Primus OmniFuel II w. Palack és tasak

Primus OmniFuel II w. Palack és tasak lángszabályozással és rendkívül nagy teljesítményű készletben, üzemanyagpalackkal és praktikus csomagolással.

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 91577

Tulajdonságok

Ehhez a termékhez nincsenek feltüntetve paraméterek

Ismertetés

Primus OmniFuel II w. A Bottle & Pouch lángszabályozó és rendkívül nagy teljesítményű palackot nem szabad kihagyni a következő kalandos expedícióján.

Az OmniFuel a Primus eddigi legelismertebb tűzhelye. Úgy tervezték, hogy a legkeményebb körülményekkel is megbirkózzon, könnyedén eljuttatva Önt bármilyen célállomásra, magas és alacsony hőmérsékleten és extrém magasságban egyaránt működve. Sokféle folyékony üzemanyaghoz, többek között gázhoz, benzinhez, gázolajhoz, kerozinhoz és paraffinhoz alkalmazkodik. A 3000 wattos teljesítménynek köszönhetően egy liter vizet alig több mint három perc alatt képes felforralni, a szabályozógomb pedig pontos lángszabályozást biztosít, a kíméletes fűtéstől a végtelen mennyiségű hó gyors megolvasztásáig, hogy a hegyi expedíció hidratált maradjon. Aszéles lángterjedés kiválóan alkalmas a nagyobb edények melegítésére, így a tűzhely 1-4 személy számára is kényelmes.

  • Tartalmazza az üzemanyagpalackot (ErgoPump™), a többfunkciós szerszámot tisztítótűvel, az összecsukható szélvédőt és a praktikus hordtáskát
  • Tömeg 375 g
  • Svédországban találták fel, Európában gyártják

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést