131928

Kerékpáros cipő férfiaknak NorthWave Celsius Xc Arc. GTX Anthra/Reflective

ID {{ productCode }}

A NorthWave Celsius Xc Arctic Gtx Anthra/Reflective férfi kerékpáros tornacipő a Gore-Tex membránnak és a speciális szigetelő bélésnek köszönhetően megbízhatóan végigkíséri téli túráit.

{{ prop.name }}

{{ prop.name }}

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 131928

{{ strokePrice || initialStrokePrice | formatPrice }} Ft Spórolsz {{ ((strokePrice || initialStrokePrice) - (price || initialPrice)) | formatPrice }} Ft 99600 akár már {{ price || initialPrice | formatPrice }} Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 99.600 Ft
Kerékpáros cipő férfiaknak NorthWave  Celsius Xc Arc. GTX Anthra/Reflective

Kerékpáros cipő férfiaknak NorthWave Celsius Xc Arc. GTX Anthra/Reflective

120.600 Ft
99.600 Ft
Spórolsz 21.000 Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 99.600 Ft

Tulajdonságok

Technológia Northwave GORE-TEX, Northwave SLW 3
Nem férfiak
Cél - kerékpározás MTB
Haladó lovas advanced
Pedál típus SPD
Rögzítő rendszer Kerék
Szín szürke

Ismertetés

Férfi NorthWave Celsius Xc Arc kerékpáros cipő. A GTX Anthra/Reflective még a legrosszabb időjárási körülmények között is megbízhatóan végigvezeti Önt a téli kerékpározáson vagy edzésen. A Gore-Tex membránnak és a belső négyrétegű Arctic 4L bélésnek (EVA anyag és alumínium kombinációja) köszönhetően a lábad mindig meleg és száraz lesz. A fényvisszaverő részletek nem csak az őszi homályban jönnek jól.

Tökéletes energiaátvitel

A karbon talp és az átfedési technológiával ellátott felsőrész kombinációja biztosítja a nem kívánt hólyagok kiküszöbölését és az ideális erőátvitelt pedálozás közben a maximális teljesítmény érdekében. A gyártó az Ön kényelmére is gondolt - neoprén bokakötés Easyfit Climaflex Gore-Tex membránnal nem korlátozza a mozgást és véd az elemekkel szemben.

Készüljön fel a gyors kezdésre

S.L.W. gyorskioldó rendszer 2 a oldalsó gomb megnyomásából áll, amely vagy rögzíti a csecsebecsét, vagy éppen ellenkezőleg, egy villanással kioldja azt . A kerék újratervezésre került, és most már sokkal vékonyabb és könnyebb, így nem korlátozza Önt lovaglás közben. Másrészt, csak fel kell húznia a cipőt, és minden további késlekedés nélkül útnak indulhat.

Szénnel dúsított talp a könnyebb súly érdekében

A termoplasztikus anyagból készült Jaws Carbon Reinforced Sole talp természetes gumimintázatot kombinál szénporral. A maximális tapadás kéz a kézben jár a könnyedséggel és a sebességgel.

Nem kell parancsolni a szélnek, az esőnek. Mindenre készen állsz majd

A GORE-TEX anyag minden időjárási körülmények között védelmet és kényelmet biztosít. Az anyag ellenáll a szélnek, víznek, hónak és a rossz időjárás egyéb megnyilvánulásainak. A szigetelésnek köszönhetően légáteresztő, és a megtartja a hőt.

A GORE-TEX pórusai 20 000-szer kisebbek, mint egy vízcsepp mérete, ugyanakkor a pórusok nagyobbak, mint a vízgőzmolekulák. Ez a lehetővé teszi, hogy az izzadság elpárologjon a cipőből, de a víz nem tud behatolni. Lábai készen állnak majd arra, hogy a nyári szezonon kívül is a legjobb teljesítményt nyújtsák.


Technológia (2)

Northwave GORE-TEX

Nem kell parancsolni a szélnek, az esőnek. Mindenre készen állsz

A GORE-TEX anyag védelmet és kényelmet biztosít minden időjárási körülmény között. Az anyag ellenáll a szélnek, víznek, hónak és egyéb kedvezőtlen időjárási viszonyoknak. Ugyanakkor légáteresztő és a szigetelésnek köszönhetően megtartja a hőt.

A GORE-TEX pórusai 20 000-szer kisebbek, mint egy vízcsepp mérete, ugyanakkor a pórusok nagyobbak, mint a vízgőz molekulái. Ez lehetővé teszi, hogy az izzadság elpárologjon a cipőből, de a víz nem hatol be. Lábai a nyári szezonon kívül is készen állnak a legjobb teljesítményre.

A technológia részletesen

Northwave SLW 3

Hangolt kapcsolás

Az új SLW 3 technológiának köszönhetően még vezetés közben is tökéletesen összehúzhatod a tornacipődet. A meghúzás intuitív módja a kerék egyszerű elforgatásával lehetővé teszi a szélesség milliméteres pontosságú beállítását.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést