169869

NorthWave Revolution 3 Kerékpáros cipő férfiaknak

ID {{ productCode }}

Tesztelj 101%-ra. Nem stimmel? Visszaküldheted! Tudj meg többet.

A Northwave Revolution 3 férfi kerékpáros cipő ezüst színben kiválóan alkalmas országúti kerékpárosok számára. Tökéletesen illeszkedik a lábra, és stabilitást biztosít.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 169869

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 59.000 Ft
NorthWave  Revolution 3  Kerékpáros cipő férfiaknak

NorthWave Revolution 3 Kerékpáros cipő férfiaknak

91.650 Ft
59.000 Ft
Spórolsz 32.650 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 59.000 Ft

Tulajdonságok

Nem férfiak
Cél - kerékpározás Országúti kerékpározás
Haladó lovas advanced
Pedál típus SPD
Rögzítő rendszer 2 görgő
Szín szürke

Ismertetés

A Northwave Revolution 3 silver férfi kerékpáros cipő kiválóan alkalmas országúti kerékpárosok számára. Tökéletesen formálják a lábat és stabilan tartják azt. Vegye fel a cipőjét, és nyújtsa a legjobb teljesítményét.


Merev, de rugalmas karbon bélés

A Morph Carbon 12 AAS egy karbon résszel ellátott talp a pedál területén, merevségi indexe 12,0. Az exkluzív TPU Anatomical Arch Support® technológia lehetővé teszi a cipő tökéletes formázását az ívnek megfelelően. Így ideális talp bármilyen típusú lábhoz.

A hatékonyság megmarad, a súly csökken

A felsőrész teljesen új, egyrészes konstrukciója felfedezte az Integrated Heel System-et, amely hatékonyan és minden egyéb zavaró elem nélkül tudja rögzíteni a sarkot a cipőben. Nem kell attól tartanod, hogy a teljesítményed romlik, éppen ellenkezőleg. Csökkentett súllyal ugyanazt a hatékonyságot érheti el.

Tökéletesen alkalmazkodik minden lábhoz

Mint minden embernek, minden lábnak megvannak a maga sajátosságai és szükségletei. Az ívtámasz az egyik legfontosabb tényező a kényelem, de a lövés hatékonysága szempontjából is. Kiderült, hogy a klasszikus, egyedi gyártású talpbetét nem elegendő a kerékpározáshoz, éppen ellenkezőleg, a szilárd ívtámaszú cipők károsíthatják a lábat.

Az Anatomical Arch Support technológia TPU anyagból készült bélést hoz létre, amely sokkal jobban alkalmazkodik, mint a karbon, és precízen formálja az ívet, és optimális tartást biztosít a lábának.

Hangolt kapcsolás

Az új SLW 3 technológiának köszönhetően még vezetés közben is tökéletesen összehúzhatod a tornacipődet. A meghúzás intuitív módja a kerék egyszerű elforgatásával lehetővé teszi a szélesség milliméteres pontosságú beállítását.

Kompatibilis a Speedplay pedálokkal

Ezek a pedálok kompatibilisek a Speedplay prémium márkájú pedálokkal.

velikost-tretre-nw.webp

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést