1385771

K-Swiss Hypercourt Supreme HB Blue Blush Női teniszcipő

ID {{ productCode }}

A K-Swiss Hypercourt Supreme HB Blue Blush női teniszcipő a legjobb technológiával készült agyagos teniszcipők az ígéretes versenyző játékosok számára.

Válassz színt

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1385771

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
K-Swiss  Hypercourt Supreme HB Blue Blush  Női teniszcipő

K-Swiss Hypercourt Supreme HB Blue Blush Női teniszcipő

63.300 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Ajánlott felület agyag
Éves begyűjtések 2023
Szín kék, fehér
Ajánlott használat mérkőzés és verseny bevetése, képzés, klub és amatőr bevetés
Felső anyag rugalmas, ultra-ellenálló szintetikus szövet, háló
Középső talp anyaga K-Swiss Surge 7.0
A talp anyaga: K-Swiss AÖSTA 7.0

Ismertetés

A K-Swiss Hypercourt Supreme HB Blue Blush női teniszcipők versenyek teniszcipői. agyag számára tapasztalt és versenyképes játékosok. A K-Swiss márka újdonsága tele van olyan technológiákkal, mint pl Surge 7.0 a rendkívüli gyorsulásért, tartós és rugalmas felsőrészért DuraWrap Flex, prémium gumitalp AÖSTA 7.0. vagy varrat nélküli külső konstrukció Seamfree, amely még a legagresszívebb mozdulatokat is kibírja a pályán.

Historie K-Swiss

A K-Swiss márka európai gyökerekkel rendelkezik. Két svájci testvér mindig is arról álmodott, hogy saját cipőgyártó céget alapít. Álmukat 1966-ban sikerült megvalósítaniuk az Egyesült Államokban, Kaliforniában. A lelkes síelők lévén első tornacipőjük tervezésekor a bőr sícipők ihlették őket, és a mai napig tökéletesítik tudásukat. Ma a K-Swiss a az USA egyik legsikeresebb high-end teniszcipő- és textilgyártója. Fokozatosan igyekszik más piacokra is terjeszkedni, és az utóbbi években a Európában is népszerűvé vált.

Új modell az ajánlatban

Ez a modell a legnépszerűbb sorozaton alapuló újdonság Hypercourt, amely a K-Swiss cég zászlóshajója. Köszönöm a cipőket varrat nélküli felépítés nagyon könnyű és élénk. Ugyanakkor az is tartós és rugalmas, így semmi sem akadályozza a pályán való fürge mozgást. Hozzájárul a rendkívüli kényelemhez csizma bélés építése.

Modern női játékosok számára

A K-Swiss kínálatának új Hypercourt Supreme modellje a márka legnépszerűbb sorozatán alapul. A zökkenőmentes konstrukció és a legmodernebb technológia ideális partnerré teszi ezt a cipőt a modern teniszező számára, aki versenyzési ambíciókkal rendelkezik. Nagyon kényelmes súlyuk van (306 g-os méretben. EU 40), ugyanakkor rendkívül tartósak, erősek és stabilak. A kényelmes viseletet és a tökéletes illeszkedést a bakancsos kialakítás biztosítja. A tökéletes cipő agresszív játékosok számára salakon.

- Michal Bayerl, 2. osztályú teniszedző -

Technológia (7)

K-Swiss DuraWrap Flex

Tartósság és rugalmasság

Tartós DuraWrap Flex külső szerkezet nagyon könnyű és rugalmas anyagból, amely megbízhatóan védi a cipőt a sérülésektől. Ráadásul a pajzsnak ez a változata könnyen alkalmazkodik a mozgáshoz, és a cipő kezdettől fogva nagyon kényelmes, és nem igényel extra időt a rálépéshez. 

A technológia részletesen

K-Swiss AÖSTA 7.0

Tartós gumi

A talp rendkívül sűrű és tartós AÖSTA 7.0 gumikeverékből készült a kiváló tapadás érdekében bármilyen felületen és hosszú élettartammal. 

A technológia részletesen

K-Swiss Seamfree

Zökkenőmentes felépítés

A felső anyag élvonalbeli Seamfree termikus ragasztási technológiája varrás nélkül köti össze a szintetikus szálakat és a TPU cipővázat. A lábbeli ekkor erősebb és tartósabb. 

A technológia részletesen

K-Swiss Heel Grip Lining

Horgony a cipőben

A cipő sarkának bélése, a Heel Grip Lining speciális szálakból készül, amelyek gondoskodnak a zoknihoz való rögzítésről és így megakadályozzák a lábfej elmozdulását a cipő hátuljában még nagyon agresszív játék során is. 

A technológia részletesen

K-Swiss DragGuard 7.0

Siklás tetszés szerint

A legmagasabb DragGuard 7.0 védelem a cipő kritikus részein található az orr körül és a belső oldalon, ahol a cipő csúszáskor súrlódik a felülethez. Ez az extra anyag meghosszabbítja a cipő élettartamát, és segít a legjobb eredmény elérésében még a legigényesebb pillanatokban is. 

A technológia részletesen

K-Swiss Surge 7.0

Energiát adni

A legmagasabb specifikációjú Surge 7.0 kettős sokkrendszer a SurgeLite és a Shock Spring technológiákat egyesíti. Az eredmény a befektetett energia legjobb megtérülése, amely így visszakerül a következő mozgáshoz. 

A technológia részletesen

K-Swiss Stay-Tied Laces

A fűzők nem válnak ki

A speciális Stay-Tied Laces fűzőrendszer megakadályozza, hogy a fűzők maguktól kioldódjanak. Így 100%-ban a teljesítményére koncentrálhat annak teljes időtartama alatt. 

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést