Push Sports Patella Brace Patellapánt

ID {{ productCode }}

A Push Sports Patella Brace enyhíti a fájdalmat, elnyeli az ütéseket és enyhíti a térd megterhelését. A legtöbb sportághoz alkalmas.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 70627

cart:price:from {{ price || initialPrice | formatPrice }} Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 8 990 Ft

Tulajdonságok

Sérülés típusa ugró térd (combhajlító)
A merevítő használata a térdén
A technológia értékelése 80
A kényelem értékelése 80
Sportega értékelése (ár/teljesítmény) 80

Ismertetés

APush Sports Patella Brace nyomást gyakorol a patellaszalagra, és hatékonyan támogatja a patellát. Azzal, hogy a szalagot a csonthoz nyomja, tompítja az ütést, és enyhíti a rögzítés túlterhelését. Ez az egyszerű eszköz minden egyes lépésnél egyenletes nyomást gyakorol a patellaszalagra. Alkalmas futáshoz, ugráshoz, deszkás sportokhoz, olyan sportokhoz, amelyeknél az indulás, fékezés és irányváltoztatás igénybevételére van szükség, valamint olyan sportokhoz, amelyeknél fennáll az alsó végtagok túlterhelésének kockázata.

Kényelem és biztonság

A PushSports sportszalagok tökéletesen illeszkednek és egyénileg állítható kompressziót biztosítanak. Számíthat arra, hogy a szalag biztonságosan a helyén marad edzés közben.

Alkalmazás?

Ha sérülés történik, gyorsan ki akarsz gyógyulni a sérülésből, és minél hamarabb vissza akarsz térni, megelőzésként a PushSport segíthet megelőzni a nagy sportolási igénybevételből eredő sérüléseket. Ezenkívül sok sérülést okoz a túlzásba vitt vagy túlságosan megerőltető vagy rendszertelen edzés. A Push Sports használata igazán nagy jelentőséggel bír.

A legjobb az egészségedért

A PushSportokat tapasztalt szakemberek csapata fejlesztette ki, szorosan együttműködve a profi sportolókkal, és pontosan azt kínálják, amire a felhasználónak szüksége van. A kiváló minőségű funkcionális anyagok felhasználásával ultravékony és nagyon kényelmes sportövek születtek. Így minden egyes pánt jól átgondolt funkcióval rendelkezik, amely az egészséges és biztonságos testmozgáshoz optimalizált.

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést

Video (0)