3300 HUF

Tempish Piruette Spinner Dream Edzési segédeszköz

A sportolók koordinációját fejlesztő edzéssegédeszköz. Kiegészítő az izom- és ínfejlesztéshez minden korosztály számára.

Ez a termék már nincs a kínálatunkban

Ennek a terméknek már lejárt a szolgálati ideje. Nézd meg a kínálatunkat és válassz egy új terméket, amely garantáltan jobban megfelel a jelenlegi sportolói igényeknek.

Termékazonosító: 59930-5253

Tempish  Piruette Spinner Dream  Edzési segédeszköz

Tempish Piruette Spinner Dream Edzési segédeszköz

Ez a termék már nincs a kínálatunkban

Tulajdonságok

Termék típusa spinner
Alkalmasság sportolásra trénink, multisport
Úticél gyermekek számára, felnőttek számára
Szín sokszínű
Megfelelő használat Belül, kívül

Ismertetés

A Tempish Piruette Spinner edzéssegédeszköz minden korosztályú sportoló számára nagyszerű. Segít olyan izmok és végtagok mozgatásában, amelyek nem vesznek részt annyira a normál tevékenységekben. Ez javítja a gyermekek és a felnőttek koordinációját.

Gyermekek és felnőttek fejlődése

Az edzéstámogatásnak köszönhetően a sportolók olyan izmokat és inakat is igénybe vesznek, amelyek normál esetben nem kerülnek terhelés alá. Ennek köszönhetően megfigyelhetik a koordináció fokozatos javulását és fejlődését. Alkalmas minden sportág sportolói számára.

Nincs jég és nincs nyomvonal

Nem kell jégen vagy in-line pályákon edzeni. Gyakorlatilag bárhol fejlődhetsz, és még korcsolyára sincs szükséged. A pörgettyű könnyű, praktikus és hordozható, így otthon is gond nélkül tarthatja. A közlekedés is egyszerű.

Testtartás és egyensúly

A segédeszköz javítja a testtartást, az egyensúlyt, a mobilitást és a tájékozódást. A maximális funkcionalitás érdekében a legjobb, ha kemény, sima és tiszta felületen használjuk.

Legjobb értékelés (1)

436
ügyfelünk már megvásárolta
0 %
ügyfeleink javasolja
Tempish Piruette Spinner Dream Edzési segédeszköz
Ellenőrzött vásárló

- Diósd

3

Az eszköz megfelelően pörög, a formája rendben van. Önmagában az, hogy lehet ilyen eszközt normális áron otthoni használatra kapni az nagyszerű. A laminált minta viszont borzasztóan gyenge annak ellenére, hogy a földön állva kell pörögni rajta, már első használa után egy kis darabban lejött róla a minta, celuxot kellett rátenni, hogy ne kopjon tovább.

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést