68842

POC Avip Kerékpáros kesztyű

ID {{ productCode }}

A narancssárga hosszú ujjú POC Avip kerékpáros kesztyű mindössze 0,05 kg súlyú, így egy idő után elfelejted, hogy a kezedben van. Az anyag kellemes tapintású.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 68842

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 16.200 Ft
POC  Avip Kerékpáros kesztyű

POC Avip Kerékpáros kesztyű

25.790 Ft
16.200 Ft
Spórolsz 9.590 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 16.200 Ft

Tulajdonságok

Technológia POC AVIP
Szín narancssárga
Verzió hosszú (teljesen rétegelt)

Ismertetés

APOC Avip narancssárga hosszú ujjú kerékpáros kesztyűt minden igényes kerékpárosnak tervezték, aki a legjobbat akarja kihozni magából. Akönnyű anyag még a forró nyári napokon is viselhető. 

Könnyű és tartós

A gyártók úgy alakították ki a kesztyűket, hogy hideg és meleg időben egyaránt viselhetők legyenek. A 0,05 gramm súlyú, könnyű anyag szellőzőnyílásokkal biztosítja, hogy a kezed ne izzadjon. Ezenkívül a felületet úgy alakították ki, hogy csúszásmentes legyen. Ha egyszer megragadod a kormányt, nem fog kicsúszni. 

A kesztyű narancssárga színű, amely mind a férfiak, mind a nők számára vonzó. 

Technológia (1)

POC AVIP

Az AVIP a figyelem, láthatóság, interakció és védelem rövidítése

Ez a POC eddigi legambiciózusabb kezdeményezése a kerékpárosok biztonságának előmozdítására. Ezeket az alapelemeket úgy tervezték és fejlesztették ki, hogy külön-külön és együtt is működjenek.

A kerékpározás növekvő népszerűsége kockázatokat és biztonsági problémákat is jelent az autósokkal, más kerékpárosokkal és gyalogosokkal való megosztással kapcsolatban. Közlekedési szakértők, orvosok, pszichológusok a POC és a WATTS laboratóriumok segítségével kutatták ezt a területet, hogy jobban megértsék a közúti közlekedés sajátos kockázatait a kerékpárosokkal kapcsolatban. Főleg érzékeléssel, láthatósággal, színekkel és kontraszttal, kommunikációval, pszichológiával, digitális technológiával, aerodinamikával és egyéb területekkel foglalkoztak.

Figyelem Egy egyszerű, de alapvető cél eléréséről szól – hogy felhívd mások figyelmét a jelenlétedre. Az Attention a lehető legjobb eszközöket használja fel, hogy a kerékpárost ezredmásodpercek alatt egyértelműen felismerhetővé tegye a forgalomban.

Láthatóság A láthatóság optimalizálása különféle helyzetekben, beleértve az évszakot, az időjárást, a napszakot, a távolságot, a környezetet és a fényviszonyokat a színek, anyagok, kontraszt, minták, mozgás és fény kölcsönhatása révén.

Kölcsönhatás Kutatási lehetőségek és lehetőségek a motoros, az autósok és a gyalogosok közötti kommunikációs és technológiai interakciókra a proaktív biztonság előmozdítása érdekében. Az interakció a külvilággal való kommunikációt is támogatja a baleset utáni helyzetekben, ahol a mentősök vagy orvosok beavatkozása szükséges.

Védelem A fizikai védelem fejlesztése a kerékpárosok agyába és testébe jutó energiamennyiség minimalizálására irányul. A védőelemeket az innovatív technológiának köszönhetően tervezték.

Az új biztonsági funkciókat, az aerodinamikát és az általános teljesítményt támogató nagy teljesítményű sisakok fejlesztése mellett számos új funkcionális, műszaki és teljesítménytermék áll rendelkezésre a kerékpárosok számára.

POC-AVIP-products.jpg

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést