11055

Flash Sale: 10extra

Squash fonott Tecnifibre húr 305 Squash zöld 1,10 mm

ID {{ productCode }}

Kiváló minőségű, elasztikus squash fonott, a legmagasabb minőségű, óriási erővel és ütőerővel, miközben kivételes tapintású. A Tecnifibre elasztikus sín a squash sín abszolút csúcsterméke napjainkban.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 11055

10% kedvezmény

Flash Sale
4
38
29

Kuponkód:
10extra
Ár az alkalmazás után:

{{ priceWithPublicCoupon | formatPrice }} Ft

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 6.400 Ft
Squash fonott Tecnifibre húr 305 Squash zöld 1,10 mm

Squash fonott Tecnifibre húr 305 Squash zöld 1,10 mm

7.252 Ft
6.400 Ft
Spórolsz 852 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 6.400 Ft

Tulajdonságok

A fűzés fő előnye Pontos labdairányítás
Húrátmérő: 1.10 mm
Csomagolás Készlet
Szín zöld
Ajánlott játékosok csoportja a játékosok keresik az erőt és az ütésérzéket, játékosok, akik elegendő kontrollt keresnek
Húrozása hossza 9176

Ismertetés

Kiváló minőségű, elasztikus squash fonott, a legmagasabb minőségű, óriási erővel és ütőerővel , miközben kivételes tapintású. A Tecnifibre elasztikus fogazott csigák a mai fogazott csigák abszolút csúcsát jelentik.

Egyedi konstrukciójának és húrprofiljának köszönhetően a splice minőségét nemcsak a tapasztalt profi és teljesítmény játékosok fogják értékelni, hanem a kevésbé haladó és klubjátékosok is, akik még nem teljesen elsajátított (azaz nem elég gyors és energikus) swinggel rendelkeznek, és akik az erő és az ütőerő hiányát egy extra teljesítményű splice használatával szeretnék kompenzálni. Az erő és az ütőerő közötti különbség teljesen nyilvánvaló, és ezt minden játékos láthatja.

A Tecnifibre elasztikus sín a sín abszolút csúcsterméke napjainkban, nemcsak squashban, hanem teniszben, ricochetben és tollaslabdában is.

A Tecnifibre húrjainak kiváló minőségét többek között az is bizonyítja, hogy a világ legjobb játékosai használják őket - a PSA squash világranglista első tíz helyezettjének hét játékosa és a WISPA ranglista első tíz helyezettjének öt játékosa használ Tecnifibre húrokat. A zöld TF 305 öntőcső a leggyakrabban használt öntőcső az új Tecnifibre ütőkhöz.

Ezt a mintát használja Jan Koukal, aki már ötszörös cseh bajnok (jelenleg 71. PSA játékos), John White (3. PSA játékos), Thierry Lincou (4. PSA játékos), Jana Šmeralová (1. játékos a cseh ranglistán), Carol Owens (1. WISPA játékos), Rachael Grinham (4. WISPA játékos) és még sokan mások.

Egyedi konstrukciójának és húrprofiljának köszönhetően a húr nem csak a profi és teljesítményjátékosok, hanem a haladó és klubjátékosok számára is alkalmas. Az elasztikus TF húr lehetővé teszi a maximális erő és ütőerő tökéletes kombinációját a tökéletes pontossággal és érzéssel, miközben jelentősen csökkenti a káros rezgéseket. A valódi húr élettartama akár háromszor hosszabb, mint a hagyományos nylon vagy szintetikus szálaké. Kicsit magasabb ára ellenére ez a kötés kivételes ár-érték arányt képvisel, és kiváló befektetés, amely hamarosan megtérül.

A húr 12 mikroszál kötegből áll (minden köteg 102 mikroszálból áll), amelyet poliuretánnal egészítenek ki, és a húr átmérője 1,10 mm. Zöld (szabadalmaztatott szín) vagy természetes (szilon átlátszó) színben kapható. A kötés hossza 9,50 m.

Akülönbség a "közönséges" szintetikus nejlon alapú kötés és a TF Szál között valóban óriási, és még a legnagyobb szkeptikusokat is kellemesen meglepi . 

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést

Egyéb (1)