186878

Stiga Prestige Pingpongütő

ID {{ productCode }}

A Stiga Prestige asztalitenisz ütő egy csúcsminőségű, ötcsillagos versenyütő, kizárólag gyors és kemény játékstílust folytató erőütők számára.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 186878

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 41.600 Ft
Stiga Prestige Pingpongütő

Stiga Prestige Pingpongütő

53.990 Ft
41.600 Ft
Spórolsz 12.390 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 41.600 Ft

Tulajdonságok

Spin 99
Sebesség 100
Ellenőrizze a címet 38
A bevonat szilárdsága 2,0 mm
a fogantyú alakja homorú (FL)
Játékstílus Támadó
Technológia Stiga WRB, Stiga ACS, Stiga Crystal

Ismertetés

A Stiga Prestige asztalitenisz ütő egy csúcsminőségű, ötcsillagos versenyütő, kizárólag gyors és kemény játékstílust folytató erőütők számára. A Star 5 - 2,00 mm-es bevonatnak köszönhetően az ütő növeli a labda becsapódását és sebességét. Az ütő nagyszerű technológiával rendelkezik a Stig-től: WRB, ACS a Crystal. Ez az ütő a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség ITTF által tanúsított.

Márka Stiga

A svéd Stiga márka több mint 70 éve világelső az asztalitenisz-felszerelések gyártásában. A Stiga termékek a világ legjobb játékosainak kedvenc felszerelései közé tartoznak. A Stiga többek között Svédország, Kína, Szingapúr és Hongkong válogatottjainak kizárólagos beszállítója.

Specifikációk:

 • Fogantyú: homorú
 • Borító: S5 2,0 mm
 • A csillagok száma: 5*
 • Fa: 5 réteg
 • ITTF-tanúsítvány: Igen
 • Sebesség: 100
 • Spin: 99
 • Ellenőrzés: 38
 • Technológia: WRB, ACS, Crystal

Technológia (3)

Stiga WRB

Helyezd úgy a labdát, hogy az ellenfeled ne érje el

A Stiga WRB technológia továbbfejlesztett fogantyúval rendelkezik, üreges belsővel. A WRB rövidítés a pontos ütőegyensúlyt, a regenerációs sebességet és a megnövelt labdaérzést jelenti.

A fa egyensúlya pontosan a labdával való érintkezési ponton van elrejtve. A fa nagyon könnyű, és a játékos nem esik túl nehézzé az ütő kezelésekor, így azonnal készen áll egy újabb halálos ütésre az ellenfél asztalának felére. A végső fejlesztés a kiemelkedés helye a fogantyún. Ennek köszönhetően a hüvelykujj nagyobb érzékenységet kap, és pontosabban helyezi el a golyókat.

A technológia részletesen

Stiga ACS

Nyújtsa ki a nyerő labdát

A szivacs gyártását Stiga ACS technológia biztosítja. A nagyon vékony falú mikroszkopikus légkapszulák levegősebb felületet hoznak létre, és elsősorban a nagy rugalmassághoz és rugalmassághoz járulnak hozzá. A labda eltalálásakor a felület a legnagyobb fordulatszámmal, sebességgel és erővel jelentkezik.

A technológia részletesen

Stiga Crystal

Gyorsan adjuk hozzá az ütésekhez

A kristály technológia segít növelni a sebességet. Alapkivitelben a fa hagyományos lakkal van kezelve, de a Crystal technológia hidrofil gélt használ, amely növeli az ütések sebességét.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést