Exkluzív kiegészítő szolgáltatások


Exkluzív kiegészítő szolgáltatások. Mindig egy kicsit több a vásárlásod mellé.

101% teszt

Az új sportfelszerelésedet teljes bevetéssel kipróbálhatod - a teniszpályán, a kedvenc futópályádon vagy a jégen. És ha bármi nem tökéletesen illeszkedik, egyszerűen csak küldd vissza.

 

Korcsolyaélezés

Az új korcsolyáidat profi módon élezve küldjük el, hogy közvetlenül a jégre mehess velük. Ehhez professzionális ProSharp márkájú gépet használunk és élezőink rendszeres oktatásokon vesznek részt.

 

Ütőhúrozás

Professzionálisan és teljesen ingyenesen felfűzzük Önnek új teniszütőjét. Egyszerűen válassza ki a megfelelő húrt széles kínálatunkból, és tapasztalt vonósaink gondoskodnak a többiről.

 

A Thule termékek zárainak egységesítése

Tetőhordozók, kerékpár-hordozók, tetőcsomagtartók, síléc hordozók... Több terméked is van Thule márkától és unod már a megfelelő kulcs keresgélését az adott hordozóhoz? Egységesítjük neked az összes zárat és mindegyikhez ugyanaz a kulcs lesz megfelelő. (Ne aggódj, a biztonságot ez nem befolyásolja.)

 

A te hokiütőd, a te neved

A hokiütődre rányomtatjuk a nevedet, becenevedet vagy a számodat. Nemcsak az öltözőben leszel menő, de ráadásul nem kell többet keresgélned.