31225-145

Tempish RSC-X Férfi görkorcsolya EUR 46

ID {{ productCode }}

Férfi görkorcsolya - Átmérő Kerekek 76 mm 80 mm, Keménység Kerekek 85A, Kerekek száma 4, Csapágyak osztálya ABEC 9, Szín fehér fekete Sárga, Fék nem, Rögzítő rendszer 2 csatok + kereszt tépőzáras pánt, Váz alumínium

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 31225-145

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Tempish  RSC-X  Férfi görkorcsolya EUR 46

Tempish RSC-X Férfi görkorcsolya EUR 46

104.950 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Technológia Tempish Power Strap, Tempish IC-Identification Control, Tempish IPCC, Tempish Micro-Buckle System, Tempish Adjustable Position Chassis, Tempish DNA
Termék típusa görkorcsolya
Nem férfiak
Átmérő Kerekek 76 mm, 80 mm
Keménység Kerekek 85A
Kerekek száma 4
Csapágyak osztálya ABEC 9
Szín Sárga, fekete, fehér
Fék nem
Rögzítő rendszer 2 csatok + kereszt tépőzáras pánt
Váz alumínium
Kategóriák korcsolya freestyle, urban
Cserélhető alváz Nem
Vezetési stílus sport, teljesítmény
Minőségi kivitelezés
100
Cipő kényelem
100
Sebesség
90
Kényelmes rögzítés
8
Összesített értékelés
100
Menedzselhetőség
100

Ismertetés

Tökéletesen irányítható utcai korcsolya extrém terhelésekhez

ATempish RSC-X inline görkorcsolya ideális a városi és skateparki utcai motorozáshoz, ahol ugrásokat, lépcsőket és egyéb parádékat tudsz végrehajtani. A merev műanyag vázra kemény alumínium váz van szerelve 85A keménységű kerekekkel és ABEC 9 Chrome Top Speed csapágyakkal.

A korcsolyák haladó, tapasztalt és versenyző korcsolyázók számára alkalmasak. A könnyű váz hét szénszálas rétegből áll.

Alapvető paraméterek

  • Kerékméret: a korcsolya méretétől függően
  • A kerekek keménysége: 85A
  • Csapágy ABEC 9 Chrome Top Speed
  • Fűzős: 2 csat, kereszt tépőzáras rögzítő pánt

A 37-40-es méretű korcsolyák 76 mm átmérőjű kerekekkel, a 41-46-os méretű korcsolyák 80 mm átmérőjű kerekekkel vannak felszerelve .

Hosszú élettartamú kerekek

Az alacsony légellenállási együtthatójú kerekek rendkívül tapadósak és csillapítják az egyenetlen terepviszonyokat.

A könnyű váz hét szénszálas rétegből áll, így anatómiailag formázott, a belső rész pedig speciálisan puhított, könnyű nylon béléssel van ellátva.  A talp szilárdan rögzül, és olyan érzés, mint a pamut. A párnázás valóban nagyon magas színvonalú.

Minőségi csapágyak a kényelmes utazásért

Az ABEC 9 Chrome Top Speed csapágyakra jellemző a jelentősen nagyobb gördülési ellenállás, ami már a kerekek pörgetésével is érezhető. De sokkal többet fogsz észrevenni vezetés közben, ami sokkal kevesebb erőfeszítést igényel. A csapágyak minimális karbantartást igényelnek és hosszú élettartamúak. A csúcscsapágyak gördülési ellenállása minimális, és a teljesítményük sem csökken annyira.

Technológia (6)

Tempish DNA

Fokozott ellenállás

A Korcsolya speciális Tempish DNA technológiával van felszerelve, amely megerősíti a leginkább igénybe vett területeket, hogy a korcsolya ellenálljon a felhasználók megnövekedett igényeinek és egyben ellenálljon a rosszabb kezelésnek is. Megerősített területek a sarok, a lábujj és az oldalak területén. A felső hurkok a fűzők gyakori összehúzására is alkalmasak.

A technológia részletesen

Tempish Power Strap

Tökéletes stabilitás

A Tempish Power Strap egy erősítő pánt a lábfej felett, amely biztosítja a láb stabil helyzetét a korcsolyában. Ez a precíz és határozott lábhúzás kellő kényelmet és egyben érzést biztosít a korcsolyában.

A technológia részletesen

Tempish IPCC

Tökéletesen rögzített alváz

Az alváz ideális helyzetét a vázhoz képest egy speciális IPCC - Ideal Position Control Chassis kialakítás biztosítja. Az alvázat úgy alakították ki, hogy több rögzítőelem segítségével a váz tökéletesen illeszkedjen az alvázhoz. A rögzítőelemek elhelyezését a gyártó sokéves tapasztalata alapján határozzák meg.

A technológia részletesen

Tempish Adjustable Position Chassis

Állítható alváz helyzet

A Tempish Adjustable Position Chassis technológia lehetővé teszi az alváz helyzetének beállítását a vázhoz képest a korcsolyázó igényei szerint. A beállítás a szorítócsavar meglazításával történik.

A technológia részletesen

Tempish Micro-Buckle System

Finom csat beállítás

Ugyanakkor a kényelmes Tempish Micro-Buckle System lehetővé teszi a finom beállítást. A rögzítőmechanizmus racsnija finom és sima működésű a korcsolyaváz egyéni beállításához és meghúzásához.

A technológia részletesen

Tempish IC-Identification Control

A minőség ellenőrzés alatt

A világ néhány gyártójának egyikeként a Tempish egyedülálló szabályozási módszert alkalmaz. Ez egy termékazonosító rendszer a gyártástól a forgalmazáson át az értékesítésig. Ez 100%-os ellenőrzést és statisztikai adatokat garantál, amelyek szükségesek a korcsolyák fejlesztéséhez és fejlesztéséhez. A legtöbb ázsiai beszállító nagy beépített márkákkal dolgozik.

A technológia részletesen

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést