MET Vinci MIPS Kerékpáros sisak

ID {{ productCode }}

Ezt a fantasztikus MET VINCI országúti kerékpáros sisakot sárga színben, MIPS béléssel a díjnyertes Trenta profi kerékpáros sisak ihlette.

{{ prop.name }}

{{ prop.name }}

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 166345

akár már {{ price || initialPrice | formatPrice }} Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 48.170 Ft

Tulajdonságok

Nem férfiak
Cél - kerékpározás Országúti kerékpározás
Szín Sárga
MIPS Igen
Tömeg S - 245 g, M - 265 g, L - 285 g

Ismertetés

Menő közúti sisak MIPS béléssel, amelyet a díjnyertes Trenta profi kerékpáros sisak ihletett. A Vinci túlteljesíti a teljesítmény és a biztonság szabványait, miközben verhetetlen ár/teljesítmény arányt kínál. A különösen a csúcsmodellekből ismert MIPS csúszóbélés minimalizálja a fejre eséskor keletkező forgási energiát, és így jelentősen javítja a sisak általános biztonságát.
A sisakot a legmodernebb In-Mould Intelligent Fusion technológiával gyártják, a Safe-T Duo rendszer a könnyű, egykezes felszereléshez, a hipoallergén párnázás pedig a kényelemről gondoskodik. Végül, de nem utolsósorban, ez a sisak MIPS bélést használ a még nagyobb biztonság érdekében.

45427-0.jpg

Safe-T Duo

Tapintható rögzítő rendszer, amelyet úgy terveztek, hogy a sisak szilárdan a fejeden maradjon. A sisak hátulján található vezérlőkorong a könnyű, egykezes méretbeállításhoz. A láthatóság a kerékpárosok biztonságának alapvető feltétele. Éjszakai vezetéskor a motoros sokkal jobban látható a hátulról közeledő járművezetők számára, köszönhetően annak, hogy a sisak hátuljára LED-es lámpát szerelhet.

Levegőtengelyes rendszer

A kivételes kialakítás a sisak maximális szellőzése érdekében a hideg levegőt légtengelyek segítségével szívja be a sisakba.

Hipoallergén párnák

A sisak kényelmét leginkább a belső párnázás határozza meg. A MET kizárólag hipoallergén anyagokat használ, amelyek különböző szélességűek, hogy illeszkedjenek a sisak elhelyezéséhez.

In-Mould Fusion

A formába öntött konstrukció egy külső polikarbonátból áll, amelyet magas hőmérsékleten fröccsöntéssel öntenek be általában szürke vagy fekete polisztirolba. Az eredmény egy olyan sisak, amely optimális egyensúlyt biztosít a súly, a térfogat és az abszorpciós tulajdonságok között.

Mérettáblázat

1645009568841.png

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (1)

2
ügyfelünk már megvásárolta
100 %
ügyfeleink javasolja
Változat értékelése: S
Ellenőrzött vásárló

- Leányfalu

5

Kiváló komfortézetet nyújt.

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést