1388565

Padelütő Tecnifibre 2022 Wall Breaker 365

ID {{ productCode }}

Olyan játékosok számára készült, akik kompromisszumok nélküli teljesítményt keresnek, erő és stabilitás támadáskor, miközben biztosítja számukra a szilárd és megbízható védekezéshez szükséges pontosságot és irányítást a pályán.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1388565

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 79.900 Ft
Padelütő Tecnifibre  2022  Wall Breaker 365

Padelütő Tecnifibre 2022 Wall Breaker 365

89.900 Ft
79.900 Ft
Spórolsz 10.000 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 79.900 Ft

Tulajdonságok

Technológia Tecnifibre X-TOP
Éves begyűjtések 2022
Padelütő súlya 365 g
Az ütő egyensúlya 275 mm
Kategóriajátékosok számára készült továbbfejlesztett, verseny- és versenyjátékosok
Felhasznált grafit, aramid
Fej alakja Könnycsepp

Ismertetés

Padel ütő, haladó és versenyző játékosok számára készült. Csepp alakú fej a maximális szilárdságért az irányítás elvesztése nélkül. A 365 g-os súly nagy kompromisszum az irányíthatóság és a stabilitás között. A „D-híd” speciális híd lehetővé teszi a játék befejezését és a megfelelő összetörést. PHD technológia - a fejen lévő lyukak több átmérőben fordulnak elő - maximális pontosság az édes folt ütésekor, és visszatükröződik, ha pontatlanul üti a labdát. Egyedülálló Tecnifibre X-Top technológia - egy speciális aramid- és teflonszálréteg a padel ütő fején a maximális tartósság és kopásmegelőzés érdekében. A rakéta hossza 45,5 cm.

Technológia (1)

Tecnifibre X-TOP

Nagyobb teljesítmény védő nélkül

A szabadalmaztatott X-TOP technológia forradalmat hoz a squash ütőkben. A passzív műanyag fejvédőt teljesen eltávolították, és a keret részét képező aktív aramidszálakra cserélték. Az ütő kényelme javult, és mivel a szálak reaktívak, az ütő több energiát termel. A szálakat speciális kopásálló réteg védi. Az integrált tömítések segítenek javítani az ütő aerodinamikáját, ugyanakkor az ütő jobban siklik a felületen, ha érintkezik a fallal.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést