70626

Push Sports Knee Brace Térdortézis

ID {{ productCode }}

TérdmerevítőPush Sports térdmerevítő az egészséges és biztonságos sportoláshoz. A PushSports mozgatórugója a testedért, a mozgásodért, a sportodért.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 70626

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Push Sports  Knee Brace Térdortézis

Push Sports Knee Brace Térdortézis

30.490 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 30.490 Ft

Tulajdonságok

A támogatás mértéke 2. szint - közepes támogatás
Sérülés típusa szalagkárosodás a térdben, meniszkusz sérülés, arthritis, térdkalács instabilitás

Ismertetés

APush Sports térdmerevítő a térd mindkét oldalán lévő levélgolyókkal segíti az ízület oldalsó stabilitását. Tökéletesen stabilizálják a térdet anélkül, hogy az egy- vagy kéttengelyes ízület mozgásának geometriáját kényszerítenék. Azoldalirányú mozgást megakadályozza, míg a normál előre- és hátrameneti mozgást nem korlátozza.

Azultravékony Merevítő U alakú nyomópárnával stabilizálja a térdet.Alkalmas olyan sportágakhoz, mint a tollaslabda, kosárlabda, fitnesz, labdarúgás, floorball, rögbi, síelés, tenisz, röplabda és még sok más.

Használja a címet

  • a térdízület instabilitása
  • maradék instabilitás az oldalsó szalag sérülése után
  • arthrosis enyhe instabilitással
  • meniszkusz sérülés
Náhled videa

Kényelem és biztonság

A PushSports sportkötszerek tökéletesen illeszkednek és tökéletesen illeszkednek. Ahol szükséges, csúszásmentes zónák biztosítják a tökéletes érintkezést. Számíthat arra, hogy a kötés biztonságosan a helyén marad edzés közben. A lélegző anyagok használata biztosítja, hogy a kötés lélegzik és nem fokozza az izzadást.

Alkalmazás?

Ha sérülés történik, gyorsan ki akarsz gyógyulni a sérülésből, és minél hamarabb vissza akarsz térni, megelőzésként a PushSport segíthet megelőzni a nagy sportolási igénybevételből eredő sérüléseket. Ezenkívül sok sérülést okoz a túlzásba vitt vagy túlságosan megerőltető vagy rendszertelen edzés. A Push Sports használata igazán nagy jelentőséggel bír.

A legjobb az egészségedért

A PushSportokat tapasztalt szakemberek csapata fejlesztette ki, szorosan együttműködve a profi sportolókkal, és pontosan azt kínálják, amire a felhasználónak szüksége van. A kiváló minőségű funkcionális anyagok felhasználásával ultravékony és nagyon kényelmes sportkötszerek születtek. Így minden merevítőnek jól átgondolt funkciója van, amelyet az egészséges és biztonságos testmozgáshoz optimalizáltak.

Mérettáblázat

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést