58694

WinnWell AMP500 Yth lábszárvédő

ID {{ productCode }}

Sípcsontvédő - Youth, Szabadidős és hobbi jégkorong Amatőr versenyek, Védelmi fokozat alapszintű , Rögzítő rendszer 2 szalag

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 58694

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
WinnWell AMP500 Yth lábszárvédő

WinnWell AMP500 Yth lábszárvédő

13.320 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Méretkategóriák Youth
A játékos teljesítményosztálya Amatőr versenyek, Szabadidős és hobbi jégkorong
Szezon 2016/17
Védelmi fokozat alapszintű
Technológia Cleansport NXT
Szalag anyaga rugalmas gumi
Rögzítő rendszer 2 szalag
Védettségi fok szerinti minősítés
70
A kényelem értékelése
70
Vásárlási ajánlásunk (teljesítmény/ár arány)
9

Ismertetés

AWinnWell AMP500 Junior hokis sípcsontvédő kiváló minőségű hokis sípcsontvédő, amelyet amatőr junior játékosok számára terveztek. A modell új a 2016/2017-es szezonban.

Megbízható borotválkozási védelem

A védők anatómiailag formázott formázással rendelkeznek, a sípcsont területén oldalsó bordázattal, hogy megakadályozzák a sérüléseket a koronggal való kemény ütés után.

Vádli és térd, mint a pamut

A térdfelületet edzett műanyaggal tervezték, hogy biztonságosan védjen az ellenfél játékosával való frontális ütközéseknél. A játékosok vádlija biztonságban van a keményített habnak köszönhetően, amely tompítja a korong és az ellenfél játékosainak ütközését.


Könnyű kezelhetőség

A sípcsontok könnyen rögzíthetők a vádlinál lévő széles tépőzáras pántnak és a térd alatt lévő kisebb pántnak köszönhetően.

Stílusos design

A tervezők elegáns fehér színt választottak fekete és fémes béléssel.

Technológia (1)

Cleansport NXT

Gyengéd eltávolítása a protektorok szagának

A szabadalmaztatott Winnwell Cleansport NXT technológia tökéletesen elnyomja a berendezés nem kívánt szagát. Ezzel a szabadalmaztatott technológiával biztonságosan és egészségesen lehet eltávolítani a szagokat a jégkorongfelszerelésekből.

Majdnem nyolc évnyi kutatás után sikerült elérni a lehetetlent – biztosítani a szag eltávolítását a jégkorongfelszerelésről. Leegyszerűsítve a technológiát az NXT anyag reakciójával lehetne magyarázni, amely izzadáskor automatikusan beindul, majd az anyagba infúzióban lévő enzimek automatikusan aktiválódnak.

Az enzimek lebonthatják a szerves anyagokat és a nem kívánt szagbaktériumokat. Az enzimek addig szabadulnak fel, amíg a káros mikroorganizmusok megszűnnek. A megmaradt baktériumok ugyanúgy megemésztődnek, mint az élelmiszer, és az anyag ismét tiszta marad. Az öntisztító képesség a protektorok teljes élettartama alatt működik.

Az NXT technológia alkalmazása teljesen környezetbarát és nem terheli a környezetet.

Winnwell Cleansport NXT

A technológia részletesen

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést