1362991

K-Swiss Ultrashot 3 HB Lollipop/Blue Opal Férfiteniszcipő EUR 42,5

ID {{ productCode }}

Férfiteniszcipő - Ajánlott felület agyag, Szín piros, Odolná, mérkőzés és verseny bevetése

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1362991

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
K-Swiss  Ultrashot 3 HB Lollipop/Blue Opal  Férfiteniszcipő EUR 42,5

K-Swiss Ultrashot 3 HB Lollipop/Blue Opal Férfiteniszcipő EUR 42,5

59.960 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Ajánlott felület agyag
Éves begyűjtések 2023
Szín piros
Cipő típusa Odolná
A cipő súlya 434 g
Ajánlott használat mérkőzés és verseny bevetése
Felső anyag rugalmas, ultra-ellenálló szintetikus szövet, háló, szintetikus bőr
Középső talp anyaga K-Swiss Surge 7.0
A talp anyaga: K-Swiss AÖSTA 7.0

Ismertetés

A K-Swiss férfi Ultrashot 3 HB Lollipop/Blue Opal Clay Court Tennis Shoe egy prémium versenycipő tapasztalt és versenyző játékosok számára, amely támogatást, tartósságot és kényelmet kínál. Az Ultrashot 3 HB maximális energiavisszatérítést biztosít a Surge 7.0 középtalp technológiával, a 360 Plantar Chassis támogatással a korlátlan oldalirányú mozgásért és a DragGuard 7.0-val, amely egy új, tartós külső talpba van beépítve, kiváló tapadást és tapadást az agyagon.

Tartósság és stabilitás

A játékosok visszajelzései alapján folyamatosan fejlődő Ultrashot 3 a K-Swiss termékcsalád legtartósabb és legstabilabb cipője. A lélegző DuraMesh hálós felsőrész támasztó, kényelmes és megerősített, hogy megvédje lábát a kidörzsölődéstől, amikor kemény pályán csúszik, míg a puha sarokcsésze szilárdan a helyén tartja a lábát.

A Surge 7.0 középtalp rendkívül puha, mégis rugalmas habszivacsot tartalmaz a dinamikus ugrálásért a láb alatt. Az éles halszálkás külső talp jól teljesít agyagon, és úgy tervezték, hogy maximális tapadást és érzékeny visszajelzést biztosítson.

Historie K-Swiss

A K-Swiss márka európai gyökerekkel rendelkezik. Két svájci testvér mindig is arról álmodott, hogy saját cipőgyártó céget alapít. Álmukat 1966-ban sikerült megvalósítaniuk az Egyesült Államokban, Kaliforniában. Mivel lelkes síelők, első tornacipőjük tervezésekor a bőr sícipők inspirálták őket, és a mai napig továbbfejlesztették tudásukat. Ma a K-Swiss az USA egyik legsikeresebb high-end teniszcipő- és textilgyártója. Fokozatosan igyekszik más piacokra is terjeszkedni, és az utóbbi években Európában is népszerűvé vált.

Technológia (7)

K-Swiss DuraWrap

A védőpajzs

A speciális DuraWrap cipőfelsőrész fokozott ellenállást és védelmet nyújt a felső anyag behatolása ellen extrém csúszások során, amikor a játékos a maximális mozgástartományt használja, és a cipő felsőrésze kapja a legtöbb munkát. 

A technológia részletesen

K-Swiss AÖSTA 7.0

Tartós gumi

A talp rendkívül sűrű és tartós AÖSTA 7.0 gumikeverékből készült a kiváló tapadás érdekében bármilyen felületen és hosszú élettartammal. 

A technológia részletesen

K-Swiss DragGuard 7.0

Siklás tetszés szerint

A legmagasabb DragGuard 7.0 védelem a cipő kritikus részein található az orr körül és a belső oldalon, ahol a cipő csúszáskor súrlódik a felülethez. Ez az extra anyag meghosszabbítja a cipő élettartamát, és segít a legjobb eredmény elérésében még a legigényesebb pillanatokban is. 

A technológia részletesen

K-Swiss Surge 7.0

Energiát adni

A legmagasabb specifikációjú Surge 7.0 kettős sokkrendszer a SurgeLite és a Shock Spring technológiákat egyesíti. Az eredmény a befektetett energia legjobb megtérülése, amely így visszakerül a következő mozgáshoz. 

A technológia részletesen

K-Swiss Stay-Tied Laces

A fűzők nem válnak ki

A speciális Stay-Tied Laces fűzőrendszer megakadályozza, hogy a fűzők maguktól kioldódjanak. Így 100%-ban a teljesítményére koncentrálhat annak teljes időtartama alatt. 

A technológia részletesen

K-Swiss SlideGuard

Oldalirányú megerősítés

A SlideGuard egy TPU fóliafolt, amely tele van anyaggal, amely erősíti az oldalsó elülső lábat amikor oldalra mozog és kihívást jelentő csúszdákat használ.

A technológia részletesen

K-Swiss DuraMesh

Tartós szőtt felsőrész

A felsőrész tartós DuraMesh hálóból készül. Ez egy kötött anyag, több rétegben, nagyon erős és ugyanakkor finom rostból, amely rugalmas, kényelmes és ellenáll a nagy terheléseknek. Ugyanakkor ez a felsőrész természetesen lélegző és pozitív hatással van a cipő belsejében lévő szellőzésre.

A technológia részletesen

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést