1427561

Tecnifibre TF-X1 255 V2 Teniszütő

ID {{ productCode }}

Teniszütő - Húrozott ütő nem, Teniszütő súlya 255 g, Teniszütő kiegyensúlyozás 330 mm, Pontos fejméret 645 cm2 (100 in2), Húrozási sűrűség 16 x 19

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1427561

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

A modell további ajánlatai TF-X1

Tecnifibre TF-X1 255 V2  Teniszütő

Tecnifibre TF-X1 255 V2 Teniszütő

68.130 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Modellsor TF-X1
Éves begyűjtések 2024
Húrozott ütő nem
Súlyosztály nagyon könnyű ütők (259 g-ig)
Teniszütő súlya 255 g
Az ütő kategóriája és egyensúlya 326 - 340 mm
Teniszütő kiegyensúlyozás 330 mm
Kategória és fejméret (645-659 cm2)
Pontos fejméret 645 cm2 (100 in2)
Ütő hossz kategória standard hosszúság (661-689 mm)
Teniszütő hossza 685 mm
Húrozási sűrűség 16 x 19
Keretszélesség 24,5-25,4-25 mm
Racket keret anyaga: 100% Graphite
A keret merevsége: 70
Ajánlott kötési feszültség 22.0 - 25.0 kg
Kategóriajátékosok számára készült klubjátékosok, juniorok, rendszeres és szabadidős játékosok
Sűrűség Erősség
Szín fehér

Ismertetés

A Tecnifibre TF-X1 255 V2 teniszütő juniorok és kezdő szabadidős játékosok számára, nagy teljesítményű és egyedülálló X-Damp rezgéscsillapítással. Ezeknek az ütőknek a második generációja szélesebb vázzal érkezik a még nagyobb stabilitás és a könnyebb teljesítmény érdekében. Maximális teljesítmény és kényelem a TF-X1 255 teniszütővel. A teljesítmény biztosítása érdekében ez az ütő átlagon felüli merevséggel rendelkezik, azzal a céllal, hogy a keret ne mozduljon el ütközéskor, és maximalizálja az energiavisszaadást.

Átlagon felüli kényelem

A váz merevsége azonban több rezgést generál, ami káros lehet a karra. A Tecnifibre egyedi megoldása: X-Damp, a TecniLab laboratóriummal együttműködésben kifejlesztett technológia, amely megoldja a rezgések problémáját és maximális kényelmet biztosít. Hogyan működik? A 21 grammos acél rész a markolat legvégén elasztomer zsebben helyezkedik el, így minden labdaütés erejével szemben mozog. Az eredmény: akár 36%-kal kevesebb káros rezgés a kézre és kevesebb fáradtság.

Továbbfejlesztett keretforma

A keret formáját lekerekített és megerősített részekkel optimalizálták a nagyobb szilárdság és stabilitás érdekében. Az Isoflex technológia, a változó merevség a fej teljes kerületén, kiterjeszti az édes pontot és megbocsátja a piszkos, középen kívüli ütéseket. A TF-X1 255-t fiatal versenyzőknek, nőknek és kezdőknek tervezték, akik egy erős és szuper könnyű ütőt keresnek. 255 g-os súlyával, 16x19-es húrmintázatával és 645 cm²-es fejméretével ez a legmozgékonyabb ütő a TF-X1 sorozatban.

Technológia (2)

Tecnifibre IsoFlex

Aktív tömítések

A külső gyűrűgyűrűk és keretvédők IsoFlex furatokkal vannak ellátva. Ezek lehetővé teszik a húr nagyobb mozgási tartományát a labda eltalálásakor. A húr így dinamikusabb, több energiát generál, pörög, és a labda tovább marad a húrokon a nagyobb irányítás érdekében.

A technológia részletesen

Tecnifibre X-Damp

Fogantyú rezgéscsillapítóval

A fogantyúban található szabadalmaztatott rezgéscsillapítót sok évvel ezelőtt René Lacoste találta fel. A Tecnifibre megvalósította terveit, és megszületett az X-Damp technológia. A lengéscsillapító egy 20 g-os acél dugóból áll, amely a fogantyú aljából kilóg, és rugalmas anyagba van csomagolva. Egy ilyen kis tárgy nagy súlya a fogantyúban akár 36%-kal jobban elnyeli a nem kívánt rezgéseket, mint a standard rendszerek, és megvédi a kart a túlzott fáradtságtól és sérülésektől.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést