179025

K2 F.I.T. 80 Pro Férfi görkorcsolya

ID {{ productCode }}

Férfi görkorcsolya - Átmérő Kerekek 80 mm, Keménység Kerekek 80A, Kerekek száma 4, Csapágyak osztálya ABEC 5, Szín zöld fekete, Fék igen, Rögzítő rendszer Tépőzáras pánt csat gyorskioldó fűző , Váz Összetett

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 179025

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
K2  F.I.T. 80 Pro  Férfi görkorcsolya

K2 F.I.T. 80 Pro Férfi görkorcsolya

46.140 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Technológia K2 Speed Lacing, K2 F.B.I. Frame, K2 Stability Plus Cuff, K2 SoftBoot
Termék típusa görkorcsolya
Nem férfiak
Átmérő Kerekek 80 mm
Keménység Kerekek 80A
Kerekek száma 4
Csapágyak osztálya ABEC 5
Szín zöld, fekete
Fék igen
Rögzítő rendszer gyorskioldó fűző , csat, Tépőzáras pánt
Váz Összetett
Kategóriák korcsolya fitness
Cserélhető alváz Nem
Vezetési stílus szabadidős
Minőségi kivitelezés
100
Cipő kényelem
90
Sebesség
80
Kényelmes rögzítés
9
Összesített értékelés
100
Menedzselhetőség
100
Alkalmasság sportolásra inline

Ismertetés

Megbízható, minőségi és kényelmes korcsolya, amelyet könnyen felvehet. FBI műanyag kompozitból készült könnyű és erős vázzal, 80 mm átmérőjű kerekekkel és kiváló minőségű ABEC 5 csapágyakkal rendelkeznek. Az oldalsó megerősített és ívtartó cipő memória anyagból készült, mely a láb formájának megfelelően készül.

179025.webp

Innovatív amerikai vállalat

k2 logó

A K2-t eredetileg 1962-ben alapították az Egyesült Államokban, mint síelő céget. Napjainkban több területre összpontosít, többek között az inline görkorcsolyázásra. A K2 emellett az innovációra összpontosít, és folyamatosan igyekszik fejleszteni termékeit, hogy Ön a lehető legjobb élményben legyen része. A korcsolyák széles választékát kínálja, így kezdők és haladók egyaránt választhatnak korcsolyát.

Technológia (4)

K2 Speed Lacing

Speed Lacing

A korcsolya fel- és levétele még soha nem volt ilyen egyszerű

A Korcsolya K2 Speed Lacing rendszerrel vannak felszerelve, amely egy húzással köti össze a korcsolyákat. A meghúzás egyszerű és gyors. A fűzők egy zárszerkezeten keresztül futnak a nyelvben, ahol a fűzők húzás után maguk záródnak. A kioldás a fűzőkön lévő zár egyszerű megnyomásával történik.

A technológia részletesen

K2 F.B.I. Frame

Nem járnak az úton, nem járnak a mezőn

FBI keret (Frame Base Interlocking) nagyszerű hírekkel szolgál minden kezdő korcsolyázó számára. A kompozit váz szabadidős korcsolyázásra alkalmas, sokkal több rezgést nyel el, mint a többi K2 váz. Ez azt jelenti, hogy egyenetlen felületen is nyugodtan tanulhatsz, és a korcsolya levétele után két napig nem bizsereg a lábad. Még haladó korcsolyázók is használhatják a vázat egyenetlen terepen.

A technológia részletesen

K2 Stability Plus Cuff

Ne fűzz be kényszerzubbonyba, válaszd a könnyedséget és az egyszerűséget

A rögzítési rendszer semmiben sem tér el a szabadidős és fitnesz görkorcsolyáknál tapasztalt szabványoktól. A Stability Plus mandzsetta pontosan ott támasztja meg a lábait, ahol a legnagyobb stabilitásra van szükségük, így az egész utazást irányítani fogja. Mivel nem egy acélból készült összetett rendszer, az egész korcsolya annál könnyebb. Ennek eredményeképpen sokoldalúbbak is, és nem zavarják a gyerekeket vagy a nőket.

A technológia részletesen

K2 SoftBoot

Az évek során bevált győztes a kényelem terén

A szabadalmaztatott K2 Softboot technológia könnyebb és légáteresztőbb belső cipőszerkezetet biztosít. A tartós, mégis puha anyagok és a tesztelt anatómia kombinációja rendkívül kényelmes. Évek fejlesztése és haladása tökéletesítette lábának kényelmét.

K2 Softboot


A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést