Sisak Scott Stego Plus white

ID {{ productCode }}

Ingyenes szállítás (az 8 500 Ft) | Kuponkód: ingyenes12 Lejárati ideje: holnap
{{ priceWithPublicCoupon | formatPrice }} {{ currencyCode }}
A kuponkódot a kosárban kell beváltani.

A Scott Stego Plus kerékpáros sisakot fehér színben még a legigényesebb kerékpárosok is értékelni fogják, akiknek minőségi és biztonságos sisakra van szükségük a túrázáshoz.

{{ prop.name }}

{{ prop.name }}

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 114080

akár már {{ price || initialPrice | formatPrice }} Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 89.600 Ft

Tulajdonságok

Technológia Scott Halo Fit System, Scott MIPS
Nem unisex
Cél - kerékpározás Trail
Tömeg 400 g
Használja lovagló stílus szerint. Trail, MTB

Ismertetés

A Scott Stego Plus kerékpáros sisakot fehér színben még a legigényesebb kerékpárosok is értékelni fogják, akiknek minőségi és biztonságos sisakra van szükségük a túrázáshoz.
stegoTRAIL progressive

Funkcionalitás és biztonság a terepen

A kerékpárok folyamatosan fejlődnek, egyre gyorsabbak és gyorsabbak az egyre technikásabb pályákon. Minden eddiginél nagyobb szükségük van a ragadozó túrázóknak egy olyan sisakra, amely bírja a strapát. Ismerd meg a SCOTT Stego Plus sisakot, amely a stílus és az innováció iránti szenvedélyből született, és a funkció és a biztonság szem előtt tartásával készült.

A Stego Plusprémium minőségű védőfelülete és integrált MIPS® agyvédő rendszere védi a fej legérzékenyebb területeit, így magabiztosan követheted egyre magasabb céljaidat. A sisakot downhill szemüvegtartóval, állítható, cserélhető napellenzővel és akciókamera tartóval is felszerelték.

Jellemzők

  • MIPS technológia
  • In-mold technológia, polikarbonát mikrohéj
  •  HALO 360 rögzítés gumi forgócsavarral
  • Tömeg kb. 420 g
stego col

Technológia (2)

Scott Halo Fit System

Csúcskategóriás HALO szorítórendszer

rendkívül könnyen állítható és páratlanul kényelmes. Egyszerűen válassza ki a hátsó ergonomikus bölcső legmegfelelőbb magasságát - tegye a sisakot a fejére, és húzza meg a finoman hangolt forgó mikromechanizmus segítségével. Az eredmény a valaha volt legjobban illeszkedő sisakunk, amely a fej formájához formálódik, és biztonságban érzi magát. Most már csak a vezetésre koncentrálhat.

A technológia részletesen

Scott MIPS

A pénzért megvásárolható legjobb védelmet keresi? Válassz MIPS-es sisakot.

Az integrált MIPS® agyvédő rendszerrel rendelkező SCOTT sisakok a biztonság teljesen új dimenzióját kínálják. Nem számít, hogyan és hol lovagol, válasszon SCOTT sisakot, és biztonságosabban közlekedjen.


A hagyományos sisakokat úgy tesztelték, hogy merőlegesen ejtsék le őket szilárd felületre. Úgy készültek, hogy megvédjék a fejet a közvetlen/sugárirányú behatásoktól. A MIPS több mint 15 éve kutatja a való életben előforduló eséseket. A vezető világhírű idegsebészekkel és szakértőkkel együttműködve a MIPS® megerősítette, hogy az esetek többségében, amikor egy személy elesik, a feje egy bizonyos szögben nekiütközik a talajnak, ami agyrázkódást okoz, ami agykárosodást okozhat. A MIPS® rendszerrel felszerelt Sisak elnyeli ennek a forgási energiának a nagy részét, és így nagyobb védelmet tud nyújtani. Ha sikerül beütnie a fejét, a MIPS® rendszerrel ellátott sisak ugyanolyan jól megvéd, mint egy hagyományos sisak.


A MIPS funkcionalitása az agy saját védőrendszerére emlékeztet, amelyet agy-gerincvelői folyadék vesz körül, amelynek alacsony súrlódása lehetővé teszi az agy csúszó (védő) mozgását a koponyán belül ütközés közben. A MIPS® agyvédő rendszert úgy tervezték, hogy megvédje az agyat a szögben becsapódásoktól az agy természetes súrlódásának utánzásával és olyan gát létrehozásával, amely csökkenti az ütközési energia átadását az agyba. Ferde ütközés során a sisak az alacsony súrlódású MIPS® rétegen mozog, minimálisra csökkentve az agyra továbbított forgási erőt.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést