Mizuno Wave Sky 4 női futócipő

ID {{ productCode }}

A Mizuno Wave Sky 4 kék női futócipő lesz a hosszú távolságokat kedvelő futók kedvence lesz. Kombinálja a jobb ütéscsillapítást és a stabilitást, és kiválóan szellőzik még a nyári napokon is.

{{ prop.name }}

{{ prop.name }}

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 83426

{{ strokePrice || initialStrokePrice }} Ft Spórolsz {{ ((strokePrice || initialStrokePrice) - (price || initialPrice)) | formatPrice }} Ft cart:price:from {{ price || initialPrice | formatPrice }} Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 54 600 Ft

Tulajdonságok

Technológia Mizuno Intercool, Mizuno Airmesh, Mizuno Premium Insock, Mizuno U4ic, Mizuno Wave, Mizuno X10, Mizuno XPOP, Mizuno DynamotionFit, Mizuno Aero Hug, Mizuno Enerzy, Mizuno Smooth Ride
Szín kék és piros
Drop 10 mm
Stabilitás semleges
Nem
Tömeg 275 g
Felület utak
A futás típusa térfogati lábbelik

Ismertetés

A hosszútávfutók imádni fogják a kék Mizuno Wave Sky 4 női futócipőt. Egyesíti a fokozott párnázottságot, a stabilitást és a tartósságot, amelyre az országúti futáshoz szüksége van. Tökéletesen illeszkedik a lábadra, és kiváló szellőzést biztosít még meleg napokon való futás közben is.

Technológia (11)

Mizuno Intercool

Száraz lábak

A cipőtalpban található kifinomult szellőzőrendszer elvezeti a hőt és a nedvességet, és így szárazon tartja a lábát még az igényes teljesítmény során is. Így tisztán a teljesítményére koncentrálhat.

A technológia részletesen

Mizuno Airmesh

Rendszeresen szellőztetnek

Az Airmesh technológia magas mércét állít fel a légáteresztés és a kényelem egyidejűleg. A cipő felső részén található szellőzőhálók így friss levegőt biztosítanak a lábnak.

A technológia részletesen

Mizuno Premium Insock

Kivehető prémium bélés

Kiváló minőségű, kivehető Mizuno Premium Insock ívtámasszal a nagyobb kényelemért és párnázásért játék közben.

A technológia részletesen

Mizuno U4ic

Könnyű és kényelmes

A cipők középtalpa rendkívül könnyű, egyedi keverékből készült, amely biztosítja a kényelmes sportolást. Lábára még az igényes teljesítmények során is gondoskodni fog.

A technológia részletesen

Mizuno Wave

Minimális sérülés a felfüggesztés és a jobb stabilitás miatt

Mizuno Wave

A Mizuno Wave egy egyedülálló technológia, amely két látszólag ellentétes elemet ötvöz, amelyeknek minden jó futócipő alapját kell képezniük – a párnázást és a stabilitást. Futás közben az ember mozgásszervi rendszere számos ütközési erőnek és ütésnek van kitéve, a jó rugózás és a stabilitás érzete segít minimalizálni a sérülésveszélyt. A hullámlemez kiváló csillapítást biztosít az ütközési erők teljes felületén történő elosztásával.

A technológia részletesen

Mizuno X10

Tartós és ragadós

A rendkívül strapabíró Mizuno X10 széngumi növeli a talp tartósságát és javítja a cipő tapadását. Ennek köszönhetően cipője egy szezonnál tovább bírja.

A technológia részletesen

Mizuno XPOP

Mintha a vízen lebegnél

A Mizuno XPOP középtalp magasabb szintű párnázást, visszapattanást és tartósságot egyesít. Futás közben élvezni fogja a szuper simaság és a jobb felfüggesztés tökéletes harmóniáját, magas energiavisszatéréssel. Egész idő alatt úgy érzed majd, mintha a vízen úsznál.

A technológia részletesen

Mizuno DynamotionFit

Természetes lábmozgás

A legmodernebb mozgásrögzítési technológiát (3D mozgásrögzítést) és biomechanikát alkalmazva a Mizuno saját cipőépítési koncepcióval áll elő a DynamotionFit segítségével, amely természetesen együttműködik a láb mozgásával.

A technológia részletesen

Mizuno Aero Hug

Szilárd láb

A cipő felső részén található Mizuno Aero Hug technológia szilárdan a helyén tartja a lábat futás közben. Elasztikus és puha anyagának köszönhetően nem veszíti el a megszokott kényelmet.

A technológia részletesen

Mizuno Enerzy

Vedd vissza az energiádat

A Mizuno Enerza párnázással ellátott középtalp gondoskodik arról, hogy futás közben a lehető legmagasabb legyen az energiavisszaadás. Felülmúlja a kényelmes futással szemben támasztott összes elvárást.

A technológia részletesen

Mizuno Smooth Ride

Fogd, fogd!

Az új Mizuno Smooth Ride technológia minimalizálja a különbségeket a gyorsítás és lassítás során. Ez biztosítja a legkényelmesebb érzést futás közben.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása