76623

Head Graphene 360+ Prestige MP Teniszütő

ID {{ productCode }}

Head Graphene 360+ Prestige MP teniszütő tapasztalt és versenyző játékosok számára, Graphene 360+ technológiával ellátott új kialakításban.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 76623

A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 59.900 Ft

A modell további ajánlatai Graphene 360+ Prestige

Head Graphene 360+ Prestige MP Teniszütő

Head Graphene 360+ Prestige MP Teniszütő

105.440 Ft
59.900 Ft
Spórolsz 45.540 Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 59.900 Ft

Tulajdonságok

Modellsor Graphene 360+ Prestige
Technológia HEAD Graphene 360+, HEAD Full Cap
Éves begyűjtések 2020
Húrozott ütő? nem
Súlyosztály nehéz teniszütőknagyon nehéz ütők (315 g és több)
Teniszütő súlya 320 g
Az ütő kategóriája és egyensúlya 306 - 315 mm
Teniszütő kiegyensúlyozás 310 mm
Kategória és fejméret (601-644 cm2)
Pontos fejméret 630 cm2 (98 in2)
Ütő hossz kategória standard hosszúság (661-689 mm)
Teniszütő hossza 685 mm
Húrozási sűrűség 18 x 20
Keretszélesség: 20 mm
Lendítési súly (fonottal) 323
Racket keret anyaga: Graphene 360+
A keret merevsége: 61
Használt alapcsomagolás Head Hydrosorb Pro
Ajánlott kötési feszültség 22.0 - 26.0 kg
Teniszütő csomagolás A CSOMAGOLÁS NEM AZ ÜTŐ RÉSZE!
A termék katalógusszáma 234410

Ismertetés

A Head Graphene 360+ Prestige MP teniszütő a Graphene 360+ technológiával ellátott új dizájnjával a tapasztalt és a versenyző játékosokat is izgatni fogja.  A rugalmasabb váz nagyobb erőt generál, amely a kisebb, 630 cm2-esütőfejnek köszönhetően kivételes pontossággal jut el a labdához. A technikailag kifinomult játékosok számára ez az ütő olyan fegyver, amellyel a legkisebb habozás nélkül érdemes támadó teniszt játszani.

Horvát bombázó a Head Graphene 360+ Prestige sorozat nagykövete Marin Čilić.

A Head legpontosabb ütője

Ahogyan a Wilson márka rendelkezik a rendkívül pontos ütők Pro Staff sorozatával, a Head 1987 óta versenyez a Prestige sorozattal. Az ütő új változata egységes dizájnnal rendelkezik, amely a piros, bordó és élénk narancssárga színeket ötvözi. A jellemzően megnyújtott nyak és a nagyobb rugalmasságot biztosító új, innovatív anyagok hihetetlenül pontos ütéseket eredményeznek.

Ennél pontosabb már nem is lehetne

Ha Roger Federer Head ütőkkel játszana, akkor a Prestige sorozatot választotta volna. Jellemző, hogy a tökéletes tenisz teljesítményre összpontosít. Elsősorban az irányításról és a pontosságról van szó. Az új Prestige ütőcsalád klasszikus szögletes váza minden eddiginél több játékérzetet és kontrollt kíván nyújtani. A Prestige termékcsalád legnehezebb modellje 320 g-os, 630 cm2-es ütőfejével és sűrű 18x20-as szövésmintázatával szinte kizárólag nagyon tapasztalt és versenyző játékosok számára készült. Azoknak, akik nem félnek magabiztosan és lendületesen nekimenni minden ütésnek, mintha az lenne az utolsó meccsük. Ha uralni szeretné a pályát és mer játszani, akkor ne hagyja ki a Prestige sorozat ütőit.


 

- Michal Bayerl, 2. osztályú teniszedző -

Rendkívüli érzékenység és ellenőrzés

A Graphene 360 grafit kompozit előző változata nagyobb stabilitást és optimális erőátvitelt hozott a Head ütőkbe. Az új, Graphene 360+ névre keresztelt változat ezt az energiát nagyobb rugalmassággal helyezi mozgásba, így a játékos érzékenyebben érzékeli, hogy mi történik az ütővel, amikor az érintkezik a labdával. A nagyobb rugalmasság és tapintás nagyobb sebességet és pontosságot jelent.  Ha sebészi pontosságú teniszt szeretne játszani, akkor Prestige-ütőket szeretne.

Paraméterek:

 • Fej: 630 cm2
 • Hosszúság: 685 mm
 • Tömeg 320 g (szövés nélkül)
 • Egyensúly: 310 mm (szövés nélkül)
 • Anyag: Graphene 360+
 • Keretszélesség: 20 mm
 • String minta: 18x20
 • Játékstílus: támadó és rendkívül pontos
 • Kinek szól: tapasztalt és versenyképes játékosoknak
 • Fonott: igen, Head Lynx 1,25 mm sötét antracit

Tenisz fanatikus értékelés

A Head Prestige teniszütők már jó néhány éve a kedvenceim közé tartoznak. Ezek a rakéták maximális irányíthatóságot és pontosságot biztosítanak, és ma már nem sok ilyen rakéta van a piacon. Természetesen ők is igényesebbek, és nem bocsátanak meg csak úgy valamit. De a modern anyagoknak köszönhetően a csapásoknak megfelelő erőt és az MP modell esetében pörgést is biztosítanak. Azoknak a haladóbb játékosoknak ajánlom, akik szeretnek agresszív és nyomást gyakorló játékot játszani az alapvonalról, gyakrabban a hálóhoz való átmenettel.


 

- Zdeněk Hrabálek, teniszfanatikus -

Az egyszerűségben van szépség

Az ütő kialakítása az egyik legtisztább, amit a teniszütők piacán találhat. Nincsenek bonyolult minták vagy bonyolult minták. Az ütőt a piros szín és a jellegzetes Full Cap ütőfejvédő uralja. Ez jellemző a Prestige termékcsaládra. A védelem nem tartalmaz lyukakat vagy más olyan elemeket, amelyek zavarják a formatervezés tisztaságát. Elsősorban a teniszről és a teljesítményről szól. Nincs idő modellezésre.


Technológia (2)

HEAD Graphene 360+

Érezd az energiát

Innovatív Graphene 360+ grafit anyag hozzáadott spirális szálakkal, amelyek az ütőfej alsó részének oldalain képezik a keretet. Ennek köszönhetően az ütő lényegesen rugalmasabb, több energiát termel, és hozzájárul a tisztább érzéshez a labda elütésekor.

15002.jpg

A technológia részletesen

HEAD Full Cap

Abszolút védelem

Az ütőfejet Full Cap műanyag lökhárító védi. A fej teljes kerületén körbe van feszítve, ami egyedülálló tulajdonság a teniszütők világában. A védelem nem tartalmaz lyukakat vagy kivágásokat, mint a normál lökhárítókon. Ez a letisztult egységes kialakítás mellett azt eredményezi, hogy az ütőnek sajátos hangja van, amikor eltalálja a labdát, ami megkülönbözteti a többi ütőtől.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést