Sportszemüveg Uvex Sportstyle 706 CV Vario fekete

ID {{ productCode }}

Az Uvex Sportstyle 706 CV Vario fekete matt kerékpárszemüveg a modern Colorvision és Variomatic technológiák kombinációját kínálja a tökéletes látásvédelem érdekében.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 69890

{{ strokePrice || initialStrokePrice | formatPrice }} Ft Spórolsz {{ ((strokePrice || initialStrokePrice) - (price || initialPrice)) | formatPrice }} Ft akár már {{ price || initialPrice | formatPrice }} Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 51.500 Ft

Tulajdonságok

Technológia Uvex Colorvision Outdoor, Uvex Supravision, Uvex Variomatic
Szemüvegkeret színe Fekete
Üveg színe narancssárga

Ismertetés

AzUvex Sportstyle 706 CV Vario fekete matt kerékpáros szemüveg a modern Uvex technológiák és a kifinomult dizájn kombinációjának köszönhetően tökéletes védelmet nyújt a szemednek. A védőszemüveget minden felnőtt vagy tizenéves kerékpáros értékelni fogja, aki minden időjárási viszonyok között kerékpározik, és a legjobbat követeli meg a szemének védelmére. Nagyon fontos a kerékpározásban, de gyakran elhanyagolják.

Sportos megjelenés

A szemüveg elsősorban a hegyikerékpárosoknak szól, de univerzálisan alkalmazható. Minden lovas értékelni fogja a masszív vázszerkezetet és a széles látómezőt a tökéletes kilátásért, és így a nagyobb biztonságért lovaglás közben .

Modern technológia

  • AColorvision technológia javítja a színkontrasztot, valamint az egyes részletekre való összpontosítás képességét. Ez segít abban, hogy gyorsabban észrevegye az akadályokat vagy az útegyenetlenségeket, és jobban reagáljon rájuk.
  • AVariomatic technológia folyamatosan világosítja vagy sötétíti a szemüveg lencséit különböző fény- és időjárási körülmények között. Szemei mindig tökéletesen védve lesznek, és látása tökéletes lesz.
  • ASupravision technológia biztosítja a szemüveg gyors ködmentesítését még kihívást jelentő körülmények között is. Ehhez hozzájárulnak a kereteken lévő szellőzőnyílások is.

Az UVA, UVB és UVC sugárzás elleni 100%-os védelem magától értetődő.

Tökéletes alkalmazkodás az arcformához

A kényelmes illeszkedés érdekében a szemüveg puha talpvéggel rendelkezik, így alkalmazkodik az arcod formájához, és nem okoz kellemetlen hólyagokat. Az orrpárnák ugyanilyen puhák.

Technológia (3)

Uvex Colorvision Outdoor

Jobb színkontraszt terepen

A Szemüveg speciális szűrővel vannak felszerelve, amely növeli a zöld és barna kontrasztot, ami segíti a jobb tájékozódást természetes terepen. Így jobban fog tájékozódni a térben és elkerüli a kellemetlen ütközéseket.

A technológia részletesen

Uvex Supravision

Átvágnak a ködön, és tökéletes kilátást nyújtanak

Félsz kimenni ősszel, mert nem látnál semmit a ködön át? Akkor a Supravision technológia egy áldás az Ön számára, mivel olyan sűrű ködben is pontos rálátást tesz lehetővé, hogy akár vágható is. A Szemüveg speciális réteg borítja, amely megakadályozza a párásodást. A szemüveg optikai minősége sem csorbul.

A technológia részletesen

Uvex Variomatic

Intelligens kerekítés és variálhatóság

A Variomatic technológiával ellátott Szemüveg teljesen új képet adnak a világról. A lencsék megnövelt gömbölyűsége szélesebb látómezőt és panorámalátást biztosít a versenyzőnek. A hajlítás segít megvédeni a szemet az oldalról érkező szennyeződésektől. A kialakított tér a szempillák számára is kényelmes.

Az intelligens szemüvegek az időjárásnak megfelelően változtatják árnyalatukat, így erős napfényben sötétebbek lesznek, de átlátszó lencséket csökkentett láthatóság mellett. A kényelem és a szem biztonsága az első.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést