Női teniszcipő adidas Adizero Ubersonic 3 Pink

 

A termék ideiglenesen elfogyott

Termékazonosító:
85176

Ismertetés Tulajdonságok Legjobb értékelés Kérdések

Ismertetés

Női teniszcipő adidas Adizero Ubersonic 3 Pink igazi profiknak, akik tartós és kényelmes cipőt szeretnének a valóban maximális teljesítményhez.

Az adidas Adizero Ubersonic 3 Pink női teniszcipő remek választás az igazi profiknak, akiknek a legtöbbet kell kihozniuk a cipőjükből a mérkőzések és edzések során. Az egyedülálló technológiáknak köszönhetően még a legkeményebb mérkőzések során sem fog kifogyni a levegőből.

Ezt a cipőt viselte volna például Angelique Kerber a tokiói olimpián, de egy évvel elhalasztották.

Végtelen energia

Ezt a könnyű teniszcipőt a nyugtalan játékokhoz tervezték, amikor ide-oda rohangálsz. Kiváltságuk, hogy légáteresztő és támogató hálós felsőrésszel rendelkeznek, amely mindig a lábat öleli, így biztosítva a lehető legnagyobb stabilitást a lábad számára.

Elpusztíthatatlan talp

Az egyedi gumiból készült különleges adidas adiWEAR talpbetét a tartósságával fog meggyőzni. Elmúltak azok az idők, amikor néhány hét után tönkretette a talpát.

Mint egy vattapamacsban

cipő kívülről rendkívül tartós, belülről azonban kényelmes, így még egy többórás, megerőltető mérkőzés után is teljes mértékben játékban van a lába. A mozgástól függő extrém terhelés miatt a felsőrészben lévő lábujjrész adiTUFF anyaggal van megerősítve, hogy megfelelő védelmet biztosítson a bőr kopásával szemben.

Ultrakönnyű konstrukció a biztos lábtartásért

A játék sebessége növekszik, és mindig legalább egy lépéssel az ellenfél előtt kell járnod. Ezért vezette be az adidas az ultrakönnyű SprintFrame külső talpszerkezetet. Ez a szilárd talpalap megerősíti a cipőt, és jobb stabilitást biztosít a lábnak futás és hirtelen mozgásváltások közben.

Ezek az egyedi cipők fehér színben is kaphatók.

Tulajdonságok

Ajánlott felület minden felület
Szín rózsaszín
Éves begyűjtések 2020
Ajánlott használat verseny- és versenyfeladatok
Alkalmazott technológiák adidas adiWEAR
adidas adiTUFF

adidas SprintFrame

Legjobb értékelés

Átlagos értékelés 0 % 0 felhasználó 0 ügyfelünk

  • 5 rating:stars_more_than_four
  • 4 rating:stars
  • 3 rating:stars
  • 2 rating:stars
  • 1 rating:star

0ügyfelünk már megvásárolta

0%ügyfeleink javasolja

Értékelés hozzáadása

Írd le az értékelésed a termékről Női teniszcipő adidas Adizero Ubersonic 3 Pink1 - a legrosszabb, 5 - a legjobbKérdések

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdésed a következő termékre Női teniszcipő adidas Adizero Ubersonic 3 Pink003 616 555 705 Hé-Pé 08:00-14:00 | info@sportega.hu

Bejelentkezés Kosár {{ summaryPrice | formatPrice }}