180177

MSR Guardian Gravity Purifier Szűrő

ID {{ productCode }}

Az MSR Guardian Gravity Purifier egy 10 literes gravitációs szűrőrendszer.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 180177

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 102.716 Ft
MSR  Guardian Gravity Purifier  Szűrő

MSR Guardian Gravity Purifier Szűrő

140.290 Ft
102.716 Ft
Spórolsz 37.574 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 102.716 Ft

Tulajdonságok

Termék típusa szűrő
Tömeg 532 g
Kötet 10 l
Szín szürke
Alkalmasság sportolásra Outdoor

Ismertetés

Az MSR Guardian Gravity Purifier gravitációs szűrőrendszer 10 L térfogatú. Korszerű vírusvédelem egy egyszerű, nagy térfogatú gravitációs szűrőrendszerben. Az előző Guardian modellhez képest fejlett technológiával rendelkező utódja szó szerint bárhol a világon - a helyi és a távoli falvaktól kezdve - tökéletesen biztonságos vizet biztosít. Egyszerűen akassza fel, és menjen kempingezni. A 10 literes kapacitás több ember napi vízfogyasztását fedezi. Ez a nagy kapacitású gravitációs szűrőrendszer, amelyet eredetileg a terepen történő katonai mozgások igényeinek kielégítésére terveztek, bármilyen ivási, főzési vagy személyi higiéniai igényt kielégít. Megfelel az NSF P248 katonai vizsgálati szabványnak.

Tökéletes védelem a vírusok ellen: Megfelel az NSF P248 katonai tesztelési szabványnak a vírusok (99,99%), baktériumok (99,9999%), protozoonok (99,9%), üledék és mikroműanyagok eltávolítására a "legrosszabb" vízkörülményekből.
Jobb ízű víz: A kétlépcsős tisztító aktív szenet tartalmaz a vegyi anyagok, valamint a kellemetlen ízek és szagok csökkentése érdekében.
Könnyű töltés: A 10 literes tartály könnyen feltölthető, és fedezi a napi vízfogyasztást iváshoz, főzéshez és higiéniához.
Könnyű tisztítás: Nincs szükség visszaöblítésre - egyszerűen nyissa ki az öblítőtömlőt a rendszer átöblítéséhez, hogy megtisztítsa és áramlásban tartsa azt.
High-Flow: A szűrőbetét gyors gravitációs rendszert hoz létre, amely a vírusokat - akár 1 liternyi mennyiséget 2 perc alatt - elkapja.
Utazásra tervezve: Robusztus, tartós konstrukció. A kompakt rendszer könnyen elfér kézipoggyászban és kisebb hátizsákokban.

Súly: 532 g

Méretek: 32 x 12 cm 

Szűrőbetét: üreges Szál

Pórusméret: 0,02 Micron 

Áramlási sebesség percenként: 0.45 l

Tartósság: 3000 l


A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést