Női futócipő adidas Ultraboost 21 Cloud White

ID {{ productCode }}

Tesztelj 101%-ra. Nem stimmel? Visszaküldheted!

Használd az adidas Ultraboost 21 Cloud White női futócipőt fehér színben az úton és stílusos cipőként a városban.

{{ prop.name }}

{{ prop.name }}

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 123662

{{ strokePrice || initialStrokePrice | formatPrice }} Ft Spórolsz {{ ((strokePrice || initialStrokePrice) - (price || initialPrice)) | formatPrice }} Ft akár már {{ price || initialPrice | formatPrice }} Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 67.100 Ft

A modell további ajánlatai Ultraboost 21

Tulajdonságok

Modellsor Ultraboost 21
Technológia adidas Primeblue, adidas Boost, adidas Torsion System
Szín fehér
Drop 10 mm
Stabilitás semleges
Nem nők
Tömeg 340 g
Felület utak
A futás típusa térfogati lábbelik

Ismertetés

Tapasztald meg a szédítő energia-visszanyerést a adidas Ultraboost országúti futócipőben, amely minden lépést egy kis robbanássá változtat. Ne várj semmire, és indulj el egy hosszú, kényelmes, mégis gyors futás élményére, mert az Ultraboost 21 futócipő új generációja bumerángként adja vissza a befektetett energiát.

6% több

Az Ultraboost 21 6%-kal több energiakapszulát tartalmaz a középtalpban. Ez nagyobb teljesítményt és kényelmet jelent minden lépésnél és pattintásnál. Ez nehezebbé teszi a cipőt (310 g), de az innovatív BOOST technológiának köszönhetően ezt megengedheti magának.

LEP torziós rendszer

Ha a több BOOST több energia-visszatérítést és kényelmet jelent, akkor a LEP (Linear Energy Push) torziós rendszer még közelebb viszi az Ultraboost futócipőt a teljesítményhez. Stabilizálja a cipőt, így még a pronált lábú futóknak sem kell aggódniuk. Mi több, az Ultraboost 21 a 15%-kal dinamikusabb az LEP-nek köszönhetően.

Az óceánból származó anyagok

az adidas arról ismert, hogy nagy hangsúlyt fektet az óceánokból visszanyert, újrahasznosított műanyagok használatára. Az Ultraboost 21 felsőrésze a Primeknit+ anyagból áll, amely nemcsak kényelmesen öleli a lábat, hanem a környezetet is kíméli.

Kontinentális talp

Ahhoz, hogy a futásodnak kellő lendületet adjon, az adidas mérnökei Continental gumival látták el a talpát. A sebesség szó szerint a kezedben van.

Az adidas Ultraboost 21 narancssárga színben is kapható.

Technológia (3)

adidas Primeblue

Primeblue egy jobb világért

A termék teteje ökológiai módon Primeblue anyagból készült, ami garantálja, hogy minimum 50%-ban újrahasznosított műanyagból készül az anyag. Ez a termék így segít csökkenteni az óceánokban felhalmozódó műanyaghulladékot. Fuss a jó mozgásérzésért és a jobb lélekérzetért.

A technológia részletesen

adidas Boost

Nem kellenek szárnyak, a forradalmi hab feldob

Kifogy a lé a meccs vége felé? A Boost technológia forradalmian új habszivacsot tartalmaz a talpban, amely új energiával tölt fel. Több ezer energiakapszula aktiválódik minden ütésnél, és a visszapattanás után megváltozott embernek fogod érezni magad egy sportverseny elején.

A technológia részletesen

adidas Torsion System

A természetesen helyes lábmozgásért

Az adidas TORSION® SYSTEM technológia használata biztosítja a láb mobilitását a természetes tartományában, és egyben védi a lábfejet a túlzott csavarodástól.

Mi az a torzió?

Maga a torzió csak a mozgás leírása, ami az adott csontterület ellenkező irányú csavarását jelenti.  

Ami a lábat illeti, a láb elülső és hátsó része között csavar van.

Ez a mozgás a lábfejben történik 5 kis csonton keresztül. A természetes mozgástartomány körülbelül 30° befelé (mediálisan) és körülbelül 15° kifelé (oldalirányban). A láb torziós mozgása passzív mozgás, ami azt jelenti, hogy nem izomösszehúzódás okozza, hanem reakció a láb terhelésére.

Hogyan működik?

A sportcipőkben a TORSION SYSTEM feladata, hogy lehetővé tegye a láb természetes torziós mozgását terhelés közben (30°/15°), és egyben védjen a jelentősen megnövekedett torziós mozgástól és a lábfej sérülésétől. Ahhoz, hogy a rendszer ezt a funkciót elláthassa, a torziós elemeket pontosan egymáshoz kell igazítani.

A technológia részletesen

Legjobb értékelés (0)