45590 HUF

Babolat Pure Drive 107 2018

A Babolat Pure 107 teniszütő nagyobb fejjel, amely tolerálja a kevésbé tapasztalt játékosok hibáit.

Ez a termék már nincs a kínálatunkban

Ennek a terméknek már lejárt a szolgálati ideje. Nézd meg a kínálatunkat és válassz egy új terméket, amely garantáltan jobban megfelel a jelenlegi sportolói igényeknek.

Termékazonosító: 52903

A modell további ajánlatai Pure Drive

Babolat Pure Drive 107 2018

Babolat Pure Drive 107 2018

Ez a termék már nincs a kínálatunkban

Tulajdonságok

Modellsor Pure Drive
Éves begyűjtések 2018
Húrozott ütő nem
Súlyosztály 270 g, könnyű teniszütők (260-279 g)
Az ütő kategóriája és egyensúlya 330 mm, kissé markolatnehéz (320-339)
Kategória és fejméret 645 cm2, (645-659 cm2)
Ütő hossz kategória standard hosszúság (661-689 mm), 685 mm
Húrozási sűrűség 16 x 19
Racket keret anyaga: Graphite / Tungsten
Teniszütő csomagolás A CSOMAGOLÁS NEM AZ ÜTŐ RÉSZE!

Ismertetés

A Babolat Pure Drive 107 teniszütő egy nagyobb fejű (690 cm2) modell a népszerű Pure Drive sorozatból . A nagyobb ütőfej segít megbocsátani a rosszul eltalált labdákat, és a kissé megnövelt 690 mm-es hossza növeli a hatótávolságot.

Az ütővel nagyon jól játszhatnak a középhaladó és junior játékosok. A kezdőknek is nagyon jó szolgálatot tesz. Karolina Pliskova és Agnieszka Radwanska is régóta Pure Drive ütőkkel játszik .

Náhled videa

Jó erő és kontroll

Az ütő súlya mindössze 280 gramm, így kivételes irányíthatóságot biztosít a játékosnak, ugyanakkor nem nélkülözi a jó ütőerőt sem. Az ütő ideális a hálós játékhoz, a gyors váltásokhoz, de az alapvonalról kemény cserékre is számíthat. Az ütőt úgy tervezték, hogy a játékos uralni tudja a cseréket azáltal, hogy uralja és kontrollálja az erejét, mint még soha korábban.

A fej mérete (690 cm2) nagyobb felületet biztosít a labda ütéséhez, a kézméret (330 mm) pedig nagyszerű irányíthatóságot biztosít. Nagyon stabil és maximális kényelmet nyújt a játékosoknak. Ennek a modellnek a hossza kissé megnőtt, 690 mm-re. A 280 g-oskisebb súly nagyon jó manőverezhetőséget biztosít.

Fabio Fognini Babolat Drive teniszütővel

Mint Fabio Fognini

Tudtad, hogy a Babolat Drive ütőkhöz a következők tartoznak Karolina Pliskova, Fabio Fognini vagy Julia Görges? Nyúljon a Drive ütőkhöz, amelyek az erős tapintásra és az általános sokoldalúságra építenek.

TIP: Gondolj a tenisz stílusodra

Nem biztos benne, hogy a Drive Rockets megfelelő Önnek? Tudja meg, melyik stílus illik a legjobban más Babolat teniszütőkhöz.

Több információ a Babolat teniszütőkről "

A továbbfejlesztett funkciók mellett az ütő új dizájnnal is rendelkezik. A fekete és kék színű designt fehér színű elemek egészítik ki. Kék elemei idén még élénkebbek, az erőt és a gyorsaságot szimbolizálják.

A rakéta a következő technológiákat tartalmazza:

56

Teniszütők kötése

Kötés

Az ütő SPLITING nélkül van, de felajánljuk ügyfeleinknek, hogy profi splicing szolgáltatásunkban splicinget végeztetünk. A Tecnifibre csúcs elektronikus töltőgépeket használjuk.

 

Technológia (4)

Babolat Woofer System

Magas vezérlés és érzékenység

A szabadalmaztatott Babolat Woofer System technológia az első olyan technológia, amely arra készteti a vázat és a húr húrjait, hogy reagáljanak egymásra, amikor a labdát elütik. A Woofer System 25%-kal hosszabb érintkezési időt biztosít a labda és a húr között, jobb irányítást és kényelmes érzést biztosítva.

A technológia részletesen

Babolat Cortex Pure Feel

Tökéletesen csillapítja a rezgéseket

A Babolat márka a légi közlekedésben tevékenykedő francia SMAC céggel együttműködve kifejlesztette a legújabb Cortex Pure Feel technológiát. Aktívan szűri és csillapítja a nem kívánt magas frekvenciájú rezgéseket, amelyek a labda eltalálásakor keletkeznek, és fordítva, a labda érzését biztosító alacsony frekvenciájú rezgések ennek a rendszernek köszönhetően továbbadódnak a kéznek.

Az eredményt minden játékos értékelni fogja – tökéletes labdaérzés, több erő és kontroll minden lövés felett, valamint a játék egyedülálló élvezete.

Cortex Pure Feel

A technológia részletesen

Babolat FSI Power

Optimális teljesítmény minden löketben

Az ütő FSI Power technológiával van felszerelve, amely biztosítja a lehető legnagyobb sweetspot területet. Ennek oka a rövid húrok közötti nagyobb rés. Ezenkívül a régebbi modellekkel ellentétben a sweetspot magasabban található. Az eredmény a maximális teljesítmény minden lövésnél, még akkor is, ha a középen kívül esik, valamint hosszabb lövések, példátlan pörgéssel.

A technológia részletesen

Babolat GT Technology

BABOLAT GT technológia

Babolat GT technológia Azinnovatív GT technológia az ütő keretébe integrált grafit és vékony volfrámszálak keresztrétegeit egyesíti. A volfrám egy csúcstechnológiás szál, amelyet repülőgépek és űrrakéták gyártásához használnak. Szilárdsága és szakító tulajdonságai miatt nagyra értékelik.

Az innovatív Graphite Tungsten technológia maximális torziós stabilitást biztosít az ütőfejen (= fokozott irányítás) és energia-visszanyerést az ízületben (= többleterő).

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést