175879

K2 VO2 S 100 X BOA Unisex Görkorcsolya

ID {{ productCode }}

A K2 VO2 S 100 X BOA görkorcsolya ideális haladó korcsolyázók számára, akik minőségi alkatrészekből készült és vonzó dizájnnal rendelkező korcsolyákat várnak.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 175879

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 109.000 Ft
K2  VO2 S 100 X BOA Unisex  Görkorcsolya

K2 VO2 S 100 X BOA Unisex Görkorcsolya

149.990 Ft
109.000 Ft
Spórolsz 40.990 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 109.000 Ft

Tulajdonságok

Technológia K2 Boa, K2 VO2 Cuff, K2 S Frame, K2 Vortech Ventilation System, K2 SoftBoot
Termék típusa
Nem unisex
Átmérő Kerekek 100 mm
Keménység Kerekek 83A
Kerekek száma 4
Csapágyak osztálya ILQ 9
Szín fekete
Fék igen
Rögzítő rendszer Boa
Váz alumínium
Kategóriák korcsolya fitness
Minőségi kivitelezés
100
Cipő kényelem
100
Kényelmes rögzítés
10
Sebesség
100
Menedzselhetőség
100
Összesített értékelés
100
Nem
Vezetési stílus sport, teljesítmény

Ismertetés

Ezek a korcsolyák fejlettebb korcsolyázók számára is alkalmasak, köszönhetően a kiváló minőségű alkatrészeknek, amelyekkel ezek a korcsolyák fel vannak szerelve. A kiváló minőségű 83A kerekek és az ILQ 9 Classic Plus csapágyak kiszűrik a kellemetlen rázkódásokat az egyenetlen felületeken. Ugyanakkor ezek a 100 mm átmérőjű kerekek a sokkal jobb irányíthatóságnak köszönhetően stabilitást, sebességet és biztonságot nyújtanak vezetés közben.

175879.webp

Az egészségesebb életmódhoz vezető út

Ezeknek a görkorcsolyáknak köszönhetően a mozgás szórakoztató lesz számodra. A K2 VO2 S 100 X BOA Korcsolya ívtámaszt és maximális kényelmet biztosít. Az oldalsó megerősített szerkezet erősebbé teszi a lábat, és megakadályozza a boka kényelmetlen csavarodását menet közben.

175879-1.webp

Innovatív amerikai vállalat

k2 logó

A K2-t eredetileg 1962-ben alapították az Egyesült Államokban, mint síelő céget. Napjainkban több területre összpontosít, többek között az inline görkorcsolyázásra. A K2 emellett az innovációra összpontosít, és folyamatosan igyekszik fejleszteni termékeit, hogy Ön a lehető legjobb élményben legyen része. A korcsolyák széles választékát kínálja, így kezdők és haladók egyaránt választhatnak korcsolyát.


Technológia (5)

K2 S Frame

A nagy keretforradalom

Az egyoldalas alumíniumötvözet K2 Vo2-S Frame sokoldalú, és mindenekelőtt nagyon könnyű a kisebb anyagarány miatt. Ennek köszönhetően kiválóan tud manőverezni, és a kiváló merevség is hozzájárul a nagyobb stabilitáshoz még nagy sebességnél is. Az alacsonyabb súlypontnak köszönhetően még jobb az energiaátvitel a lábakról a korcsolyára. A váz a rezgéseket is jól csillapítja, segítve a kényelmes utazást az ösvényen.

S Frame

A technológia részletesen

K2 Boa

Egyszerű és kényelmes BOA rögzítés

A K2 Boa egy szabadalmaztatott tekercselő rendszer, amely lehetővé teszi a láb gyors és határozott meghúzását. A Boa azon az elven működik, hogy egy kötelet egy kerékre tekernek. A tekercskerék egyszerű elforgatásával a kábel megfeszül, és ennek köszönhetően a láb egyenletesen megfeszül. Az eredmény magasabb fokú kényelem, és a megfeszített korcsolya nem lazul el magától. A kerék kihúzása viszont kioldja a kábelt.

A technológia részletesen

K2 VO2 Cuff

Kijön a gyors autókkal

A VO2 korcsolya felső része tökéletesen illeszkedik a nagy kerekekhez a gyors vezetés érdekében. Ahhoz, hogy még gyorsabban haladhasson, könnyű szerkezetre és tökéletes alátámasztásra van szüksége, magasan a talajtól. Minden, amivel a VO2 mandzsetta találkozik.

A technológia részletesen

K2 Vortech Ventilation System

Vortech szellőzőrendszerMaximális légmentesség és kényelem vezetés közben

A K2 Vortech Ventilation System biztosítja a tökéletes légáramlást és a láb hűtését. A levegőt több oldalról juttatják a lábhoz. A speciálisan kialakított talpon 7 légbeömlő és 7 kipufogónyílás található.

A légi közlekedést 2 légcsatorna biztosítja, amelyek lábujjtól talpig működnek. A levegő elszívja a nedvességet a felső talpbetétből, lehűti a forró levegőt és kiáramlik a szellőzőnyílásokon.

A technológia részletesen

K2 SoftBoot

Az évek során bevált győztes a kényelem terén

A szabadalmaztatott K2 Softboot technológia könnyebb és légáteresztőbb belső cipőszerkezetet biztosít. A tartós, mégis puha anyagok és a tesztelt anatómia kombinációja rendkívül kényelmes. Évek fejlesztése és haladása tökéletesítette lábának kényelmét.

K2 Softboot


A technológia részletesen

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést