86064

Mizuno Wave Luminous Blue/Pink Férfiteremcipő

ID {{ productCode }}

A Mizuno Wave Luminous Blue/Pink férfi beltéri cipő egy sokoldalú hibrid erőmű, amely a sebességet, a párnázottságot és a fékezhetetlen energiát ötvözi.

{{ prop.name }}

{{ prop.name }}

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 86064

{{ strokePrice || initialStrokePrice | formatPrice }} Ft Spórolsz {{ ((strokePrice || initialStrokePrice) - (price || initialPrice)) | formatPrice }} Ft 31570 akár már {{ price || initialPrice | formatPrice }} Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 31.570 Ft
Mizuno  Wave Luminous Blue/Pink  Férfiteremcipő

Mizuno Wave Luminous Blue/Pink Férfiteremcipő

47.242 Ft
31.570 Ft
Spórolsz 15.672 Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 31.570 Ft

Tulajdonságok

Technológia Mizuno U4icX, Mizuno Removable Insock, Mizuno Wave, Mizuno Dura Shield, Mizuno Intercool, Mizuno Dynamotion Groove, Mizuno Airmesh, Mizuno AP+
Szín kék
Éves begyűjtések 2020/21
Nem nyomot hagyó talp Igen
A cipő súlya (43.0 EUR): 325 g
Lejátszó szintje kiképzési bevetés

Ismertetés

AMizuno Wave Luminous Blue/Pink férfi beltéri cipő egy sokoldalú hibrid erőmű, amely a sebességet, a párnázottságot és a fékezhetetlen energiát ötvözi. Minden mozdulatát támogatja, miközben maximális kényelmet biztosít. Avarrás nélküli felsőrész rétegelt textilanyagból áll, hogy a súlyt a lehető legalacsonyabb szinten tartsa.

Technológia (8)

Mizuno U4icX

A cselekvés reakciót szül

A könnyű középtalp fejlődését U4icX-nek hívják. Tapasztalja meg a még lágyabb és kényelmesebb utazást, mint valaha. Az anyag a cselekvés = reakció jól ismert hatását hozza létre, és jobban működik a felszabaduló energia mozgásba való visszavezetésével.

A technológia részletesen

Mizuno Removable Insock

Kényelmes lábak

A cipők kivehető talpbetéttel rendelkeznek, amely csillapítja az ütéseket és kényelmesebbé teszi a lábát. Adja meg nekik azt a kényelmet, amelyet megérdemelnek a sportolás során.

A technológia részletesen

Mizuno Wave

Minimális sérülés a felfüggesztés és a jobb stabilitás miatt

Mizuno Wave

A Mizuno Wave egy egyedülálló technológia, amely két látszólag ellentétes elemet ötvöz, amelyeknek minden jó futócipő alapját kell képezniük – a párnázást és a stabilitást. Futás közben az ember mozgásszervi rendszere számos ütközési erőnek és ütésnek van kitéve, a jó rugózás és a stabilitás érzete segít minimalizálni a sérülésveszélyt. A hullámlemez kiváló csillapítást biztosít az ütközési erők teljes felületén történő elosztásával.

A technológia részletesen

Mizuno Dura Shield

Szilárd hegy

A Dura Shield technológiával ellátott hegy megvédi a lábujjakat az ellenfél ütésétől és taposásától. Ezenkívül erős és tartós anyagból készült, amely tartós.

A technológia részletesen

Mizuno Intercool

Száraz lábak

A cipőtalpban található kifinomult szellőzőrendszer elvezeti a hőt és a nedvességet, és így szárazon tartja a lábát még az igényes teljesítmény során is. Így tisztán a teljesítményére koncentrálhat.

A technológia részletesen

Mizuno Dynamotion Groove

Tarts lépést

A cipő innovatív talpa speciálisan kialakított hornyokkal rendelkezik, amelyek javítják a pályán való rugalmasságot és a stabilitást. Így minden lépésed a hüvelykujjad alatt lesz, és egyetlen lépést sem fogsz kihagyni.

A technológia részletesen

Mizuno Airmesh

Rendszeresen szellőztetnek

Az Airmesh technológia magas mércét állít fel a légáteresztés és a kényelem egyidejűleg. A cipő felső részén található szellőzőhálók így friss levegőt biztosítanak a lábnak.

A technológia részletesen

Mizuno AP+

Elnyeli az ütéseket

A cipők középtalpa speciális ap+ anyagból készült, mely elnyeli az ütéseket és így növeli a tartósságukat. Ugyanakkor nagyon kényelmesen fogsz bennük sportolni.

A technológia részletesen

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést