195921

Mizuno Wave Sky 6 White Női futócipő

ID {{ productCode }}

A Mizuno Wave Sky 6 női futócipő a Mizuno legmagasabb szintű kényelme és párnázottsága. Páratlanul könnyű és sima érzést nyújt.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 195921

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Mizuno Wave Sky 6 White Női futócipő

Mizuno Wave Sky 6 White Női futócipő

64.930 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 64.930 Ft

Tulajdonságok

Modellsor Wave Sky
Nem nők
Alkalmasság sportolásra fuss
Szín fekete-fehér
Drop 8 mm
Tömeg 265 g
Stabilitás semleges

Ismertetés

Azoknak a futóknak, akik kényelmesek szeretnének lenni, és úgy érezni, mintha lebegnének futás közben. Átlagos vagy kissé átlag feletti súlyú, semleges futófelülettel rendelkező futóknak.

Ebben a puha és sima futófelülettel rendelkező cipőben úgy fogja érezni magát, mintha lebegne. Az új MIZUNO ENERZY Core és a MIZUNO ENERZY Foam anyagkeverékeket ötvözi, hogy még puhább futófelületet és páratlan szintű energiaátvitelt biztosítson. Természetesen a Mizuno wave technológia biztosítja a stabilitást.

Minimális sérülés a felfüggesztés és a jobb stabilitás miatt

Mizuno Wave

A Mizuno Wave egy egyedülálló technológia, amely két látszólag ellentétes elemet ötvöz, amelyeknek minden jó futócipő alapját kell képezniük – a párnázást és a stabilitást. Futás közben az ember mozgásszervi rendszere számos ütközési erőnek és ütésnek van kitéve, a jó rugózás és a stabilitás érzete segít minimalizálni a sérülésveszélyt. A hullámlemez kiváló csillapítást biztosít az ütközési erők teljes felületén történő elosztásával.

Természetes lábmozgás

A legmodernebb mozgásrögzítési technológiát (3D mozgásrögzítést) és biomechanikát alkalmazva a Mizuno saját cipőépítési koncepcióval áll elő a DynamotionFit segítségével, amely természetesen együttműködik a láb mozgásával.

Vedd vissza az energiádat

A Mizuno Enerza párnázással ellátott középtalp gondoskodik arról, hogy futás közben a lehető legmagasabb legyen az energiavisszaadás. Felülmúlja a kényelmes futással szemben támasztott összes elvárást.

Energia mag

A transzlációs mozgás létrehozásához a sarok és a lábujj MIZUNO ENERZY CORE- vel van felszerelve a nagy teljesítmény és az energiavisszaadás érdekében. Úgy tervezték, hogy elnyelje a talaj ütéseit, és zökkenőmentesen vigye fel a súlyt a sarokról a lábujjakra.

Fogd, fogd!

Az új Mizuno Smooth Ride technológia minimalizálja a különbségeket a gyorsítás és lassítás során. Ez biztosítja a legkényelmesebb érzést futás közben.

A cselekvés reakciót szül

A könnyű középtalp fejlődését U4icX-nek hívják. Tapasztalja meg a még lágyabb és kényelmesebb utazást, mint valaha. Az anyag a cselekvés = reakció jól ismert hatását hozza létre, és jobban működik a felszabaduló energia mozgásba való visszavezetésével.

Tartós és ragadós

A rendkívül strapabíró Mizuno X10 széngumi növeli a talp tartósságát és javítja a cipő tapadását. Ennek köszönhetően cipője egy szezonnál tovább bírja.

Főbb jellemzők:

  • A MIZUNO ENERZY Core középtalp a saroktól a lábujjakig a legmagasabb szintű energia-visszanyerést és kiváló csillapítást biztosítja.
  • A MIZUNO ENERZY Foam habanyag a talpközép teljes hosszában növeli a csillapítás hatékonyságát és a rugalmasság érzetét
  • A MIZUNO WAVE technológia növeli a stabilitást a csillapítás hatékonyságának feláldozása nélkül. A nagy és kis hullámokat ötvöző új deszkaszerkezet hozzájárul a simább futófelület érzetéhez.
  • Az új, sima és rugalmas felsőrész puhán ül a lábon, és kényelmes és hatékony mozgást tesz lehetővé.
  • Újrahasznosított anyagokból készült

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést