Rollerblade 84 mm-es 84A inline kerekek + SG7 csapágyak + távtartók

A teljes Rollerblade készlet 84 mm-es kerekeket + SG7 csapágyakat + távtartókat tartalmaz. Egy pár korcsolyához teljes!

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 55176

Rollerblade 84 mm-es 84A inline kerekek + SG7 csapágyak + távtartók

Rollerblade 84 mm-es 84A inline kerekek + SG7 csapágyak + távtartók

A termék átmenetileg nem kapható

Tulajdonságok

Kerekek - átmérő 84 mm
Kerekek - keménység 84A
Csapágyak osztálya SG 7
Kategóriák korcsolya utca
Vezetési stílus agresszív
Kerekek száma 8
80
90
80
90

Ismertetés

ARollerblade 84 mm-es 84A inline kerekek + SG7 csapágyak + távtartók egy komplett készlet kerekekből, csapágyakból és távtartókból. ARollerblade 84 mm 84A inline kerekek 84 mm átmérőjűek, rendkívül alacsony gördülési ellenállással. Az SG7 csapágyak a legjobbak közé tartoznak, a precíziós távtartók pedig alumíniumötvözetből készülnek. Teljes készlet egy pár korcsolyához.

Gurulj ki az utcára

Rollerblade 84A 84 mm-es, 8 darabos inline kerekek rendkívül alacsony gördülési ellenállással a nagyon gyors és korlátlan lovagláshoz. Azt is értékelni fogja, hogy a kerekek optimalizált anyagösszetétele is hozzájárul a hosszabb élettartamhoz. Ár 8 kerekekből álló készletre.

Tökéletes a városba

A világhírű Rollerblade cég kiváló minőségű, rendkívül alacsony gördülési ellenállású kerekei a legjobb választás a gyors motorozáshoz. A felhasznált anyagoknak köszönhetően a kerekek hosszú élettartamára még rendszeres használat mellett is számíthat.

  • Méretek: 84 mm (átmérő) × 24 mm (szélesség)
  • Keménység: 84A (közepes)

Inline kerekek Rollerblade 84A 84 mm 8 db külön is áruljuk 8 db-ban érdekes áron.

A szilikon biztosítja a legjobb csapágyminőséget

ARollerblade SG7 csapágyak az in-line korcsolyacsapágyak folyamatos fejlődését jelentik, kiváló minőségű anyagokat használnak, kiküszöbölik a helytelen igazodást, és a fokozott tartósság érdekében speciális kenőanyag- és szilikonkeveréket használnak. Ezek a kenőanyagok segítenek minimalizálni a súrlódást a csapágyak belsejében, míg a szilikon adalékanyagok taszítják a vizet és védik a csapágyakat a szennyeződések behatolása ellen. Az SG7 sorozat a második legmagasabb, és ez meg is látszik a vezetésen.

A távtartók megtartják a megfelelő távolságot

A kerék tengelyeként szolgáló távtartók, amelyek egyben a kerék csapágyai közötti távolságot is meghatározzák a keréken, és megakadályozzák a kerekek összenyomódását. A betétek kiváló minőségű alumíniumötvözetből készülnek, és nagyon jól megmunkáltak.

Egy pár korcsolyához 8 db kerék + 16 db csapágy + 8 db távtartó készletben szállítjuk. Az ár az egész szettre vonatkozik (mindkét korcsolyára - az egész párra).

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést