80811

Powerslide Swell Triple Black 110 Trinity Férfi görkorcsolya

ID {{ productCode }}

Férfi görkorcsolya - Átmérő Kerekek 110 mm, Keménység Kerekek 82A, Kerekek száma 3, Csapágyak osztálya ABEC 7, Szín fekete, Fék igen, Rögzítő rendszer fűző + csat + tépőzáras pánt, Váz alumínium

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 80811

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Powerslide  Swell Triple Black 110 Trinity  Férfi görkorcsolya

Powerslide Swell Triple Black 110 Trinity Férfi görkorcsolya

130.100 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Technológia Powerslide EVE Fit, Powerslide Trinity, HABS
Termék típusa görkorcsolya
Nem férfiak
Átmérő Kerekek 110 mm
Keménység Kerekek 82A
Kerekek száma 3
Csapágyak osztálya ABEC 7
Szín fekete
Fék igen
Rögzítő rendszer fűző + csat + tépőzáras pánt
Váz alumínium
Kategóriák korcsolya fitness
Cserélhető alváz Nem
Vezetési stílus sport, teljesítmény
Minőségi kivitelezés
90
Cipő kényelem
100
Sebesség
100
Kényelmes rögzítés
9
Összesített értékelés
100
Menedzselhetőség
90
Alkalmasság sportolásra inline

Ismertetés

APowerslide Swell Triple 110 görkorcsolya a SWELL modellcsalád legjobbjait tartalmazza. Örömüket lelik a teljesítményben és a tapasztalt korcsolyázókban, akik nem félnek a gyorsaságtól. A korcsolya puhább héjjal büszkélkedhet, bokakanyarokkal és memóriahabbal a maximális kényelem érdekében. A TRINITY hárompontos rendszer a lovaglás élményének fokozása érdekében. A cipő most légáteresztő hálót használ TPU megerősítésekkel

Technológia (3)

Powerslide Trinity

Olyan közel a talajhoz és nagy kerekekkel

Ahhoz, hogy élvezze a nagyobb kerekekkel való lovaglást, biztonságban kell éreznie magát, és uralnia kell görkorcsolyáját. Ez az oka annak, hogy a Trinity technológiás görkorcsolyáknak rövidebb a távolsága a talajtól a cipőig, ami csökkenti a súlypontot. Az eredmény egy stabilabb és kontrolláltabb utazás.

A görkorcsolyakeret jobban működik az elméddel

Fontos változás az új vázszerkezeti megoldás is, amely a hokikorcsolyára épül. A nyílások elrendezésével és beállításával a görgők lehetővé teszik, hogy jobban alkalmazkodjon az utazás igényeihez. A belső vonalak ekkor stabilabbak, és jobban reagálnak a nekik küldött ingerekre.

Röviden: innováció mindenhol, ahol csak néz

A Trinity irányított, vibrációmentes utazást biztosít Önnek rendkívül alacsony súlyponttal, még akkor is, ha nagy kerekű korcsolyára vesz fel. Ezzel jelentősebb gyorsulást kapsz, és remekül fogod érezni magad ugrálva vagy csúszva is.

A technológia részletesen

HABS

Fékezzen gond nélkül

Az állítható magasságú HABS (magasságban állítható fékrendszer) számos előnnyel rendelkezik a hagyományos fékkel szemben. A fékfelület nagyobb érintkezési felülettel rendelkezik a gyorsabb és kontrollált fékezés érdekében. A magasságállító funkció ideális a kívánt személyes fékhelyzet megtalálásához. Kopás után a féktuskó ismét leereszthető az Ön számára legmegfelelőbb fékezési pontra. A HABS garantáltan az egyik legjobb és leghatékonyabb fékrendszer a piacon. Könnyen rögzíthető vagy cserélhető, és a lehető legjobb anyagokból készült.

A technológia részletesen

Powerslide EVE Fit

Különleges nők számára

A Korcsolya kifejezetten a női anatómiához tervezték és alakították. A korcsolya felépítését és különböző elemeit hosszú időn keresztül fejlesztették ki, hogy maximálisan alkalmazkodjanak a női láb anatómiailag eltérő méreteihez és az eltérő testfelépítéshez. Mindezek az egyéni fejlesztések megtalálhatók a korcsolyán Powerslide EVE fit néven. Minden olyan fejlesztés készlete, amely tiszteletben tartja a női testfelépítés sajátosságait.

A férfiakhoz képest a nőknek keskenyebb és rövidebb a vádli izma, keskenyebb a lábfejük és a sarokuk, hosszabb a lábujja, kisebb a lábközépcsontja és rugalmasabb a bokája. A korcsolyák EVE Fit technológiával történő gyártása során minden fent említett eltérést figyelembe veszünk, és a korcsolya részeit ennek megfelelően alakítjuk át. A női láb tökéletesen illeszkedik a korcsolyába, és sokkal kényelmesebb.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést