K-Swiss Express Light 2 Celestial Férfiteniszcipő

ID {{ productCode }}

A K-Swiss Express Light 2 Celestial férfi teniszcipő egy könnyű, teljes felületű tornacipő haladó és klubjátékosok számára, akik futó stílusban játszanak. 

{{ prop.name }}

{{ prop.name }}

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 189970

{{ strokePrice || initialStrokePrice }} Ft Spórolsz vele {{ ((strokePrice || initialStrokePrice) - (price || initialPrice)) | formatPrice }} Ft cart:price:from {{ price || initialPrice | formatPrice }} Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 38 990 Ft

Tulajdonságok

Technológia K-Swiss 180 PSC, K-Swiss DuraWrap Flex, K-Swiss K-EVA, K-Swiss AÖSTA 7.0
Ajánlott felület minden felület
Szín kék
Éves begyűjtések 2022
Ajánlott használat képzés
klub és amatőr bevetés
372 g (EU 44.5)
Felső anyag háló
rugalmas, ultra-ellenálló szintetikus szövet
Középső talp anyaga K-Swiss K-EVA
A talp anyaga: K-Swiss AÖSTA 7.0

Ismertetés

A K-Swiss Express Light 2 Celestial férfi teniszcipő egy könnyű, minden felületen használható tornacipő a haladó és klubjátékosok számára, akik futó stílusban játszanak. Ha a sebességet, érzést és kiváló kényelmet keresed, akkor a legjobb helyen jársz. A könnyű DuraWrap Flex felsőrész technológiája a megnövelt stabilitást biztosító új TPU középtalppal kombinálva még a legtávolabbi labdát is segít lefutni.

Historie K-Swiss

A K-Swiss márka európai gyökerekkel rendelkezik. Két svájci testvér mindig is arról álmodott, hogy saját cipőgyártó céget alapít. Álmukat 1966-ban sikerült megvalósítaniuk az Egyesült Államokban, Kaliforniában. A lelkes síelők lévén első tornacipőjük tervezésekor a bőr sícipők ihlették őket, és a mai napig tökéletesítik tudásukat. Ma a K-Swiss a az USA egyik legsikeresebb high-end teniszcipő- és textilgyártója. Fokozatosan igyekszik más piacokra is terjeszkedni, és az utóbbi években a Európában is népszerűvé vált.

Innovált modell

Az előző generációhoz képest ez az új verzió könnyű, rugalmas és tartós DuraWrap Flex felsőrésszel rendelkezik. A cipő középső része a 180 PSC technológiával lett frissítve, amely stabilizálja a cipőt a nem kívánt csavarodás ellen a feszült pillanatokban. A nagyszerű, minden felületen használható talp tartós prémium gumiból készült AÖSTA 7.0, amely hosszú távú terhelést is kibír.

Egy találat a feketében

Ha egy könnyű, stabil, kényelmes és nagyon jól szellőző cipőt kellene választanom a klubjátékosok számára minden szinten, akkor a K-Swiss ezen modelljéhez nyúlnék. Mindent kínál, ami a minőségi teniszélményhez szükséges a szőnyeges felületen. A rugalmas és tartós felsőrésznek nem kell időt töltenie a betöréssel, így a cipőt a dobozból kivéve máris a pályára viheted. A tartós prémium minőségű külső talp kiváló tapadást biztosít minden felületen. A lábfej középső részét 180 PCS stabilizáló rendszerrel javították, így nem kell aggódnod a bokaficam miatt. Ideális cipő fiatal, ambiciózus teniszezők és ugyanilyen lelkes hobbi- vagy klubjátékosok számára, akik gyors pályamozgással rendelkeznek.

 

- Michal Bayerl, 2. osztályú teniszedző, Tennis Test -

 

Technológia (4)

K-Swiss 180 PSC

Szintstabilitás

A cipő középső részének 180 fokos védelmét 180 PSC-nek (Plantar Support Chassis) nevezik. Stabilizálja a lábfejet a nemkívánatos elcsavarodás ellen feszült pillanatok és szélsőséges csúszások során. 

A technológia részletesen

K-Swiss DuraWrap Flex

Tartósság és rugalmasság

Tartós DuraWrap Flex külső szerkezet nagyon könnyű és rugalmas anyagból, amely megbízhatóan védi a cipőt a sérülésektől. Ráadásul a pajzsnak ez a változata könnyen alkalmazkodik a mozgáshoz, és a cipő kezdettől fogva nagyon kényelmes, és nem igényel extra időt a rálépéshez. 

A technológia részletesen

K-Swiss K-EVA

Fejlett csillapítás

Speciális K-EVA hab a K-Swiss-től a középtalpban a kiváló párnázó tulajdonságok és a tartósabb talp érdekében. Felejtsd el a kemény landolást és az ízületek kellemetlen rezgését. 

A technológia részletesen

K-Swiss AÖSTA 7.0

Tartós gumi

A talp rendkívül sűrű és tartós AÖSTA 7.0 gumikeverékből készült a kiváló tapadás érdekében bármilyen felületen és hosszú élettartammal. 

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést