83470

Tempish Nessie Magma Korcsolya

ID {{ productCode }}

A sárga színű Tempish Nessie Magma korcsolyák minden szabadidős műkorcsolyázót lenyűgöznek. A meleg kabát megbízhatóan melegen tartja.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 83470

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Tempish  Nessie Magma  Korcsolya

Tempish Nessie Magma Korcsolya

34.970 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Termék típusa műkorcsolya korcsolya
Nem nők
Alkalmasság sportolásra korcsolyázás
Rögzítő rendszer csipkék
Szezon 2020/21
Ajánlott használat szabadidős műkorcsolyázás
Kések Wave
Szín fekete

Ismertetés

A sárga Tempish Nessie Magma női korcsolya abszolút ideális minden hölgy és ura számára, aki nem fél kitűnni a tömegből. Minden bizonnyal lenyűgözi majd a körülöttünk lévőket új korcsolyáinak gyönyörű élénk színével, klasszikus dizájnjával szabadidős, sport- és teljesítménykorcsolyázáshoz. Külön előny a felsőrész és a talp közötti, szabványon felüli erős kapcsolat.

Melegben és kényelemben

A belsejében meleg és puha szőrzet található, amely meleg érzetet biztosít és egyben bent tartja a hőt még nagyon alacsony hőmérsékleten is és hosszú ideig a jégpályán vagy a természetes jégen. A belső anatómiailag kialakított kötés DB 120 latex alapú memóriával szilárdan rögzíti a lábfejet a cipőben, és hibátlanul átviszi a mozgást a lábról a korcsolyára. Az anatómiailag formázott bokarész kényelmes irányítást biztosít a korcsolya felett, aminek köszönhetően a hölgyek hosszú órákon át élvezhetik a korcsolyázást, és a bokájuk pamutnak tűnik.

Gyors, mint a villám

Az elegáns és légies TEMPISH WAVE kés szokatlan megjelenést kölcsönöz a korcsolyáknak, amely könnyűnek tűnik, de erősebb a klasszikus késeknél.

BONUS: Ehhez a termékhez jelképes 1 CZK értékű AJÁNDÉKOT kap!

Válassza ki maga az ajándékát.

FIGYELEM: A korcsolyákat élezetlenül szállítjuk.

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést