1362886

K2 Brake Alpinist 90mm

ID {{ productCode }}

Magas fékezési hatékonyságot kínál a skialpesi expedíciók során. A féket fagyállósággal és zord körülmények között tervezték, így a legnehezebb helyzetekben is megbízhatóan működik. A 90 mm átmérőjű és könnyű kialakítású K2 Brake Alpinist 90mm tökéletes választás minden sírajongó számára, akik a teljesítmény és a megbízhatóság kombinációját keresik.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1362886

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
K2  Brake Alpinist 90mm

K2 Brake Alpinist 90mm

18.650 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Termék típusa fék síléc kötésekhez
Nem unisex
Szélesség 90 mm
Szín fekete
Alkalmasság sportolásra skialpinismus
Tömeg 95 g

Ismertetés

A K2 Alpinist 90 mm-es fék kiváló minőségű fék, amelyet nagy teljesítményre és megbízhatóságra terveztek. Igényes alpesi túrákra és téli sportokra tervezték, ez a modell kiváló fékteljesítményt nyújt. 90 mm-es tárcsával rendelkezik, amely erős és gyors fékezést biztosít, robusztus kialakítása pedig kiváló tartósságot tesz lehetővé zord körülmények között. Ezzel a fékkel garantáltan gyorsan és megbízhatóan megállhat kritikus helyzetekben.


Előnyök


  • Nagy fékteljesítmény: 90 mm-es tárcsájával és kiváló alkatrészminőségével a K2 Alpinist fék erős és gyors fékezést biztosít, ami fontos a biztonság szempontjából az igényes alpesi túrák és téli sportok során.
  • Robusztus felépítés: A féket úgy tervezték, hogy ellenálljon a nehéz körülményeknek és garantálja a megbízhatóságot a használat teljes időtartama alatt.
  • Rugalmasság: Minőségi anyagokból készül, amelyek ellenállnak a kopásnak és a sérüléseknek, és szélsőséges körülmények között is hatékonyan működnek.
  • Könnyű karbantartás: A féket úgy tervezték, hogy könnyen tisztítható legyen, és a karbantartás minimális.
  • Könnyű szerkezet: A fék könnyű és könnyen kezelhető, ami fontos a kényelem és a hatékonyság szempontjából igényes túrák és téli sportok során.
  • Kiváló ár-teljesítmény arány: A K2 Alpinist fék kiváló teljesítményt nyújt elfogadható áron, így kényelmes választás igényes alpesi túrákhoz és téli sportokhoz.

A K2 Alpinist 90 mm-es fék kiváló választás igényes hegyi tevékenységekhez az erős fékezésnek köszönhetően, tartósság, könnyedség és alacsony karbantartás.

 

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést