Sisak Scott Centric PLUS piros

ID {{ productCode }}

Az új Scott Centric Plus kerékpáros sisakot lila színben a világ vezető országúti és MTB versenyzői számára tervezték és fejlesztették ki. 

{{ prop.name }}

{{ prop.name }}

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 114065

akár már {{ price || initialPrice | formatPrice }} Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 91.500 Ft

Tulajdonságok

Technológia Scott Halo Fit System, Scott MIPS
Nem unisex
Cél - kerékpározás Országúti kerékpározás,
Szín piros
Tömeg 220 g
Használja lovagló stílus szerint. MTB, út

Ismertetés

Az új Scott Centric Plus kerékpáros sisakot lila színben a világ vezető országúti és MTB versenyzői számára tervezték és fejlesztették ki.

Többcélú, aerodinamikus és biztonságos sisak

A Scott kiterjedt aerodinamikai szakértelmét a fejlesztési folyamat során a kategória egyik "leggyorsabb" és legjobban szellőző sisakjának megalkotásához használták fel. A sisak kialakítását úgy optimalizálták, hogy a lehető leghatékonyabb legyen a légáramlás a sisak külső és belső oldalán egyaránt. A MIPS® Air technológia védi az agyat, és a sisak az egyedülálló Halo rögzítő rendszerrel is rendelkezik.

Jellemzők

  • MIPS technológia
  • In-mold technológia, polikarbonát héj
  • HALO 270 rögzítő gumilengőkarral
  • Alacsony súly kb. 220g

Technológia (2)

Scott Halo Fit System

Csúcskategóriás HALO szorítórendszer

rendkívül könnyen állítható és páratlanul kényelmes. Egyszerűen válassza ki a hátsó ergonomikus bölcső legmegfelelőbb magasságát - tegye a sisakot a fejére, és húzza meg a finoman hangolt forgó mikromechanizmus segítségével. Az eredmény a valaha volt legjobban illeszkedő sisakunk, amely a fej formájához formálódik, és biztonságban érzi magát. Most már csak a vezetésre koncentrálhat.

A technológia részletesen

Scott MIPS

A pénzért megvásárolható legjobb védelmet keresi? Válassz MIPS-es sisakot.

Az integrált MIPS® agyvédő rendszerrel rendelkező SCOTT sisakok a biztonság teljesen új dimenzióját kínálják. Nem számít, hogyan és hol lovagol, válasszon SCOTT sisakot, és biztonságosabban közlekedjen.


A hagyományos sisakokat úgy tesztelték, hogy merőlegesen ejtsék le őket szilárd felületre. Úgy készültek, hogy megvédjék a fejet a közvetlen/sugárirányú behatásoktól. A MIPS több mint 15 éve kutatja a való életben előforduló eséseket. A vezető világhírű idegsebészekkel és szakértőkkel együttműködve a MIPS® megerősítette, hogy az esetek többségében, amikor egy személy elesik, a feje egy bizonyos szögben nekiütközik a talajnak, ami agyrázkódást okoz, ami agykárosodást okozhat. A MIPS® rendszerrel felszerelt Sisak elnyeli ennek a forgási energiának a nagy részét, és így nagyobb védelmet tud nyújtani. Ha sikerül beütnie a fejét, a MIPS® rendszerrel ellátott sisak ugyanolyan jól megvéd, mint egy hagyományos sisak.


A MIPS funkcionalitása az agy saját védőrendszerére emlékeztet, amelyet agy-gerincvelői folyadék vesz körül, amelynek alacsony súrlódása lehetővé teszi az agy csúszó (védő) mozgását a koponyán belül ütközés közben. A MIPS® agyvédő rendszert úgy tervezték, hogy megvédje az agyat a szögben becsapódásoktól az agy természetes súrlódásának utánzásával és olyan gát létrehozásával, amely csökkenti az ütközési energia átadását az agyba. Ferde ütközés során a sisak az alacsony súrlódású MIPS® rétegen mozog, minimálisra csökkentve az agyra továbbított forgási erőt.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést