A Thule Urban Glide 3 babakocsira való várakozásnak vége. Vajon milyen lesz?


7 perc olvasás

A Thule Urban Glide 3 babakocsi piacra kerülése a küszöbön áll. Fedezd fel az olyan újdonságokat, mint az állítható háttámla, a nagyobb tárolóhely és a négykerekű modell.

Vége a várakozásnak. A Thule az innováció és a minőség szinonimája, és hamarosan megjelenik a piacon a Thule Urban Glide 3, amely a népszerű Thule Urban Glide 2 frissített verziója. Ha olyan szülő vagy, aki szeret aktívan mozogni, akkor ez a babakocsi neked való. A Thule Urban Glide 3 babakocsi 2024 február végén, március elején kerül forgalomba. És hogy mitől forradalmi ez a babakocsi?

A Thule Urban Glide 3 újdonságai

A Thule Urban Glide 3 számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyek megkülönböztetik elődjétől és a piacon lévő versenytársaitól. A Thule Urban Glide 2 népszerű funkcióira épül, de új dimenzióba emeli azokat. Megtartja elegáns és modern kialakítását. Emellett számos olyan fejlesztést is tartalmaz, amelyek a szülők és a gyermekek számára egyaránt funkcionálisabbá és felhasználó-barátabbá teszik. Fedezd fel velünk az újdonságokat részletesebben.

Állítható dőlésszög a teljes felülésig, lábtartóval együtt

A Thule Urban Glide 2 egyik kevés hiányossága az volt, hogy a gyermek nem tudott függőlegesen ülni. A Thule Urban Glide 3 ezt a problémát a szinte teljes ülőhelyzetbe dönthető háttámlával oldja meg. A gyermek számára beépített lábtartó elhelyezésének lehetősége szintén jelentős és megkülönböztető újdonság. A Thule Urban Glide 3 babakocsi még magasabb szintre emeli a gyermek kényelmét. Akár a környezetet szeretné megfigyelni, akár szundikálni szeretne, a babakocsi kényelmesen tartja a gyermeket a különböző tevékenységek során.

A Thule Urban Glide 3 babakocsi állítható háttámlával rendelkezik

Esővédő tető minden időjárás esetére

A Thule Urban Glide 3 babakocsi egyik leglátványosabb fejlesztése a nagyméretű előtető. Teljes lefedettsége biztosít cipzáras zárással, kiküszöbölve ezzel az előtető és a mózeskosár közötti rést. A hálónak köszönhetően praktikus kukucskáló nyílást is tartalmaz. Így a babakocsi vezetése közben is szemmel tarthatod gyermekedet anélkül, hogy azt észrevenné.

Az előtető modern, technológiailag fejlett anyagokból készül, amelyek biztosítják a gyermek kényelmét és védelmét. Az általános megjelenés világosabb és élénkebb, amit azok az anyukák és apukák fognak értékelni, akik stílusosak szeretnének maradni, még séta közben is.

A kosár nagyobb mennyiséget is elbír

A praktikusságot a Thule Urban Glide 3 babakocsi alatti továbbfejlesztett kosár kapacitása tükrözi. A kosár most már akár 7 kg-ot is elbír, és rengeteg helyet kínál minden fontos dolognak. Cipzáras fedéllel rendelkezik, hátsó hálós zsebbel és két hálós rekesszel a rágcsálnivalók vagy játékok számára, így nélkülözhetetlen társ a kirándulásokhoz.

A Thule Urban Glide 3 babakocsi elég nagy tárolótérrel rendelkezik

Megőrzi a jó hírnevét

Az új fejlesztések ellenére a Thule Urban Glide 3 babakocsi továbbra is kivételes babakocsival való futáshoz és minden terepre. Forgatható első kerékkel rendelkezik, amely a nagyobb sebesség és stabilitás érdekében rögzíthető. A beépített több állású kézifék a tereptől függetlenül biztosítja a sebesség zökkenőmentes és biztonságos szabályozását. Praktikus újdonság, hogy a lábfék középről a jobb oldalra került.
A Thule Urban Glide 3 babakocsi főbb jellemzői

Íme a Thule Urban Glide 3 babakocsi legfontosabb műszaki adatai:

  • Méretek összecsukva (h × sz × m): 88 × 58 × 31 cm
  • Babakocsi súlya: 11,9 kg
  • Teherbírás 34 kg
  • A gyermek maximális súlya: 22 kg

Thule Urban Glide 3 double babakocsi testvér vagy ikrek számára

A Thule bemutatja a Thule Urban Glide 3 Double nevű testvér babakocsit is, amely az együléses babakocsihoz hasonló fejlesztésekkel rendelkezik. A dupla babakocsiban minden gyermeknek saját lábpozíciója és kapaszkodója is van, ezzel megoldva a Thule Urban Glide 2 Double babakocsi hiányosságait. Ugyanakkor még mindig nem lehet egyszerre két mózeskosarat a babakocsiba tenni.

A Thule Urban Glide 3 babakocsi mostantól négykerekű változatban is kapható lesz

Újdonság a Thule Urban Glide 3 babakocsi 4 kerekű modellje

A hagyományos háromkerekű modell mellett újonnan Thule Urban Glide 3 négykerekű babakocsi is kapható. Ez a babakocsi szinte teljesen megegyezik a Thule Urban Glide 3 háromkerekű babakocsival, de egy helyett két kisebb első kerékkel rendelkezik. Ennek köszönhetően a babakocsi körülbelül 15 cm-rel rövidebb, mint a háromkerekű, és a babakocsi alatti kosár is valamivel nagyobb, 10 kg-os teherbírással.
Milyen is volt a Thule Urban Glide 2

Bemutattuk a legfontosabb újdonságokat. De vessünk egy pillantást az előző Thule Urban Glide 2 babakocsira is, valamint azokra a tulajdonságokra is, amelyekre a Thule Urban Glide 3 esetében is számíthatsz.

Könnyű szerkezet, amely sportolók számára alkalmas

A Thule Urban Glide 2 babakocsi kiemelkedett elegáns, könnyű alumíniumvázával, amely szembeszállt a terepjáró és futó babakocsikhoz kapcsolódó méretekkel. Mozgékony kialakítása felesleges súly nélkül biztosította a strapabírást. A tekintélyes 16 colos hátsó kerekek stabilitást és sima vezetést biztosítottak. A forgatható első kerék javította a manőverezőképességet, és a nagyobb stabilitás érdekében futáskor rögzíthető volt.
Szívén viseli a gyermek kényelmét

A Thule Urban Glide 2 babakocsi párnázott üléssel és biztonságos, ötpontos biztonsági övekkel javította a gyermek kényelmét. Az ülés dőlésszögének beállítása egyszerűbbé tette a szunyókálást útközben. A többállású előtető ötszintű napvédelmet, napellenzőt és szellőzést biztosított a gyermek számára.

Összecsukhatóság egy kézzel

A Thule Urban Glide 2 babakocsi gyors, egykezes összecsukható mechanizmussal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a babakocsi másodpercek alatt összecsukható és könnyen tárolható és szállítható legyen.

Thule Urban Glide 3 februártól és több változatban

A Thule Urban Glide 3 babakocsi esetében három szín közül választhatnak: Nutria (zöld), Mid blue (kék) és Black (fekete). Az ár 331.900 Ft-tól kezdődik. A double modell fekete színben kapható, és 399.900 Ft-tól indul. A babakocsi jelenleg előrendelhető, várhatóan február 29-én kerül raktárkészletre.

A Thule Urban Glide 3 4-wheel négykerekű babakocsi három színben lesz kapható - Soft beige (bézs), Mid blue (kék), Black (fekete). A négykerekű modellek 339.900 Ft-os árcédulával kerülnek forgalomba. Ezek a modellek várhatóan március második felében lesznek elérhetőek.

Régebbi cikkek