73682

Green Biscuit Snipe korong

ID {{ productCode }}

Az új Ice-Off Puk Puk Green Biscuit Snipe egyedi kialakításának köszönhetően szerves része lesz az edzéseken történő lövéseknek.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 73682

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Green Biscuit Snipe korong

Green Biscuit Snipe korong

5.750 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Szín zöld
Termék típusa edzőkorong
Alkalmasság sportolásra hoki, inline hoki

Ismertetés

Az Ice-Off Puck Green Biscuit Snipe nagyszerű partner lesz minden jégen kívüli edzéshez. A Green Biscuit korongok legendásak az összes jégkorongklubban edzésre használt korongok között. Méretei megegyeznek a hagyományos jégkorongok méreteivel, így könnyebbé teszi a jégen a szezonba való belépést.

Stabil jégen kívül

Biztos vagyok benne, hogy tudod, hogyan viselkednek a normál hokikorongok a jégpályán kívül. A korongok pörögnek és pattognak, ezzel sosem fogod jól gyakorolni a lövéseket. A Green Biscuit Snipe új technológiával rendelkezik, amely elnyeli a rezgések túlnyomó többségét, és csökkentett súrlódással rendelkezik a jobb mozgás érdekében az egyenetlen felületeken.

Kemény ütéseket is elvisel

A kemény ütésekhez minőségi korongra van szükség, amely mindent kibír. Ezzel a különleges koronggal az aggodalmak elszállhatnak, mert egy különlegesen puha anyagból készült, amely több kemény előkészületet is kibír.

Lövés, mint az NHL-ben

Ha olyan lövésekre vágysz, mint Jakub Voracek az NHL-ből, akkor jó helyen jársz. A korongot a mérnökök kifejezetten a lövőgyakorlatokhoz tervezték, és a támadó ütéseid úgy fognak felkészülni a szezonra, mint még soha.

A Puk Puk Green Biscuit PRO sokkal alkalmasabb a védekezés és a botkezelés gyakorlására.

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést