1369976

Roller Yedoo Trexx Disc + sárvédő készlet

ID {{ productCode }}

A hatékony tárcsafékes Yedoo Trexx Disc roller burkolatlan terepen való mozgás élő szimbóluma mind szerkezetének mind pedig alkatrészeinek maximális ellenállósága terén.

+

Yedoo sárvédő készlet

Állítsd össze a saját szettedet

A szett tartalma:

{{ slot.products[0]?.name }}

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1369976

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Roller Yedoo Trexx Disc + sárvédő készlet

216.420 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Ehhez a termékhez nincsenek feltüntetve paraméterek

Ismertetés

A Yedoo Trexx Disc robogó a használt tárcsafékekről kapta a nevét, amelyek durva lejtőn is biztosítják a szükséges biztonságot. A szerkezeti módosítások szimbóluma, valamint a maximális tartósság és a burkolatlan utakon való mozgás érdekében a komponensek különleges választéka, mint például a szilárdabb és szélesebb lépcsőfok, az új abroncsok vagy a magasabb és rövidebb szár.

Egyedülálló terepvezetéshez

  • A megerősített alumínium váz széles lépcsővel alkalmas adrenalin lejtőkre, pörgésre és off-road motorozásra.     
  • A lépcső magasabb hasmagassága kellemesen alacsony lépcsővel jó terepjáró képességet és egyben könnyű, erőfeszítés nélküli visszapattanást biztosít.    
  • Az off-road abroncsok bármilyen felületet biztonságosan kezelnek, jól alkalmazkodnak a terephez és csökkentik a visszapattanásokat.    
  • A megemelt első lépcső és három csúszásgátló csík a lépcsőn segít megbirkózni az ütésekkel a biztonságos lovaglás és a lábváltás érdekében.      

Náhled videa

Kulcs összetevők

  • A tárcsafékek gyors működésűek és nagy hatékonyságúak minden időjárási körülmény között – nedves helyen, sárban és lehullott levelekben.    
  • A túlméretezett kormány és a csúszásmentes rácsokkal ellátott markolat a stabilitás érzetét kelti a motoros számára.    
  • Az elöl és hátul található gyorskioldó karoknak köszönhetően pillanatok alatt leveheti mindkét kereket, és könnyedén szállíthatja a robogót az autóban vagy otthon tárolhatja.    
  • Előkészítés akár két palacktartó és sárvédő felszerelésére ; megvásárolhatja ezeket és más kiegészítőket, például lámpát, csengőt, mobiltelefon tartót, táskát vagy készletet a kutyapéphez és a kutyasétáltatáshoz
  • Sárvédők még nem kaphatók

Méretek

1627301169750.webpLegjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést