K-Swiss Express Light 2 Jet Black/Steel Gray Férfiteniszcipő

ID {{ productCode }}

A K-Swiss Express Light 2 Jet Black/Steel Gray férfi teniszcipő egy könnyű, teljes felületű tornacipő haladó és klubjátékosok számára, akik futó stílusban játszanak.

{{ prop.name }}

{{ prop.name }}

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 154137

{{ strokePrice || initialStrokePrice }} Ft Spórolsz vele {{ ((strokePrice || initialStrokePrice) - (price || initialPrice)) | formatPrice }} Ft cart:price:from {{ price || initialPrice | formatPrice }} Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 35 990 Ft

Tulajdonságok

Technológia K-Swiss 180 PSC, K-Swiss DuraWrap Flex, K-Swiss K-EVA, K-Swiss AÖSTA 7.0
Ajánlott felület minden felület
Szín fekete
Éves begyűjtések 2022
Ajánlott használat mérkőzés és verseny bevetése
képzés
klub és amatőr bevetés
372 g (EU 44.5)
Felső anyag háló
rugalmas, ultra-ellenálló szintetikus szövet
Középső talp anyaga K-Swiss K-EVA
A talp anyaga: K-Swiss AÖSTA 7.0

Ismertetés

A K-Swiss Express Light 2 férfi teniszcipő fekete színben egy könnyű, teljes felületű tornacipő haladó és klubjátékosok számára, akik futó stílusban játszanak. Ha sebességet, érzést és kiváló kényelmet keres, akkor a legjobb helyen jár. A könnyű DuraWrap Flex felsőrész-technológia a fokozott stabilitást biztosító új TPU középtalppal kombinálva még a legtávolabbi labdát is segít lefutni.

Historie K-Swiss

A K-Swiss márka európai gyökerekkel rendelkezik. Két svájci testvér mindig is arról álmodott, hogy saját cipőgyártó céget alapít. Álmukat 1966-ban sikerült megvalósítaniuk az Egyesült Államokban, Kaliforniában. Mivel lelkes síelők, első tornacipőjük tervezésekor a bőr sícipők inspirálták őket, és a mai napig továbbfejlesztették tudásukat. Ma a K-Swiss az USA egyik legsikeresebb high-end teniszcipő- és textilgyártója. Fokozatosan igyekszik más piacokra is terjeszkedni, és az utóbbi években Európában is népszerűvé vált.

Innovált modell

Az előző generációhoz képest ez az új verzió könnyű, rugalmas és tartós DuraWrap Flex felsőrésszel rendelkezik. A középtalp 180 PSC technológiával lett frissítve, amely stabilizálja a cipőt a nem kívánt csavarodás ellen a feszült pillanatokban. A kiváló, minden felületen használható talp tartós prémium AÖSTA 7.0 gumiból készült, amely hosszú távú terhelést is kibír.

Egy találat a feketében

Ha egy könnyű, stabil, kényelmes és nagyon jól szellőző cipőt kellene választanom a klubjátékosok számára minden szinten, akkor a K-Swiss ezen modelljéhez nyúlnék. Mindent kínál, amire szüksége van a minőségi teniszélményhez salakon. A rugalmas és tartós felsőrésznek nem kell időt töltenie a betöréssel, így a cipőt a dobozból kivéve máris a pályára viheted. Tartós, prémium minőségű, teljes felületű külső talp kiváló tapadást és tartós teljesítményt biztosít. A lábfej középső részét 180 PCS stabilizáló rendszerrel javították, így nem kell aggódnod a bokaficam miatt. Ideális cipő fiatal, ambiciózus teniszezők és ugyanilyen lelkes hobbi- vagy klubjátékosok számára, akik gyors pályamozgással rendelkeznek.


 

- Michal Bayerl, 2. osztályú teniszedző, Tennis Test -

Technológia (4)

K-Swiss 180 PSC

Szintstabilitás

A cipő középső részének 180 fokos védelmét 180 PSC-nek (Plantar Support Chassis) nevezik. Stabilizálja a lábfejet a nemkívánatos elcsavarodás ellen feszült pillanatok és szélsőséges csúszások során. 

A technológia részletesen

K-Swiss DuraWrap Flex

Tartósság és rugalmasság

Tartós DuraWrap Flex külső szerkezet nagyon könnyű és rugalmas anyagból, amely megbízhatóan védi a cipőt a sérülésektől. Ráadásul a pajzsnak ez a változata könnyen alkalmazkodik a mozgáshoz, és a cipő kezdettől fogva nagyon kényelmes, és nem igényel extra időt a rálépéshez. 

A technológia részletesen

K-Swiss K-EVA

Fejlett csillapítás

Speciális K-EVA hab a K-Swiss-től a középtalpban a kiváló párnázó tulajdonságok és a tartósabb talp érdekében. Felejtsd el a kemény landolást és az ízületek kellemetlen rezgését. 

A technológia részletesen

K-Swiss AÖSTA 7.0

Tartós gumi

A talp rendkívül sűrű és tartós AÖSTA 7.0 gumikeverékből készült a kiváló tapadás érdekében bármilyen felületen és hosszú élettartammal. 

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést