175881

Egy hét a K2 márkával: 12-K2

K2 VO2 S 90 PRO Férfi görkorcsolya

ID {{ productCode }}

Férfi görkorcsolya - Átmérő Kerekek 90 mm, Keménység Kerekek 83A, Kerekek száma 4, Csapágyak osztálya ILQ 9, Szín fekete narancssárga, Fék igen, Rögzítő rendszer gyorskioldó cipőfűző, csat, Váz alumínium

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 175881

12% kedvezmény

Egy hét a K2 márkával
4 nap
6
45
9

Kuponkód:
12-K2
Ár az alkalmazás után:

{{ priceWithPublicCoupon | formatPrice }} Ft

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
K2  VO2 S 90 PRO  Férfi görkorcsolya

K2 VO2 S 90 PRO Férfi görkorcsolya

101.450 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Technológia K2 Speed Lacing, K2 VO2 Cuff, K2 S Frame, K2 Vortech Ventilation System, K2 SoftBoot
Termék típusa görkorcsolya
Nem férfiak
Átmérő Kerekek 90 mm
Keménység Kerekek 83A
Kerekek száma 4
Csapágyak osztálya ILQ 9
Szín narancssárga, fekete
Fék igen
Rögzítő rendszer gyorskioldó cipőfűző, csat
Váz alumínium
Kategóriák korcsolya fitness
Cserélhető alváz Nem
Vezetési stílus sport
Minőségi kivitelezés
100
Cipő kényelem
100
Sebesség
100
Kényelmes rögzítés
10
Összesített értékelés
100
Menedzselhetőség
100
Alkalmasság sportolásra inline

Ismertetés

Ezek a korcsolyák haladó korcsolyázók számára alkalmasak. A kiváló minőségű 83A kerekek és az ILQ 9 Classic Plus csapágyak kiszűrik a kellemetlen rázkódásokat az egyenetlen felületeken. Ugyanakkor ezek a 90 mm átmérőjű kerekek stabilitást, sebességet és biztonságot nyújtanak vezetés közben, mindezt a sokkal jobb irányíthatóságnak köszönhetően.

Náhled videa

Az egészségesebb életmódhoz vezető út

Ezeknek a görkorcsolyáknak köszönhetően a mozgás szórakoztató lesz számodra a magas szintű kényelemnek köszönhetően. A K2 VO2 S 90 Pro Korcsolya megtámasztja a láb ívét és maximális kényelmet biztosít. Az oldalsó megerősített szerkezet erősebbé teszi a lábat, és megakadályozza a boka kényelmetlen csavarodását menet közben.

175881.webp


Innovatív amerikai vállalat

k2 logó

A K2-t eredetileg 1962-ben alapították az Egyesült Államokban, mint síelő céget. Napjainkban több területre összpontosít, többek között az inline görkorcsolyázásra. A K2 emellett az innovációra összpontosít, és folyamatosan igyekszik fejleszteni termékeit, hogy Ön a lehető legjobb élményben legyen része. A korcsolyák széles választékát kínálja, így kezdők és haladók egyaránt választhatnak korcsolyát.


Technológia (5)

K2 S Frame

A nagy keretforradalom

Az egyoldalas alumíniumötvözet K2 Vo2-S Frame sokoldalú, és mindenekelőtt nagyon könnyű a kisebb anyagarány miatt. Ennek köszönhetően kiválóan tud manőverezni, és a kiváló merevség is hozzájárul a nagyobb stabilitáshoz még nagy sebességnél is. Az alacsonyabb súlypontnak köszönhetően még jobb az energiaátvitel a lábakról a korcsolyára. A váz a rezgéseket is jól csillapítja, segítve a kényelmes utazást az ösvényen.

S Frame

A technológia részletesen

K2 Speed Lacing

Speed Lacing

A korcsolya fel- és levétele még soha nem volt ilyen egyszerű

A Korcsolya K2 Speed Lacing rendszerrel vannak felszerelve, amely egy húzással köti össze a korcsolyákat. A meghúzás egyszerű és gyors. A fűzők egy zárszerkezeten keresztül futnak a nyelvben, ahol a fűzők húzás után maguk záródnak. A kioldás a fűzőkön lévő zár egyszerű megnyomásával történik.

A technológia részletesen

K2 VO2 Cuff

Kijön a gyors autókkal

A VO2 korcsolya felső része tökéletesen illeszkedik a nagy kerekekhez a gyors vezetés érdekében. Ahhoz, hogy még gyorsabban haladhasson, könnyű szerkezetre és tökéletes alátámasztásra van szüksége, magasan a talajtól. Minden, amivel a VO2 mandzsetta találkozik.

A technológia részletesen

K2 Vortech Ventilation System

Vortech szellőzőrendszerMaximális légmentesség és kényelem vezetés közben

A K2 Vortech Ventilation System biztosítja a tökéletes légáramlást és a láb hűtését. A levegőt több oldalról juttatják a lábhoz. A speciálisan kialakított talpon 7 légbeömlő és 7 kipufogónyílás található.

A légi közlekedést 2 légcsatorna biztosítja, amelyek lábujjtól talpig működnek. A levegő elszívja a nedvességet a felső talpbetétből, lehűti a forró levegőt és kiáramlik a szellőzőnyílásokon.

A technológia részletesen

K2 SoftBoot

Az évek során bevált győztes a kényelem terén

A szabadalmaztatott K2 Softboot technológia könnyebb és légáteresztőbb belső cipőszerkezetet biztosít. A tartós, mégis puha anyagok és a tesztelt anatómia kombinációja rendkívül kényelmes. Évek fejlesztése és haladása tökéletesítette lábának kényelmét.

K2 Softboot


A technológia részletesen

Előfordul a témákban

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést

Egyéb (4)