53900 HUF

Babolat Pure Aero Tour 2019 Teniszütő

A Babolat Pure Aero Tour 2019 egy olyan profi teniszütő, amely még a legigényesebb játékosokat is kielégíti. Az alkalmazott technológiának köszönhetően a legjobb teljesítményt nyújtja majd.

Ez a termék már nincs a kínálatunkban

Ennek a terméknek már lejárt a szolgálati ideje. Nézd meg a kínálatunkat és válassz egy új terméket, amely garantáltan jobban megfelel a jelenlegi sportolói igényeknek.

Termékazonosító: 66288

A modell további ajánlatai Pure Aero

Babolat Pure Aero Tour 2019  Teniszütő

Babolat Pure Aero Tour 2019 Teniszütő

Ez a termék már nincs a kínálatunkban

Tulajdonságok

Modellsor Pure Aero
Technológia Babolat Cortex Pure Feel, Babolat Woofer System, Babolat Carbon Ply Stabilizer, Babolat Aero Modular 3, Babolat FSI Spin
Éves begyűjtések 2019
Húrozott ütő? nem
Súlyosztály nehéz teniszütőknagyon nehéz ütők (315 g és több)
Teniszütő súlya 315 g
Az ütő kategóriája és egyensúlya 306 - 315 mm
Teniszütő kiegyensúlyozás 315 mm
Kategória és fejméret (645-659 cm2)
Pontos fejméret 645 cm2 (100 in2)
Ütő hossz kategória standard hosszúság (661-689 mm)
Teniszütő hossza 685 mm
Húrozási sűrűség 16 x 19
Lendítési súly (fonottal) 327
Racket keret anyaga: 100% Graphite
A keret merevsége: 71
Használt alapcsomagolás Babolat Syntec Pro
Ajánlott kötési feszültség 23.0 - 27.0 kg
Teniszütő csomagolás A CSOMAGOLÁS NEM AZ ÜTŐ RÉSZE!
Szín Sárga, fekete

Ismertetés

Babolat Pure Aero Tour 2019 egy professzionális ütő nehezebb vázzal, amelyet még a legigényesebb játékosok is értékelni fognak. Fő fegyvere a nagyszerű technológiának köszönhetően a gyors labdák nagyszerű forgása, valamint az ütések maximális kontrollja. Az ütő 15 grammal nehezebb Tour változatát különösen a profi játékosok fogják értékelni, akik még nagyobb ütőerőt érhetnek el.

Az ütő különösen az alapvonal mögött játszó játékosokat elégíti ki, akik erőt és optimális pörgést keresnek

A 2016-os Pure Aero sorozathoz képest az új "Tourka" nehezebb váz mellett több érzést, kontrollt és gyorsabb pörgést kínál. Az erő és a manőverezőképesség megmaradt.

Paraméterek:

  • Anyag: grafit
  • Súly: 315 g
  • Egyensúly: 315 mm
  • Fejméret in2-ben 645 cm2
  • Hosszúság: 685 mm
  • Kötés: 16x19
  • Babolat Syntec Pro Wrap

Rafael Nadal egy Babolat Aero teniszütővel

Mint Rafael Nadal

Tudtad, hogy a Babolat Aero ütők a következőkkel rendelkeznek? Rafael Nadal, Caroline Wozniacki vagy Jo-Wilfried Tsonga? Nyúljon az Aero ütőkhöz, amelyek az erőre és a pörgésre építenek.

TIP: Gondolj a tenisz stílusodra

Nem biztos benne, hogy az Aero rakéták megfelelőek az Ön számára? Tudja meg, melyik stílus illik a legjobban más Babolat teniszütőkhöz.

Több információ a Babolat teniszütőkről "

A teniszütő húrozása

Az ütőt a gyártótól húrozás nélkül kapjuk, de szívesen behúrozzuk neked. Az egyetlen dolog, amit tenned kell érte, hogy a kosárba tétel előtt, a jobb felső sarokban bejelölöd a kívánt feszességet és kiválasztod a javasolt húrozás egyikét.

Náhled videa

Nem tudok ellenállni

Ez az ütő a lehető legjobb technológiákat ötvözi, hogy akkor is profi teljesítményt nyújtson, amikor nem a legjobb napodat éled. A funkcionális tulajdonságok mellett az Aero sorozatra jellemző sárga-fekete dizájnt is értékelni fogja, amely csak kiemeli az ütő eredetiségét.

Technológia (5)

Babolat Cortex Pure Feel

Tökéletesen csillapítja a rezgéseket

A Babolat márka a légi közlekedésben tevékenykedő francia SMAC céggel együttműködve kifejlesztette a legújabb Cortex Pure Feel technológiát. Aktívan szűri és csillapítja a nem kívánt magas frekvenciájú rezgéseket, amelyek a labda eltalálásakor keletkeznek, és fordítva, a labda érzését biztosító alacsony frekvenciájú rezgések ennek a rendszernek köszönhetően továbbadódnak a kéznek.

Az eredményt minden játékos értékelni fogja – tökéletes labdaérzés, több erő és kontroll minden lövés felett, valamint a játék egyedülálló élvezete.

Cortex Pure Feel

A technológia részletesen

Babolat Woofer System

Magas vezérlés és érzékenység

A szabadalmaztatott Babolat Woofer System technológia az első olyan technológia, amely arra készteti a vázat és a húr húrjait, hogy reagáljanak egymásra, amikor a labdát elütik. A Woofer System 25%-kal hosszabb érintkezési időt biztosít a labda és a húr között, jobb irányítást és kényelmes érzést biztosítva.

A technológia részletesen

Babolat Carbon Ply Stabilizer

Hallgat a szóra

A gyártók a Chomarat világcég nagy teljesítményű szénszálainak új generációját adták a ütő magjához. A Carbon Ply Stabilizer nevű technológiának köszönhetően az ütő minden lövésnél sokkal nagyobb irányítást és tökéletes stabilitást biztosít tulajdonosának. Ezek a jellemzők nagy hatással vannak a labda pontosságára, így most milliméteres lövésekkel látja el ellenfeleit a vonalak felé.

A technológia részletesen

Babolat Aero Modular 3

Gyorsabb tőkeáttétel és lengés

A váz továbbfejlesztett Babolat Aero Modular 3 technológiával büszkélkedhet. A gyártók találkoztak az Ace Engineering aerodinamikai szakértőivel, akik a hadsereggel is együttműködnek. Az egyedülálló aerodinamika, amely több mint 11%-kal javítja a légáteresztő képességet, gyorsabb ütést és jobb pörgést biztosít a játékosnak labdajáték közben.

A technológia részletesen

Babolat FSI Spin

Maximális pörgés

A Babolat FSI Spin technológia a szélesebb keret és a szabadabb tér kombinációja az ütő tetején és szívében lévő tömítéseknél. Ezek szabadabb húrmozgást tesznek lehetővé a nagy pörgés és labdasebesség érdekében. A nagyobb labdapörgés kevésbé kiszámítható labdaviselkedést jelent az ellenfél számára ütközés után.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést