1352137

Salming Viper SL Men White/Navy Férfiteremcipő

ID {{ productCode }}

Férfi beltéri cipők A Salming Viper SL Men White/Navy nagyobb rugalmasságot, légáteresztő képességet és különösen alacsonyabb súlyt biztosít az agilis játékosok számára teljesítményszinten.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1352137

A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 49.990 Ft
Salming  Viper SL Men White/Navy  Férfiteremcipő

Salming Viper SL Men White/Navy Férfiteremcipő

49.990 Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 49.990 Ft

Tulajdonságok

Technológia Salming RollBar, Salming HexaGrip, Salming RunLite2, Salming TGS 62/75°, Salming LMS+, Salming LMS UNIT, Salming HeelCup
Szín fehér
Éves begyűjtések 2022/23
A cipő felső része: Salming PU, síťovina
A cipő középső részének anyaga RunLite2
Egyedülálló Salming Hexagrip, XR110™
Nem nyomot hagyó talp Igen
Lejátszó szintje kiképzési bevetés
, verseny- és versenyfeladatok
Lengéscsillapítás sarokcsillapító zóna

Ismertetés

A fehér színű férfi Salming Viper SL a rendkívül sikeres Salming Viper 5 modellen alapul, és nagyobb rugalmasságot, légáteresztő képességet és különösen alacsonyabb súlyt biztosít. Elsősorban a gyors és agilis játékosokat vonzó pálya.

A Salming Viper SL beltéri cipő a prémium Viper 5 modell legfontosabb tulajdonságait használja fel, és a módosított felső konstrukciónak köszönhetően érdekes alternatívává válik, ha elsősorban egy gyors és könnyű, kiváló légáteresztő képességű cipőt keres.

A Salming Viper SL modell felső részét nagyrészt kiválóan lélegző háló alkotja, amely maximális kényelemben tartja a lábát, ugyanakkor kiváló tartást biztosít a legugrásszerűbb irányváltások során is. Az ellenállás és a stabilitás növelése érdekében a hálószövetet PU bőrréteg borítja gyakorlatilag a cipő teljes kerületén.

A Salming Viper SL futócipőket a Salming RunLite2™ könnyű párnázóanyag párnázza ki. Ezt a különleges EVA habkeveréket kifejezetten úgy tervezték, hogy minimalizálja az energiaveszteséget az ütközés során, és maximalizálja az energiavisszatérítést minden lépésben. Meglehetősen alacsonyabb magassága kiváló tapintást tesz lehetővé a felületen.

Fő jellemzői

  • agilis játékosok számára alkalmas, a sebességre és az irányváltásra helyezve a hangsúlyt
  • kiváló légáteresztő képesség
  • a RollBar, LMS és LMS+ technológiák kombinálásával a cipő könnyebb mozgást és ugrálást tesz lehetővé extrém pozíciókban, amibe például floorball vagy squash játék közben kerülhet
  • jó érzés a felülethez - kemény tapintású cipő
  • nagyon könnyű beltéri cipő
  • minden teremsporthoz alkalmasak, tulajdonságaiknak köszönhetően nagy népszerűségnek örvendenek a squash játékosok és a floorball játékosok körében

Technológia (7)

Salming RollBar

A labdák könnyű felfogása dörzsölt ujjak nélkül

Növeli a talp belső oldalának sugarát, megkönnyíti a lábfej befelé billentését, csökkenti a nagylábujjra nehezedő nyomást. A labda utolérése sokkal könnyebb a RollBar™ technológiával.

Salming RollBar

A technológia részletesen

Salming HexaGrip

Body csal és eltűnik, mielőtt a védő megfordulna

A Hexagrip technológia egyedi mintázatot egyesít a talp speciális HX120 keverékével. Ennek köszönhetően a cipő szokatlanul erős tapadást kapott minden típusú felületen. Ezért gondtalanul változtathatja az irányt, és a lába nem csúszik. Éppen ellenkezőleg, a bot a lehető legnagyobb mértékben használja ki az Ön robbanékonyságát.

A technológia részletesen

Salming RunLite2

Minden energiát a visszapattanásra

A könnyű RunLite2 habnak köszönhetően a cipők energiát takarítanak meg, így több erőd marad a meccs végére, amiben dönthetsz. A talpban lévő hab, amely különleges a könnyű súlya miatt, biztosítja az ütközésből származó energia lehető legjobb felhasználását a későbbi visszapattanáshoz.

A technológia részletesen

Salming TGS 62/75°

Természetes lábmozgás

A sarok és a lábfej távolságát a maximális stabilitás és csillapítás szem előtt tartásával tervezték. Ezt a felületet egy úgynevezett balettvonal fejezi be, amely mögött a cipő futás közbeni tükröződést támogató anyaggal van ellátva.

Salming TGS 62/75°

A TGS 62/75 technológia gondoskodik arról, hogy a cipő a megfelelő helyen hajlítson, hogy stimulálja a láb természetes mozgásait.

A technológia részletesen

Salming LMS+

Egyedülálló lábvédő technológia

A gyors oldalirányú mozgások sérülésveszélynek teszik ki a lábfejet. Az LMS+ (Lateral Movement Stabilizer Plus) a cipő egyedi formájának (5°-os szögben épült) technológiája, amely megakadályozza, hogy a lábszár elcsavarjon az oldalirányú mozgások során.

Salming LMS+

A technológia részletesen

Salming LMS UNIT

A boka védelme sérülésekkel szemben

A középtalp középső részén egy speciális LMS UNIT™ torziós egység található, amely védelmet és stabilitást biztosít az oldalirányú mozgások során. A cipő tökéletesen rögzíti a lábfejet és csökkenti a hirtelen mozgási irány miatti sérülésveszélyt.

A technológia részletesen

Salming HeelCup

Tökéletes saroktámasz

A Salming HeelCup biztosítja a sarok szilárd és biztonságos illeszkedését a cipőben. A sarokkupát úgy fejlesztették ki, hogy nem növeli a cipő súlyát, ugyanakkor stabilizálja és rögzíti a lábfejet.

Salming Heelcup

A lábfej szilárd helyzete a cipőben nagyon fontos a biztonság és a kényelem érzése szempontjából.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést