154149

K-Swiss Hypercourt Express 2 HB Silver Lake Blue Gyerekteniszcipő

ID {{ productCode }}

A K-Swiss Hypercourt Express 2 HB Silver Lake Blue gyerek teniszcipő a legmodernebb technológiával készült, tökéletes teljesítményű salakpályás cipő az ambiciózus fiatal teniszezők számára.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 154149

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
K-Swiss  Hypercourt Express 2 HB Silver Lake Blue  Gyerekteniszcipő

K-Swiss Hypercourt Express 2 HB Silver Lake Blue Gyerekteniszcipő

25.330 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Ajánlott felület agyag
Éves begyűjtések 2022
Szín kék
Ajánlott használat mérkőzés és verseny bevetése, képzés
Felső anyag rugalmas, ultra-ellenálló szintetikus szövet, háló
Középső talp anyaga K-Swiss K-EVA
A talp anyaga: K-Swiss AÖSTA 7.0

Ismertetés

A K-Swiss Hypercourt Express 2 HB gyermek teniszcipő kék-ezüst színben egy csúcsteljesítményű salakpályás cipő ambiciózus fiatal teniszezők számára. A felnőtt csúcsmodell alapján készült, kiváló K-EVA párnázottságot, DuraWrap Flex felsőrész-védelmet és prémium minőségű, tartós AÖSTA 7.0 gumiból készült agyagos talpbetétet kínál. Győzni vágyó, versenyképes fiatal játékosok számára.

Historie K-Swiss

A K-Swiss márka európai gyökerekkel rendelkezik. Két svájci testvér mindig is arról álmodott, hogy saját cipőgyártó céget alapít. Álmukat 1966-ban sikerült megvalósítaniuk az Egyesült Államokban, Kaliforniában. Mivel lelkes síelők, első tornacipőjük tervezésekor a bőr sícipők inspirálták őket, és a mai napig továbbfejlesztették tudásukat. Ma a K-Swiss az USA egyik legsikeresebb high-end teniszcipő- és textilgyártója. Fokozatosan igyekszik más piacokra is terjeszkedni, és az utóbbi években Európában is népszerűvé vált.

Technológia (4)

K-Swiss DuraWrap Flex

Tartósság és rugalmasság

Tartós DuraWrap Flex külső szerkezet nagyon könnyű és rugalmas anyagból, amely megbízhatóan védi a cipőt a sérülésektől. Ráadásul a pajzsnak ez a változata könnyen alkalmazkodik a mozgáshoz, és a cipő kezdettől fogva nagyon kényelmes, és nem igényel extra időt a rálépéshez. 

A technológia részletesen

K-Swiss K-EVA

Fejlett csillapítás

Speciális K-EVA hab a K-Swiss-től a középtalpban a kiváló párnázó tulajdonságok és a tartósabb talp érdekében. Felejtsd el a kemény landolást és az ízületek kellemetlen rezgését. 

A technológia részletesen

K-Swiss AÖSTA 7.0

Tartós gumi

A talp rendkívül sűrű és tartós AÖSTA 7.0 gumikeverékből készült a kiváló tapadás érdekében bármilyen felületen és hosszú élettartammal. 

A technológia részletesen

K-Swiss Heel Grip Lining

Horgony a cipőben

A cipő sarkának bélése, a Heel Grip Lining speciális szálakból készül, amelyek gondoskodnak a zoknihoz való rögzítésről és így megakadályozzák a lábfej elmozdulását a cipő hátuljában még nagyon agresszív játék során is. 

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést