Tempish Spider Görkorcsolya

ID {{ productCode }}

A Tempish Spider 2018 inline korcsolya 110 mm-es kerekekkel, könnyű vázzal és anatómiai formázással rendelkezik a gyorskorcsolyázáshoz.

{{ prop.name }}

{{ prop.name }}

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 55525

{{ strokePrice || initialStrokePrice | formatPrice }} Ft Spórolsz {{ ((strokePrice || initialStrokePrice) - (price || initialPrice)) | formatPrice }} Ft akár már {{ price || initialPrice | formatPrice }} Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 144.840 Ft

Tulajdonságok

Technológia Tempish IC-Identification Control, Tempish DNA, Tempish Adjustable Position Chassis, Tempish Micro-Buckle System
Szín fehér-fekete-zöld
Nem unisex
Átmérő Kerekek 110 mm
Szín fehér, zöld, fekete
Modell sorozat 2018
Rögzítő rendszer Fűző, 2 tépőzáras csuklópánt, felső aszimmetrikus mikro-vágással, alsó kereszt alakú
Keménység Kerekek 90A
Csapágyak osztálya HI-SPEED TRT 11
Váz alumínium
Kategóriák korcsolya sebesség
Vezetési stílus teljesítmény
Eltávolítható betét nem
Bővíthető NEM - a keret rögzített
Kerekek száma 4
Fék nem
100
80
Kényelmes rögzítés A rögzítés kényelme - 9 a 10-ből 9/10
100
70
100

Ismertetés

A Tempish Spider 2018 inline korcsolya olyan haladó és profi versenyzők számára készült korcsolya, akik gyors és dinamikus utazást szeretnének élvezni.

A lábfejhez igazítva

A cipő anatómiailag formázott, különösen a boka és a boltozat területén. A belső anyag mikroszálas, kívülről műbőr. Ezek az anyagok nagyon tartósak és kíméletesek, így kényelmes utazást élvezhetsz mindenféle karcolás nélkül.

Rögzített melléklet

A csontváz hét réteg karobonrostból áll, ami nagyon könnyűvé teszi. A korcsolyát két mikrocsattal ellátott bokapánt rögzíti szilárdan a lábhoz. 

Alváz TEMPISH WEB

A nagyon kifinomult kialakítású új alváz egyszerre nagyon erős és könnyen kezelhető. Alacsony , 188 grammos súlya az AL 7000 minőségű anyagnak köszönhető. Az alvázat állítható pozíciójú csavarokkal rögzítik.

Kerekek RUN 20S

Az alváz a bevált 110 mm átmérőjű RUN 20S kerekekkel van felszerelve, amelyek nagy és tartós terhelésnek is ellenállnak. A 90A keménység ideális egyenetlenségek nélküli sík felületekhez.

Méret Belső bélés hossza
38 22,8 cm
39 23,8 cm
40 24,3 cm
41 25 cm
42 25,8 cm
43 27 cm
44 27,8 cm
45 28,3 cm
46 29,5 cm
47 31 cm
48 31,7 cm
49 32,7 cm

Technológia (4)

Tempish IC-Identification Control

A minőség ellenőrzés alatt

A világ néhány gyártójának egyikeként a Tempish egyedülálló szabályozási módszert alkalmaz. Ez egy termékazonosító rendszer a gyártástól a forgalmazáson át az értékesítésig. Ez 100%-os ellenőrzést és statisztikai adatokat garantál, amelyek szükségesek a korcsolyák fejlesztéséhez és fejlesztéséhez. A legtöbb ázsiai beszállító nagy beépített márkákkal dolgozik.

A technológia részletesen

Tempish DNA

Fokozott ellenállás

A Korcsolya speciális Tempish DNA technológiával van felszerelve, amely megerősíti a leginkább igénybe vett területeket, hogy a korcsolya ellenálljon a felhasználók megnövekedett igényeinek és egyben ellenálljon a rosszabb kezelésnek is. Megerősített területek a sarok, a lábujj és az oldalak területén. A felső hurkok a fűzők gyakori összehúzására is alkalmasak.

A technológia részletesen

Tempish Adjustable Position Chassis

Állítható alváz helyzet

A Tempish Adjustable Position Chassis technológia lehetővé teszi az alváz helyzetének beállítását a vázhoz képest a korcsolyázó igényei szerint. A beállítás a szorítócsavar meglazításával történik.

A technológia részletesen

Tempish Micro-Buckle System

Finom csat beállítás

Ugyanakkor a kényelmes Tempish Micro-Buckle System lehetővé teszi a finom beállítást. A rögzítőmechanizmus racsnija finom és sima működésű a korcsolyaváz egyéni beállításához és meghúzásához.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása