban más Babolat teniszütőkhöz.

Több információ a Babolat teniszütőkről "

A továbbfejlesztett funkciók mellett az ütő új dizájnnal is rendelkezik. A fekete és kék színű designt fehér színű elemek egészítik ki. Kék elemei idén még élénkebbek, az erőt és a gyorsaságot szimbolizálják.

A rakéta a következő technológiákat tartalmazza:

BABOLAT GT technológia

Babolat GT technológiaAz innovatívGT technológia a grafit és a vékony volfrámszálak keresztezett rétegeit kombinálja az ütőkeretben A volfrám egy csúcstechnológiás szál, amelyet repülőgépek és űrrakéták gyártásához használnak. Nagyra értékelik szilárdsága és szakító tulajdonságai miatt.

Az innovatív Graphite Tungsten technológia maximális torziós stabilitást biztosít az ütőfejnél (= fokozott kontroll) és energia-visszanyerést az ízületben (= többlet teljesítmény).

Nagyfokú ellenőrzés és érzékenység

A szabadalmaztatott Babolat Woofer System az első olyan technológia, amely a dákógolyó keretét és húrjait kölcsönhatásba hozza a golyó ütésekor. A Woofer System 25%-kal hosszabb érintkezési időt biztosít a labda és a spike húrjai között, jobb irányíthatóságot és kényelmes érzést biztosítva.

Nagyfokú ellenőrzés és érzékenység

A szabadalmaztatott Babolat Woofer System az első olyan technológia, amely a dákógolyó keretét és húrjait kölcsönhatásba hozza a golyó ütésekor. A Woofer System 25%-kal hosszabb érintkezési időt biztosít a labda és a spike húrjai között, jobb irányíthatóságot és kényelmes érzést biztosítva.

56

Optimális teljesítmény minden ütésben

Az ütő FSI Power technológiával van felszerelve, amely a lehető legnagyobb sweetspot területet biztosítja. Ez a rövid húrok közötti nagyobb távolságnak köszönhető. A régebbi modellekkel ellentétben a sweetspot magasabban helyezkedik el. Az eredmény: maximális erő minden ütésnél, még akkor is, ha az ütés nem középre esik, és hosszabb ütések, példátlan pörgéssel.

Teniszütők kötése

Kötés

Az ütő SPLITING nélkül van, de felajánljuk ügyfeleinknek, hogy profi splicing szolgáltatásunkban splicinget végeztetünk. A Tecnifibre csúcselektronikus töltőgépeket használjuk.

Add a SportObchod.cz pénztár szolgáltatás a kosárba.

 

Tulajdonságok

Éves begyűjtések 2018
Húrozott ütő? nem
Súlyosztály (húrozás nélkül) 270 g könnyű teniszütőkkönnyű teniszütők (260-279 g)
Az ütő kategóriája és egyensúlya 330 mm kissé markolatnehéz (320-339)
Kategória és fejméret 645 cm2 (645-659 cm2)
Húrozási sűrűség 16 x 19
Rakéta hossza standard hosszúság (661-689 mm) 685 mm
Sorozat megnevezése (sorozat) Babolat Pure Drive 2018
Alkalmazott technológiák Babolat GT Technology
Babolat Woofer System
Babolat Cortex Pure Feel
Racket keret anyaga: Graphite / Tungsten
Rakéta csomagolás PAKET NEM A CSOMAG RÉSZE!

Legjobb értékelés

Átlagos értékelés 0 % 0 felhasználó 0 ügyfelünk

  • 5 rating:stars_more_than_four
  • 4 rating:stars
  • 3 rating:stars
  • 2 rating:stars
  • 1 rating:star

0ügyfelünk már megvásárolta

0%ügyfeleink javasolja

Értékelés hozzáadása

Írd le az értékelésed a termékről Babolat Pure Drive 107 20181 - a legrosszabb, 5 - a legjobbKérdések

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdésed a következő termékre Babolat Pure Drive 107 2018


A modell további ajánlatai


003 616 555 705 Hé-Pé 08:00-14:00 | info@sportega.hu

Bejelentkezés Kosár {{ summaryPrice | formatPrice }}